Vampirišimo se, veli.
Vampirišimo se, veli.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Kako je ovaj forum jeziv bez starwalkera.
Kakav je jebeni paradoks što baš ja najviše osjećam neviđenu prazninu ovoga foruma što nema..starwalkera.U stvari on je jedan od rijetkih u ovom VR bio nekako stvaran.
.......................
https://soundcloud.com/chiara-bellan...so-b/sets/rock
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Soka.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Uhvatila sam ti frekvenciju.
WelKame bek starwalker.
Last edited by Bluemoon; 31-10-24 at 22:44.
Bonnie Blue je zastava plave boje sa jednom bijelom zvijezdom petokrakom u sredini. Iako je korišćena i ranije najpoznatija je kao prva zastava Konfederacije u Američkom građanskom ratu. To je onaj rat koji je ukinuo ropstvo ali zadržao rasizam i segregaciju (u školstvu, u ekonomskom i političkom smislu) i čak je uvećao u zadnjih deset godina (grad sa najvećom stopom rasne segregacije trenutno je Detroit, Čikago je četvrti a Njujork sedmi).
Bonnie Blue Flag je pjesma iz 1861. godine koja je bila hit među patriotama Juga.
Postoji i OnlyFans model Bonnie Blue oko koje se digla frka jer je posjećivala gradove po Britaniji (i svijetu) i besplatno spavala sa zainteresovanima. Za dvije neđelje posrećilo se sto pedeset osmorici mladih muškaraca starijih od osamnaest godina, treba istaći legalni element. BB tvrdi da je njen cilj podučavanje bezbjednom seksu, zabavi, uživanju i oslabađanju od društvenih stega. Samo ove godine zaradila je tri miliona funti na OF. Sve je to super i što bi tu moglo nekome da smeta. Treba sve prihvatit, razumjet, složit se ili ne složit ali ljudski, razmišljanjem, diskusijom, istraživanjem isl. ALI, desilo se da je BB gostovala na podcastu influenserke GK Barry, koja je poznata po svojim feminističkim stavovima, svojim pričama o ženskom tijelu i poštovanju istog, o individualizmu i autentičnosti...što je isto super i odlično. Međutim, redovne slušateljke GK Barry bile su zatečene, šokirane i potrešene gostovanjem OnlyFans zvijezde. Evo komentara:
“Grace, this episode is a disgrace to women and feminism as well as sex workers across the globe,”
“This is such a shame, Grace, not gonna listen to the pod anymore.”
“Noooo Grace. Why are we glamifying modern day prostitution? You’re so much better than this Grace.”
“Spotlights what a poor interviewer Gk Barry is. Saying ‘fair’ or ‘* hell’ to shocking things and not being able to challenge at all. Why on earth are you giving her airtime?”
“We actually need to stop giving people a mic like for real! Grace never stands up to or challenges anything, just says ‘fair’ every 2 seconds, there’s hundreds of other decent podcasters out there,”
To su komentari žena koje vjeruju u jednakost žena i muškaraca, u pravo žene da radi sa svojim tijelom što oće, da izgleda kako hoće bez gadnog bodi šejminga. Bonnie Blue, budući i sama žena, najbolje je objasnila ove ljute i manite komentare.
“Grace has a platform which allows people to share their stories. This doesn’t mean she’s for or against sex work or glamourising it. Grace’s interviews are light-hearted, so asking difficult questions isn’t her style nor the right questions for her podcast.
“The reason the podcast will be receiving hate is because it has a female target audience whereas mine is men.
“Women have a lot more time therefore have no problem wasting their time commenting hate and abusive comments across social platforms. Women dislike the things I have to say, but it’s because it hits close to home for them.”
https://thetab.com/2024/10/28/gk-bar...res-why-394680
Žene imaju mnogo više vremena (od muškaraca) pa im nije problem da ga troše na uvredljive komentare pune mržnje. Žene ne vole ono što ona ima da kaže jer ih podsjeća i mogu to da povežu sa sopstvenim životima. Mogu da se zamisle.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Uplatiše mi greškom juče dvije plate. Mogli su vala i da ne vide, da ne storniraju.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
blago tebi pa ti je plata 31. u mjesecu
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Srećna žena, znam.
Nije naše računovodstvo pogriješilo, nego banka![]()
Ja sam se nadoživljavao takvih scena, đe kao fora ti stigne ili dupla plata "greškom", ili tako neke debilne fore za testiranje lojalnosti, da li si dobar, loš ili psihopata itd.tačno ću počet' da ih zapisujem.
Strašne fore...
https://www.index.hr/mobile/magazin/...dex_tid=587450
bio i ostao veliki gospodin
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Prava podgorička rapsodija
Jedva se nakanih da promjenim ovu sifru
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
I ti fali
Što mi iskaču ove reklame, koji je ovo k
Misliš na ovaj TEMU od ognja izgorio.
Jes'
Pakao!
Ove rolere moram uzet'
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks