A Alex bi ovo izdanje Ankalaeva ja mislim premlatio sa onim kickovima njegovim.
Alex je tata za ovu dvojicu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pričam ve godinama da će Chimaev proći kroz MW
Auh kako prodje kroz bobija
Dr Čimaev
Borz
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nahraniti ga Stricklandom/DDP
Kill everybody
chimaev solidan haha
Kako idu runde tako ima vie anse vs Chimaev ali treba preivjeti prvu, ne vidim kako bi to Dricus mogao, a pogotovo Strickland
Dricus je tvrd dosta, i rva jako, ako on ne moze da uradi nesto, ne moze niko
Ovaj Topuria se izgleda napalio što je nokautirao Volka i sad uopšte ne radi tehnički nego samo ide na nokaut, to mu je greška protiv Maxa.
Ovo niko nije napravio Hollowayu
Kako mi je milo što ga je topuria prosuo. Ipak je max malo cocky...
Kako boxuje matador
kako bije ovaj ludak. ka nevrijeme je moćan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najveća tragedija u mom ivotu je smrt Ane Karenjine. - Dovlatov
Uf, prosu ga Topuria, nešto max previše opušten i cocky što kaže immersion, trebao je pametno da bježi, ipak topuria ima snagu udarca stravičnu.
Max sa pogrenim pristupom, smanjuje distancu i otvara se ovim c4 bombama od Topurie
Strasan card nocas, zlatio se abu dhabi i ufc u 20h![]()
Solidna karta. Izdimio sam zbog Maxa. Mislio sam da moze da mu bjezi i da ga kontrira i prednjim direktima usporava. Ali moralo je doci do neke razmjene.. Rakic, ja ne znam sto je ono, kakva taktika, korner.. Konacno Ankalaev za pojas. Whittaker nije imao sto s ovakvim napadom Chimaeva
Ona dominacija Chimaeva je nerealna, lik ima rvanje koje je na nivou Khabiba s time što on za razliku od Khabiba praktikuje eksplozivni stil greplinga. To naravano ima svoje mane, jer umara masu više, i onda ako ne bi završio protivnika u prvoj rundi vjerovatno bi posle bio u problemu protiv dobrog stand-up borca. Ali izgleda da ta rvačka "blitzkrieg" taktika koju je on, vjerujem, patentirao mu vrhunski pogoduje, a primjeri njenih žrtava su Li Jingliang, Kevin Holland, i evo sad Robert Whittaker.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks