A ne, ovaj je onaj obicni. Realno seljavka prica za svakog.
A ne, ovaj je onaj obicni. Realno seljavka prica za svakog.
Tako je. Zato onda i ne registruju svoja privatna vozila. Jer ne mogu gubiti vrijeme na tehnicki posto ih to usporava za akcije. 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja garantujem da se cika Miodrag u zivotu nije vezao.
Kako u sluzbenom tako i u privatnom vozilu.
A da isto tako zbog toga nikad u zivotu nije trpio nikakvu posljedicu/kaznu.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ali znate li vi kada ablenduju ljudi kakav je to problem. Svi uspore i onda ne možeš da kasniš...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Delete.
Last edited by Biznismen Podgorica; 01-10-24 at 12:32.
Eo mi iz Uprave Policije vele da odem do najblize policijske stanice i prijavim cika Miodraga.
Znaci njih slucaj kao slucaj ne interesuje i nece da se bakcu sa tim.
Odgovaraju na ovaj nacin samo da bi svakoga odvratili od toga jer ko ce bit' toliko dokon da ide fizicki/licno u policijsku stanicu i bukvalno pise prijavu protiv konkretnog fizickog lica u uniformi... Svedu to namjerno na licni nivo i to da moras fizicki pred kolegama da ga prijavljujes. Tako znaju da ce 99.9% ljudi odustat'.
Poredjenja radi... u paralelnom univerzumu (jedna druga, normalna drzava) kada samo fotografiju ili link ka ovako necem posaljete Policiji (postoji naravno mehanizam i sistem za te prijave a ne "dodji da licno prijavis u stanici ako ti basta") odma se pokrece postupak, doticni se istog treba suspenduje do okoncanja internog postupka a onaj koji je prijavio se blagovremeno obavjestava o procesu i ishodu istog.
Ipak, od tog "paralelnog univerzuma" nas dijeli par svjetlosnih godina.
Do Not Disturb.
Prepade me crni audi na putu BD-PG, mislio sam da je A4 ali kad vidjeh da je A6...
A isto kolko vidim ovaj cera 130 a oni za njim isto 130, to sto oce da ga uslikaju za kaznu ne znaci da smiju i oni zakon da krse.
Oni upale rotaciju i mogu da voze kao Shinkansen Tokio-Yokohama.
Prema tome, šta da ti kažem?
Vracem ti se ja dolje, kad na putu PG-CT odmah nedje na izlazu iz Podgorice bijela bembara upecala jarisa i stali pored puta. Ogranicenje 70, ja pored njih 110, opet. Nista.
Nemoj tako da si lud brate
Necu.
Opet roknuse presretaca na auto put
odgovarao bi mi neko zbog ovoga
![]()
Last edited by E_K_V; 28-10-24 at 10:59.
Spora traka, kako ga je odje uspio zabiti u zid i trotoar? Mozda je pas izletio.
Zadnji put kad sam vozial autoput, sve sam se bojala da kakav kucak odnekud ne iskoci i ubije me![]()
Mozda su ga senzori zeznuli...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa da imaju obraza izbacili bi snimak i prvi put, svuđe ti snimci postoje upravo zbog građana jer su ta auta i kupljena od poreskih obaveznika.
bice price ko i ovu sliku izabci...kako dozovolise...
ne bi me cudilo da je vozio bez ruku uz lane asist i kucao poruke... pa pokupio ivicnjak u tunel
Mislis li da ima keep line?
Ima subscription ali kosta skoro 1000 eura i niko u MUP ne zna za tu opciju. Mislim, 99% vozaca ovih novijih BMW-a kod nas ne zna sta je to i kako se koristi.
narocki receno - ponijela ga rizla![]()
![]()
uletio prebrzo garant, promjena pogloge ili oni katadiopteri ga malo cimnuli i proklizao kao nista i onda overcorrcion i pravac zid
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks