Sprdate li se vas dvojica to da ve ne kunem? A pita bi vas da je vaša sestra u pitanju što bi se pozivali na "zabrane prilaska" i slične pravne gluposti. Nekoliko djevojaka je ubijeno u zadnje vrijeme (nasilnici su imali zabranu prilaska) i umjesto da se digne frka najveća moguća, izmjene hitne zakona ako treba, nastavlja se sa istom sramnom praksom đe se prvo pokušava lijepo i ljudski sa otpadom...
Last edited by BiTrAtE; 31-10-24 at 15:34.
sistem nas sistematski unisti.
nothing comes from violence and nothing ever could
Postoji jos razloga za odredjivanje pritvora osim opasnosti od bjekstva, npr. tacka 3. tj. ukoliko postoje okolnosti koje ukazuju da ce ponoviti ili dovrsiti krivcno djelo, ili da ce uciniti ono cime prijeti, svaki sudija za istragu moze da se pozove na to ako nadje za shodno.
Umoran sam od svega sto znam
A ljudi nije sve tako crno bijelo. Kad bi se svi zbog prijave slali u zatvor mislite li da ne bi bilo zloupotreba. Kao što ih i sad ima. Ja znam situaciju sa jednim drugom. Posvađa se sa ženom (već je to bilo za razvod) i ona kako je peglala gađe ga onom peglom i direktno u glavu.On joj onda opali šamar i ona plačući u policiju prijavi ga, modrica, jedva ga izvukli da ne dobije mjesec dana pritvora. A njemu glava pocijepana
dobio je zabranu prilaska pa koliko ga je samo cimala zbog toga da će mu pakao napraviti itd. A isto tako ima slučajeva đe joj muž pravi pakao, a sudija i policija ništa.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Uhvacen bjegunac
Umoran sam od svega sto znam
odakle ti info?
Neke zene zasluzuju batine , bezobrazne zene ... ravnopravnost polova
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
pravicu se da sam oslijepila za ovaj post
Fora je da brak ni veza nisu kako se reče do kraja života no aj zdravo druže/drugarice kad ne ide svak svojim putem bez mnogo buke i galame.
A ovi patološki oblici života što su u stanju u tim situacijama da nekoga povrijede su jednostavno to - patološki oblici života bilo u muškom bilo u ženskom rodu.Prosto da prostije bit ne može.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ma nisam za brak i te odnose, jednostavno postoje zenski psiholoski bolesnici koji zasluzuju da se isamaraju... ima jedna upravnica u pejton zove policiju kad djeca napolje igraju, izlijece u gacice i vristi na roditelje ,psuje... pa.sad ne znam opravdan samar je ceka kad tad...
A i zakoni EU... jedan starovarosanin osamari dijete cerku od 14 godina jer je skoro samo u brus htjela da izadje u grad, on neces ona ocu pljas samar , zena ga prijavi 3 mjeseca zatvora.... lijepo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Networkmaster ti si šou program.![]()
Ja samo navodim primjere na koje naletim po podgorici... puno nepregledanih ima! A bas sam u kontaktu sa dosta naroda nazalost...
Kad već pišete primjere ja mogu da navedem jedan od rodjaka koji je naslijedio kuću od babe i djeda ( porodična kuća oca ) i ima problem sa komšinicama( majka i ćerka ) da su mu polomile stakla i bacaju mu smeće u dvorište . On logično zovne policiju da napravi zapisnik i kako je u dvorište ušao sa njim one opet gadju kršima da se policajac samo okrenuo i rekao mu da to nije problem za njih nego za druge službe bez da uradi makar zapisnik na koji bi mogao da se pozove pa da mu opština makar dozvoli da ozida taj dio sa njima bez gradjevinske dozvole jer je sami centar Podgorice . Kako radi u inostranstvo svaki put kad dodje u Crnu Goru on prosto mora da se bavi izbačanjem smeća i saniranjem kuće da bi izgledala koliko toliko normalno . Da jednom zanoći u nju ( a to je bez prećerivanja horor film ) pitanje je bili jutro dočekao koliko god nekome smiješno zvučalo jer sam i sam jednom prilikom kad sam mu pomagao mogao da iz prve ruke osjetim tu tenziju da ne znaš kad će dolećet nešto da ti glavu otvori![]()
deuscroix
Nevjerovatno. Opet optuzuju demoNkrate da su nezakonito vodili firmu.
https://www.vijesti.me/v/730695
Casti mi demoNkrate lopatale i u Postu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
E pa super. Sad će da raspišu oglase i da na njima "odaberu" iste ove koje su nezakonito zaposlili.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sudovi su zatrpani jer su neviđeno neefikasni. Sporove koje realno mogu da zavrse za mjesec i 2-3 rocista, oni razvlače godinama. I normalno da su zatrpani.
Kad bi svi mi smeće iz kuće izbacivali u kesicama za paprine maramice, normalno da bi nam stanovi bili zatrpani smećem.
Više od 5 godina su me gnjavili oko plata koje mi je ostala dužna jedna firma, a imao sam sve napismeno i posle 2 ročišta izvještaj vještaka da mi jesu ostali dužni.
Otac se godinama sudi oko zemlje na selu koju je država greškom prisvojila kad je bilo snimanje.
Posle pritužbe i gomile papirologije nadležno ministarstvo donijelo rešenje da je to bez osnova upisano na državu i naložilo da se ispravi.
Ali ovi u katastru u međuvremenu sve upisali na njih i rekli da su oni proceduru oko snimanja završili i da mora da se pred sudom pokrene spor.
Na sudu vještak kaže da je naše, a sud ipak dosudi da otac nije dokazao da je naše.
Država napisala da je bez osnova upisano na njih, a ista država kaže i da mi nismo dokazali da je naše.
I tako godinama....
Sudstvo je zabokrečina najgore vrste. To je najgora institucija u državi. Sramota je da se zovu institucijom.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Pricam samo racionalno, kad bi svako sudjenje cekao u istraznom zatvoru drzava bi bankrotirala od isplacivanja ostete. Svakako, ja se slazem sa tobom da ovakvi slucajevi trebaju da imaju prioritet pa kad se prvo rociste zakaze par dana nakon podizanja optuzbe a ne par godina bice sve bolje pa nece niko morati ni da strahuje niti da preduzima neke druge mjere bez pravne.
https://volimdanilovgrad.me/danilovg...a-256-miliona/
Nesposobne opstine dje trebaju svi da imaju platu 650 eura!
Bar će iz Egalizacionog fonda dobiti 3,85 miliona, Berane 3,41 milion, Ulcinj 2,82 miliona, Danilovgrad 2,56 miliona, Pljevlja 2,73, a Tuzi 2,24 miliona eura.
Pare za pomoć iz poreza, ali i iz kratkoročnih pozajmica iz budžetaPrema planu akontativne raspodjele iz Egalizacionog fonda za narednu godinu, koji je potpisao ministar finansija Novica Vuković, Plavu će pripasti 1,93 miliona, Zeti 1,86 miliona, Kolašinu 1,55 miliona, Mojkovcu 1,2 miliona, Andrijevici 1,11 miliona, a Žabljaku 1,03 mliona.
Ispod milion eura dobiće Petnjica, kojoj će pripasti 992 hiljade eura, Šavnik, koji će dobiti 953,6 hiljada, i Gusinje, kojem će na ime akontativne raspodjele za 2025. godinu pripasti 828 hiljada
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks