U ovoj sceni (pogledah kratki snimak) Spajić je ima kako novi izraz čuh od Mugoše - izvansituašenje klasično.Ne znam jel to srpski/crnogorski ili koji već jezik ali zanimljiva kovanica.
Kadar : Spajić - Sve vas pozivam..uz šeretski osmijeh.
A onda uz taj kontinuitet šeretskog osmijeha odmahuje lijevom rukom kao ko vas Hebe.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković pozvao je predsjednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića "da dođe sjutra, nakon uklanjanja zastave, da popije kafu na Cetinje, ako mu basta".
"Pošto Mandić spominje zečeve, neka dođe taj junak, sjutra, nakon uklanjanja naše zastave, da popije kafu na Cetinje, ako mu basta. I on i njegovi politički partneri koji ga drže na ovom mjestu i ne smiju se živi čut' dok svakodnevno pokušava da bruka i ponižava Crnu Goru ponašajući se kao okupator", rekao je Đurašković.
Mandic angozovao prevodioce za rijec "basta"
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Veli dođi kod mene kući ako smiješ
E što rade sa ovim narodom
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Vele kosovo srce srbije a onamo albanci, vele mi smo zenit srpske srednjevjekovne civilizacije stara raške a ona Sandzak novi pazar... bosnjaci tamo....
A Cetinje prestionica stare i nove Crne Gore i dalje ima Crnogoraca 99% ....
Niste slusali ekonomske teme odavno, pa vam se cini da ovo nema veze sa ekonomijom.
Kad to rade preko medija ne obraćaju se jedan drugom nego..kakva pinkizacija Crne Gore.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Dps bi izdominirao kad bi njega stavio za nosioca u NK
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kako ide ovo sad za minimalne plate, 600€ je minimalna? Ili opet 450?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ima i taj gugl
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Ovu napetu sitaciju đe je ovaj Balijagić u bjekstvu, niko ne zna đe je a naoružan je, bi mogla neka zla duša iz te tamo okoline da zloupotrijebi i da eventualno nekog svog neprijatelja (ili političkog neistomišljenika xD) eliminiše istom takvom puškom, jer automatski bi se sva krivica onda pripisala ovom ludaku/teroristi Balijagiću.
Coek od 40 god prijeti coeku od 50 da dodje kod njega kuci ako smije. Sprdnja bi mi bila da su 2 coeka u kafani u pitanju a ne jedan gradonacelnik a drugi presjednik skupstine. Bas zalosno zivota mi sta mi sami sebi dozvoljavamo da nam bude svakodnevnica u drzavi
A ovo ne može hahahahahaha
On je car!
https://x.com/guvernadurka/status/1851309539708027338
![]()
Last edited by mneonly; 30-10-24 at 21:21.
Love, peace and respect.
Car jer je iz DPS-a. Da je kojim slučajem druga strana, bio bi divljak itd
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
https://www.cdm.me/hronika/podnijet-...-prepisivanje/
Osumnjičene se terete da su kao službena lica angažovana po ugovoru o djelu u JU Ispitni centar, nesavjesno postupale u vršenju službene dužnosti, pa je usljed toga nastupila teža povreda prava drugog – nemogućnost kandidata – učenika da nastave obrazovanje, na način što su prilikom sprovođenja polaganja stručnog ispita, kao glavni test administrator i test administrator, propuštanjem dužnog nadzora u postupku obezbjeđivanja poštovanja pravila ispita u ispitnoj prostoriji, omogućile da kandidati narušavaju red, prepisuju od drugog kandidata i omogućavaju drugom kandidatu da prepisuje, te da su na ista pitanja dali netačne identične odgovore, zbog čega su ocjenjivači svim kandidatima dodijelili (0) bodova i ispit nijesu položili, pa je svih sedam kandidata – učenika izgubilo pravo da nastave obrazovanje”, navodi tužilaštvo.
Za ovo krivično djelo je predviđena kazna zatvora do tri godine. Iskreno bolje da su covjeka pokusale da ubiju ili ubiju manje bi dobile nego sto su pile kafu a neznalice prepisivale i zbog njihovog neznanja ove oce u zatvor, vidjite koliko su ova sedmorka nesposobni kad ni prepisati ne umiju....
'Nas kako, da sam na mjestu SDP, DPS, SD ekipice ne bi spominjao zastavu, nakon sto je najveca zavrsila na smetlistu Konika, pa je i na drustvenim mrezama i na forumu nastao muk kad se culo za to.
Mislim da to govori sasvim dovoljno koliko je toj ekipici i simpatizerima stalo do drzavnih simbola, a ujedno govori sta se smije a sta ne smije sa drzavnim simbolima jer odgovarat niko nece.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Alija obio 3 kuce juce i sinoc pored vojske. Isti rezultat bi bio da su strasila mjesto vojske stavili
Odakle ti ta informacija, đe pročita to ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks