Kad već pišete primjere ja mogu da navedem jedan od rodjaka koji je naslijedio kuću od babe i djeda ( porodična kuća oca ) i ima problem sa komšinicama( majka i ćerka ) da su mu polomile stakla i bacaju mu smeće u dvorište . On logično zovne policiju da napravi zapisnik i kako je u dvorište ušao sa njim one opet gadju kršima da se policajac samo okrenuo i rekao mu da to nije problem za njih nego za druge službe bez da uradi makar zapisnik na koji bi mogao da se pozove pa da mu opština makar dozvoli da ozida taj dio sa njima bez gradjevinske dozvole jer je sami centar Podgorice . Kako radi u inostranstvo svaki put kad dodje u Crnu Goru on prosto mora da se bavi izbačanjem smeća i saniranjem kuće da bi izgledala koliko toliko normalno . Da jednom zanoći u nju ( a to je bez prećerivanja horor film ) pitanje je bili jutro dočekao koliko god nekome smiješno zvučalo jer sam i sam jednom prilikom kad sam mu pomagao mogao da iz prve ruke osjetim tu tenziju da ne znaš kad će dolećet nešto da ti glavu otvori