Stvar navike, Aprilia Pegaso Strada 650 ima vrhunske kočnice (brembo sa sportskog modela Aprilia RSV Mile) i poslije nje sam sio na Suzuki V-Storm 650, nikada se prije nisam tako prepao, nikako sa Suzukijem da usporim za ulazak u oštru lijevu krivinu, srećom obara se lagano pa prođoh krivinu (dosta većom brzinom nego što sam planirao). To što ima KLE, to su kočnice kao na većini kruzera (čitaj loše) i ja lično nisam siguran da li bi se mogao vratiti na takvo (loše) kočenje.
Sent from my Motorola 8400
Nema tu navike,nego su loseIma da se naviknes da se ne opustas
A nije nego se osjecam nesigurno kroz grad kad ima raketa sa kolima,da necu odreagovat kako treba. A i osjecam se da gore vozim sad nego prije 15god![]()
Ali valjda ce se popravit stanje,koliko sam procitao iskustva drugim vozaca posle prepravki.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Ako se dje spustite, javite odje. Mogu doc sa cetri tocka da vas kafu castim![]()
Nisam. Odbilo me par njih i kolega kojeg ste mi odje preporucili (tatto majstor) poslije par hiljada km mu se upalila lampica check engine....nije nesto precerano zadovoljan za takav i toliko placen motor.
Vozio sam i ja malo KLE500, legenda od motoraprevrnu ga vjetar sa copave, smijali smo se i konobar i ja koji mi je donio tu vijest uz rakiju.
Veci mu je problem premeko vjesanje nego kocnice. Doduse ja sam 100-110kg, kako koje sezone, ali on potone pola metra kad se sjedne na njega i posle plivaaa-ne staje. Ja bih prije neke malcicu tvrdje opruge a ulje iste gustine koje propisuje fabrika.
Cesto ljudi potrce za guscim uljem, ali to nije optimalno rjesenje, uspori rad amortizera. Mada i ja mlatim svasta, to je motor iz praistorije, ali radi sve!
Sto se kocnica tice, obavezno uzmi set za reparaciju klijesta. Rasklopi i ocisti sve, podmazi, na Stromu mi je to bila najveca razlika bila! Crijeva fabricka su sva spremna za zamjenu, ne samo kocnica, ali ko moze priustiti to bi valjalo micat'.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Upravo taj Tracer 900
Ni ja do ove godine ne cuh niti jednu zamjerku, mada je sad i cijena skocila kao i sve ostalo.
Sad Tracer 900gt + stoji oko 19 000€
Prebacit ce to i preko 20k za 2025 godinu.
Aham ovaaaj novi, nisam vozio stvarno...interesantan je, spakovali su tehnologije dosta da isprate premijum brendove ali za te pare se kupuje XR i Multistrada V2s.
Vozi li se ko?
Juce i danas 500+km
Sent from my iPad using Tapatalk
Ne stavlja tablicu jer bjezi od policije
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
A zamisli ne povezuje se na motor već sama na osnovu akcelometra pali svijetlo...
Dobra baš fora.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Djalac, sledeći put kad me sretneš zaustavi me obavezno, biće mi milo
Kaciga je sjajna stvarno. Model je Shark Skwal i3 Kupljena je u Grga Moto. Sa dodatnim iridijumskim vizirom je bila 400€.
Prije nje sam koristio Scorpion 520, sačuvala mi je glavu netaknutu od pada ali tom prilikom i skroz stradala.
Ova Shark je bolja, a nije neka velika razlika u cijeni. Naočare kad se spušte su preko čitavog lica. Izolacija je besprekorna, udobna, kad kliknem vizir baš utiša sve okolo, vjetar znatno manje osjetan nego na ovoj prošloj. Naprijed ima 4 svijetla, bijela, pozadi jedno crveno.
Ima acelerometar i žiroskop u njoj, ne povezuje se sa motorom, čim usporavam kaciga to registruje i počne da treperi svijetlo pozadi. Super rješenje.
Svijetla su baš dobre jačine, uočljiva i preko dana, a tek predveće i noću baš upada u oči, nije mi bilo jasno što me narod zagleda, ali zbog nje je
Puni se kao telefon, na USB c port. Napunim je jednom u nedelju dana, nikad mi se nije ispraznila još.
Evo vam i link za YT i neke dvije moje slike, ali bez svijetala, u dnevnoj varijanti -
https://www.youtube.com/shorts/JVC3JSNZszw
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Nisam ja bio siguran 100% da si ti. Nego kad sam dosao do stana ulazim da vidim slike i kad sam vidio kacigu onda mi je bilo 100% jasno.
Sledeci put te zaustavljam
Odlicna,odlican i vizir.
P.s jel ko kupovao aftermarket kakvu komunikaciju ? Vidim hvale neke po netu,a nisu skupe.
Nije losa stvar kad se covjek vozi sa nekim saputnikom ili u neku grupu.Jer moze da se nakaci 6uredjaja.
Jesam ja, neka Q58 na aliexpress 23 eura cini mi se, uzeli smo par drugova istu, jedina je mana sto mozes samo 2 osobe da povezes, ali mi kad vozimo 3+ povezemo se preko blututa na nju i poziv napravimo na whatsapp, tako se snasli
Za Muziku je dobra, nema sumova dok pricas sa nekim iz kacige, niko ne provali da pricas iz kacige.
Tacno tako, nas 3-4 kad se poveze to je sprdnja ziva, prodje ti vrijeme putovanja brze nego sa autom, jos kad pocnu vicevi da se pricaju, padanje od smjeha
Ja imam ovu Q58 evo vise od pola godine, jedina mana je jer mi nece SD kartica, tj hoce ali se desava da prekida muzika, vjerovatno je do SD kartice nesto, pa koristim samo na blutut, i sta je jos dobra stvar, muziku slusas u pozadini dok pricas sa kolegama sa kojima vozis, cak mozete istu muziku da slusate istovremeno i da pricate, za 23 eura je predobra stvar, ako te zanima mogu ti link poslati. Za ovih pola godine sam bas zadovoljan, i baterija bas dugo drzi, zaboravim kad sam je napunio.
https://share.temu.com/2CEjftLRT0A
Ovaj model ti je najbolji.Istrazio sam sve i ovo je najbolja kupovina sto se tice ovih niskobudzetnih..
Meni ova zavrsava posao, ima radio, sd , blutut, svakako rijetko vozim sa vise ljudi, vecinom vozim sam, kontam da najbolje prodjem kad vozimo 3 max, preko 3 mi bude bezveze.
Inacee, castih Kimka novi kocioni disk i plocice, kod nas 170 eura samo disk, u Skadar uzeo oboje za 95e i usput svratio na ribu)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks