Evo i mene danas.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
sta mislite o ovom novom kućnom internetu u Promonte? taman mi je istekao ugovor sa mtelom
Zavisi kako stoji u ugovor brzine od 100 ,200 megabita ili do 100 , 200 megabita
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne mislim nista, 4TB dobijes, nakon toga 2Mbps. Tehnicki ako bi podijelio tih 4TB na mjesecnom nivo-u ispadne da ti je max brzina ~10Mbps, odnosno nekih 136GB dnevno sto bi mogao da potrosis, a da ti ostanu ostali GB do kraja mjeseca. Najjaci su mi sto svuda reklamiraju “neogranicen internet”, ali ispod malim slovima koliko GB imas full speed i tako to. Nekome je realno tih 4TB i previse, nekome ne. I onako si vezan ugovorom, ali sa ogranicenim brzim gigabajtima, plus ne mozes da ga nosis bilo dje sa sobom. Svakako bolja opcija uzeti neki fixni net nego ovo.
Zaključali su ga na baznu stanicu.
To znači da tehnički možeš da ga seliš oko zgrade
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Mogu dvije lokacije. Nije losa stvar ako imas dobar 5G signal. Obavezno testirati prije uzimanja mada se moze i vratiti nakon 10 dana ako nisi zadovoljan.
I ruter je njihovo vlasnistvo... Kad odlucis da prekines moras da ga vratis iako je proslo 24 mjeseca,lijepo su to smislili
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Nista onda, mislio sam da je valjana alternativa, ipak je ovo vise za vikendicu![]()
067-123456
Prešao sa m:tel-a na telekom, prelaz sa 140/4 na 945/518 je korektan
![]()
Može li se tražiti (i dobiti) od telenora kompletan listing? Hoću da vidim prema kojim brojevima telefona su obavljeni pozivi i kad jer sumnjam u račun. Koja je procedura za to?
Samo ponesi licnu kartu.
Tako je bolji net? A bogomi cu I ja onda brzo
Ne da je bolji, nego bruka i sramota da m:tel naplaćuje ono smeće od interneta ko zna koliko eura. A ovako za 55e mjesečno imam ovaj internet, sve moguće kanale na tv + 2 resivera za gledanje tv-a i sve živo besplatno da zovem svakoga u cg koliko god oću
Da li 1 kupuje Telemah CG?
koristi li ko mobilni internet One mreze kao osnovni u kući/stanu? kakva su iskustva
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks