Još niko od portala nije preneo da je presretač....
vozite veli oprezno kaže UP. i onda ovo vidiš
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Još niko od portala nije preneo da je presretač....
leceli su juce na kujavu snjim,unutra su bili u uniformama,md555 table.
Kakav crni presretač -> ne znam što malerišete ljudima.
Dugo je trajao
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Portal
Edit: Ne bih rekao da je udes zbog navodnog psa već zbog ovih gospođa u haljinama
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by djuka_pv; 28-10-24 at 12:48.
Nije dva puta isti, prvo je bio kafeni a ovo je bijeli. :P
Da da malerisemo...
Dva puta za nešto više od mjesec slupani su novi "presretači" Uprave policije, na kojima je napravljena veća materijalna šteta.
Nedavno kupljeni "BMW" 430D koji Uprava policije koristi kao "presretač" na auto-putu "Princeza Ksenija" oštećen je u jutrošnjem udesu u jednom od tunela na dionici od Kolašina ka Podgorici.
"Vijestima" je u Upravi policije saopšteno da je u udesu na auto-putu učestvovao njihov službeni automobil, koji koristi saobraćajna patrola.
U udesu tokom septembra na auto-putu je takođe oštećen novi "BMW" 430D X Drive, koji Uprava policije od ljetos koristi za kontrolu poštovanja saobraćajnih pravila na toj dionici dugoj oko 40 kilometara.
Mislim da je u pitanju isti pas, jednom ušao na auto-put i skoro dva mjeseca ne umije da izađe...
Jedan proizvođač guma je imao reklamu ,,snaga bez kontrole ne znači ništa", mislim da je uzrok (i prvog i ovog udesa), upravo taj, nije iskontrolisana snaga na ovim automobilima, neko bi, možda, rekao neobučeni vozači...
Sent from my Motorola 8400
Sprdate li se ovo za psa, ili ozbiljno?
Sent from my iPad using Tapatalk
Mala je kvota bila a evo nije ni novembar.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...50#post6090650
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Negdje u komentarima na instagramu (naravno, ne mora biti tačno jer svako može da piše što hoće), očevidac kaže da je BMW vozila žena/policajka, da je bila kolona zbog prijašnjeg udesa sve do mosta Moračica, a da je ona velikom brzinom ulećela izmedju auta u koloni i ošišala par retrovizora. Potvrdilo još ljudi iz kolone. Jedino mi nije jasno kako je završila u tunel u zid i na trotoar.
Svakako, sramota kako se odnose prema državnoj imovini i bez odgovornosti. Policija sad treba nama kao gradjaniam koji plaćamo porez da podnese detaljan izvještaj.
ahahahah kako te na zoru odradilo na neke civilizacijske vrijednosti koje u CG postoje jedva u tragovima i na nivou pojedinaca...
policiju najvise nagrdjuje to sto su sad svudje kamere i telefoni - nekad se ovo zavrsavalo tako sto se zove najbolji limar u gradu i kaze se - imas do 7 ujutru
otvarale se radnje djelova, boja, lakova, otpadi itd i pravila se auta do zore razlupana u bahacenjima, pijani, u trkama itd... u krajnjoj mjeri se skidali djelovi sa privatnih kola da se zavrsi posao i auto vrati ujutru pred stavnicu kao da se nista nije desilo
Brate ni Costa Concordia nije imala oficirku na mostu pa je zbog jedne zene na dno zavrsila.
Okle znas mozda su "davali" casove voznje nekoj koleginici.
Inace prije neki dan kroz BP pretice me auto BG tablice i za njim u makazice Insignia PG JA*** samo sto ne poginu, pretpostavio sam da je presretac, 500 metara dalje zaustavili ovoga i pisu mu kaznu, a to sto su ugrozili svoje i tudje zivote nema veze.
Mene samo zanima zasto mi vazda idemo suprotno od zapada? Oni su platili sigurno 120 000+ eura ova dva BMWa, plus plate za 8 balvana kojih ih voze, plus odrzavanje, plus gorivo itd. Zar nije moglo za te pare da se ugrade makar 4 kamere koje ce fino bez ugrozavanja saobracaja da slikaju i dostavljaju kazne po kucnim adresama i da budu 1500% efikasnije od presretaca???
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Glupljeg posla od presretaca teško da će ikad bit
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
ali autoput vec ima kamere... 99% sam siguran da je ocitavanje brzine sa njih ili vec opcija ili se samo placa neka pretplata za to
eto barem za taj dio rjesenja i cao... u krajnjem, ajmo brate 2 vremnea - cekaj ga na rampu - autoput je 40km, vi ste stigli za 15minuta - dodjite da nam nesto objasnite i cao
a moraju i njemu ucinjet jer se nije kvalifikovao za redovna vozila
nego, sto je svadja sa audi/vw/seat familijom??
Niko me ne moze ubijedit da nije ovaj sa Dzipom zeznuo stvar.
Prema tome, šta da ti kažem?
Nesretni čovjek sa Opelom, nikad ne vozi brzo, kao početnik, lagano. Ne mogu da vjerujem da je ovako završio. Ako je kriv ovaj sa džipom, nadam se da neće da potplati ovo zlo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks