Kad sam krenuo da pišem,nisam imao namjeru nikoga da “quote-ujem”,ali ovo bih morao usput.
B92,jbt. Sajt koji sam najviše volio posjecivati pored ovih crnogorskih,u koji sam imao najviše povjerenja je postao takvo smeće,prosto je zamijenio mjesta sa kurirom,uzas…
Sto se tiče ove nesreće,odje neko mora da odgovara ako bude pravde u državi Srbiji.
Citam razne komentare po internetu,sad se tamo sukobljavaju vucicevi botovi sa ovima iz opozicije i stvarno mislim da nema potrebe da iko zloupotrebljava ovu nesreću u političke svrhe,a s druge strane da podržavaoci vlasti brane ono sto se braniti ne može u ovom slučaju.
Mozda sam sad i sam zašao u tu pricu,ali gledam snimak zvalavog dje kaže da je sve rekonstruisano osim nadstrešnice,a svi znaju da je i ona,znaci covjek laze milione ljudi bezočno.
Vidjeh da je i dačić juče nešto prdnjavio bezveze,znam da je ovo za njih teska situacija,ali mislim,a nadam se i da im narod neće ovo prećutati ako neko ne bude odgovarao za ovo,jer bi to bilo pravedno zbog nastradalih,povrijedjenih i njihovih porodica.
Samo bih dodao,nevezano za ovu nesreću,da ne smatram opoziciju u Srbiji nekakvim Bog zna boljitkom u odnosu na ove na vlasti,ali ako ima jedna stvar koju mrzim kod političara i ljudi uopšte to je laž.
A odje je glavni u državi slagao kao sto napisah gore,ajde da vidimo oce li se ispraviti makar,bilo bi ljudski.

Reply With Quote
Bookmarks