Vidji na insta pg cars mne
Ima li ko da prodaje Nissan Qashqaia 2014+ 1.5 dci ili neko njegov da prodaje,saljite poruku
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Vidji na insta pg cars mne
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
A rece li da sa tom pumpom nece imati dovoljno goriva i da nece mrdnuti?
Prema tome, šta da ti kažem?
Živ bio. Zvaću sjutra, što se povezivanja tiče, našao sam šemu na net, nije teško uopšte, sam ću ja to kad budem dokon.
Imam baš dobru prikolicu, ofarbao sam je i sredio, sad da odradim instalaciju na nju i na kuku, pa ću je i registrovat, da se zanimam preko zime a i valjat će
Sent from my iPad using Tapatalk
Ali ćeš ić krast drva?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stay salty.
Iskustvo ti je cudoo
Sent from my iPad using Tapatalk
Oću da zamijenim filter kabine(odjednom mi se pojavio neki smrad iz ventilacije,ne na buđ,nego nešto sličnije crkotiniosjeća se i kad ne radi klima) pa je li bolje:
1.prije postavljanja novog filtera odraditi neku dezinf.sa onim sprejom što se pušti u kabinu na recirkul. ili da stavim novi filter prije toga?
2.nekako da šišnem nešto za dezinfekciju kroz onaj otvor gdje ulazi vazduh spolja u kabinu(ispod šoferke se nalazi) pa da stavim ventiliranje bez recil*****ije?
3.dajte predlog.
PS.Taj zdba se nije osjećao ni ljetos,iznenada od prije neki dan se pojavi.Da nisu miši ka u onaj merc kod Dakića
Ahahaha,ladno vidim da je riječ recirkuuulcija (vazduha) zabranjena na forumu
ps2. E kuku meni,nisam se naspavao izgleda,nije zabranjena no ja pogrešno ukucah
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 28-10-24 at 09:03.
Auto mi primjetno trese na leru, kad stanem na semaforu bas se primijeti. i kad ugasim zatrese. posumnjah na nosace, rekoh da ih zamijene, medjutim u servisu kazu da su svi nosaci tip top nego su problem vjerovatno dizne... odradio bih i dizne ali stvarno ne bih da radim ako nema potrebe... ima li kakva pouzdanija metoda se utvrdi kakve su dizne sem ove odokativne?
mazda 3, 2008, 270k
Neki auto otpad sa novijim vw autima u CG? Ima li neko broj/ig
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Ismet Piranic
+382 69 430308
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Tako je mom ocu bilo jedne zime smrđelo. Priča on meni kako kroz Zeleniku (HN) vazda nešto smrdi, ubija, mora svaki put da gasi ventilaciju. I tako dan po dan, dok jednom nije okrenuo put Kotora, pa mu poče isto smrđet, a na drugoj je ruti
Veli, stao je pored puta i digao haubu i ima se što viđet, mačka se uvukla, zaglavila i krepala. Kaže zamalo se nije ispovraćao od smrada, još je crvi na pola pojeli
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stay salty.
Njuškao sam ispod haube-ništa.
Kupih novi filter klime,ide ona limenka za dezinfekciju,pa ćemo viđet.Provjeriću još jednom da se nije što sitnije zaglavilo ispod haube,al' s' obzirom da se već smanjuje smrad,možda je ono što miovrag reče.
#polakosenavikavam,šro bi rekli političari
Ima li ko broj Ljalje Bozovica sa konika sto prodaje djelove za Mercedesa ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li ko ideju koliko može koštati promjena gumice/silikona za karter? Ima li mi ko preporučiti nekog da mi to završi? PG ili Bar.
Vozi li ko Kodiak 2019+, 2.0,150ks, 4x4?
Ima li neko nesto za reći o tom Skodilaku?
Zanimaju me mane, poznati problemi i nedostaci?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Pogledaj d anije nesto crklo, ili se neki smet od lisca, bobica itd nakupio....
Limenka ti nece pomoci, samo privremeno zamaskira miris. Takodje i oni tretmani sto se kao nekim uredjajem dezinfikuje klima ("wynn" nesto).
Pokusaj da ubrizgas pijenu za ciscenje klime kroz odvod kondezata od klime ispod auta (K2 pijena npr.) Idealno, trebala bi da izbije na ventilacione otvore i da se iscijedi kroz odvod kondezata.
Takodje, donekle, moze pomocu Lysol sprej, ima ga ponekad u VOLI mislim. Ostavis klimu da radi i ubrizgas ga kroz usis klime ispod brisaca.
Uglavnom, sve sam ovo probao, kao i jos ponesto. Nista nije pomoglo jer se budj nahvatala na kondeztoru. Ponekad bi smrad sam od sebe nestao ili bi se nos navikao.
1,6 hdi motor, Mazda 3, 2006.
Tokom vožnje odjednom izgubi snagu, naročito uzbrdo, nikud neće četvrtom, pa mora treća. Gas do daske, džaba, ne prima. Nekad se to desi i u gradu, ali ređe. Ako ugasim auto i upalim, makar na pola minuta, sve radi normalno. Nekad može i po 200 km da prođe bez tih problema, nekad posle 5 km se desi.
Vodio kod majstora, radio dijagnostike, kod jednog je DPF, drugog turbina, trećeg protokomjer, itd. a ja i dalje ne znam što mu je
Ima li neko ideju?
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Samo da javim:Kupio filter klime,onu pjenu za dezinfekciju,spremio se da to upotrijebim i zamijenim filter,dok se nakanih(evo 5-6 dana) smrad juče naprasno nestade?!?
Sumnja je pala na drveće neko na Plavnicu,jer se tu parkiralo jednu noć,inače se parkira đe i vazda.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks