А Манда Кристал храбро мудо.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Obrisite post sa teme o lokalnim izborima.
Ipak ovdje idu ekomske teme
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Evo nesto iz Mans-a pricaju, steta sto su strani placenici pa im ne mozemo vjerovat, rekao nam Milan Knezevic
https://rtcg.me/vijesti/drustvo/view...opoziciju.html
Novi bestseller u CG - Kako su nas oslobodili od Mila, a zarobili nas Mandićem.
Knjigu pisali anonimno razočarani aktivisti, gejmčejndžeri i početnici
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Jel realno ovo
https://x.com/ViolavonCramon/status/...-Wprfbr3Q&s=19
Sent from my SM-F926B using Tapatalk
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
uglavnom, vojvoda na prošloj sjednici promijenio logo skypčine, na današnjoj, iz skypčine sklonio zastavu Crne Gore da je veli ne prži sunce, a sve to samo da bi nas Milojko unio u eu.
Tko leti, vrijedi...
Samo jedan od likova iz karakterizacije po Koči.
- Ladan ko taština duša -
Znao sam da su ograniceni ali ovoliko tesko....
https://www.dan.co.me/vijesti/politi...etinju-5267200
Da li oni uopste imaju pravo na ove stvari....ovo je teski kretenizam sta se radi....Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Oskar Huter saopštio je da će odbor DPS-a Prijestonice Cetinje na narednoj sjednici lokalnog parlamenta pokrenuti inicijativu da se Andrija Mandić proglasi personom non grata u Prijestonici Cetinje.
Da li ovo znači da sjutra moze i npr.Budvanski parlament gdje DFovci imaju apsolutnu vlast moze donijeti istu odluku prema npr. istom ovom Oskaru i da ne moze primirisat Budvi vise?
Aih što si se zabrinuo za Mandića... a čovjek težak ko zna koliko miliona i čovjek koga finansiraju ljudi, partije, organizacije itd. iz drugih država da bi radio protiv moje države.
Love, peace and respect.
Naravno, svaki put kad hoću da legnem poljubim mu sliku i poželim mu laku noć. Kažu da pomaže za miran san.![]()
![]()
![]()
![]()
Love, peace and respect.
Umoran sam od svega sto znam
Prilicno maloumno...sta reci.
Za razliku od ovog
Nenezić: Zastava da se vrati na svoje mjesto, nećemo u suprotnom dozvoliti održavanje sjednica
"Tražimo hitnu sjednicu kolegijuma kako bi se ovo pitanje odmah riješilo. Posebno ističemo da upravo ta zastava, s dubokom simbolikom, ima poseban
značaj za sve slobodomisleće građane Crne Gore"
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Sigurno. Samo za to moraju imati većinu. Ali jbg nemaju je. A koliko im je stalo do te zastave/države imali smo priliku da vidimo dugi niz godina. Nego priča za...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jokić iz Kotora odlučuje da su dik, redovni sudovi i Ustavni sud odlučivali nezakonito...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Braći iz Berana određeno zadržavanje, pijani se potukli u lokalu?
A.B. i M.B. osumnjičeni za nasilje u porodici
Bjelopoljac osumnjičen da je tukao oca po glavi, određeno mu zadržavanje
M.K. se sumnjiči za nasilje u porodici
Zadržavanje do 72 osumnjičenom za ugrožavanje sigurnosti
Objašnjeno da je osumnjičeni A.VC. 18. i 19. oktobra ugrozio sigurnost oštećene V.M., prijeteći joj otmicom, samoubistvom zbog nje, ali i da će joj polomiti ruke i nogeNavode i da joj je prijetio da će platiti nekome da je odvede u Albaniju i drži do njegovog dolaska.
"Osumnjičeni je već ranije osuđivan za isto krivično djelo", kazali su iz ODT Podgorica.!!!
Vandali uništili tri hladnika na vidikovcima iznad Pljevalja
Slučaj je prijavljen Tužilaštvu i policiji, koja je uradila uviđaj... e cush hladnik ...
I najbitnije barem za mene :
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...nje-potjernice
Državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, dana 29.10.2024. godine, donio je naredbu za sprovođenje istrage protiv okrivljenog A.B. iz B.P, zbog krivičnog djela teško ubistvo izvršenog na štetu oštećenih J.M. i M.M. u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, sa predlogom za određivanje pritvora sudiji za istragu Višeg suda u Bijelom Polju u trajanju do 30 dana", saopštilo je to tužilaštvo.Takođe, podnijet je predlog sudiji za istragu Višeg suda u Bijelom Polju za izdavanje naredbe za raspisivanje potjernice za Balijagićem.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks