Đeljošaj će za manje od mjesec dana tek 45 godina, a Koljenica za malo više od dva mjeseca puni 60. Mada sam mislio da su skoro vršnjaci.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...m-selu-sokolac
Brat i sestra M.M. i J.M. stari oko 50 godina ubijeni su večeras u bjelopoljskom selu Sokolac, saznaju Vijesti iz više izvora iz Uprave policije (UP).
Prema nezvaničnim informacijama Vijesti ubica je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih djela.
Prema istim informacijama policija traga za počiniocem.
Iz UP su saopštili da je oko 21.10 časova policiji u Bijelom Polju prijavljeno da su u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa života lišena dva lica starije životne dobi, čija su tijela pronađena u kući, a da se izvršilac naoružan dao u bjekstvo.
"Sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra bezbjednosti 'Sjever', Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i lišenja slobode ovoga lica", kazali su iz UP.
Oni su apelovali na građane Bijelog Polja, naročito mještane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima.
"Dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju stavljanja bezbjednosne situacije pod kontrolu i lišenja slobode izvršioca. Osim toga, apelujemo na građane da bilo koju informaciju koju smatraju da može biti značajna, u odnosu na ovaj događaj, prijave policiji. Sa daljim tokom dešavanja policija će se blagovremeno oglasiti", kazali su iz UP.
Iz UP su apelovali na građane Bijelog Polja, naročito mještane sela Sokolac, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima.
S cim? Kad je oruzje zabranjeno... sa motkom zabraniti ulaz?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dalaj Manda, naravno, samo o ekonomskim temama. Jedna od ekonomskih tema je i promjena Ustava, jelte...
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...romjenu-ustava
Tko leti, vrijedi...
https://x.com/KonteZanovic/status/1849892389286023492
niste vi, veli moj nivo. ministar
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mislim da je Joko u pravu sto se tice preokreta... samo sto je i za sebe rekao da su nesposobni jer su trazili lokaciju 2 godine... ajde
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako crnogorska policija efikasno štiti građane od više strukog ubice.
Inače je lik prijavljen kako naoružan tumara prije nego je napravio dvostruko ubistvo.
Đe nam je Šaranović da stavi binu i slika se?
Tko leti, vrijedi...
Qq nema nama pomoci
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Kme
![]()
Love, peace and respect.
Ovi Lažojkovi svjedoci su izgleda svi redom patološki lažovi.
Zemlja u Ćurilac za stanove na more, seminar koji ne postoji, onaj kreten sa madracom.
Ajde što lažu… ali ljudi, njihove laži su uvreda za inteligenciju. Da neki ljudi više i lošije lažu bivalo ga nije.
Ipak, najjači je Lažojko koji se ladno smije u kamere dok laže.
Tko leti, vrijedi...
Puštite ženu - bila na kres.
E vala ako ne moze auto provozati posle 17h i nedeljom sve izgorelo... Ko je pita Ivanovica ili Sehovica, niko nikad
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Lik je pokucao ljudima na kucu, pitao ih moze li da vecera jer je lovac a psi mu se izgubili i mrtav je umoran. Vecerao, izasao iz kuce. Posle 5 min dosla policija i pitala ih da ga nisu vidjeli, oni im rekli da je bio kod njih i posao prije 5 min. Inspektor im rekao dobro ste prosli da vas nije pobio, zakljucajte se i ne otvarajte nikom.
On bio sakriven iza drveta, vrati se, provali im u kucu i ubije ih.
Lik inace vec 20 godina ima robije. Za ubistvo i silovanje.
Psiho, treba ga mucit da umre u mukama. Ja sam cuo da je bio 30 godina u zatvor.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Taj se bez metka predat' nece. Ubit ga i kraj.
A ne, metak je zlatna i brza smrt. Treba ga ranit da bi se uhvatio ziv, a onda natenane mucenje
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
nothing comes from violence and nothing ever could
Znači imamo novog Borilovića. Poslije 31 godinu zatvora puštiš lika u narod bez ikakvog nadzora...
По фаци му се види да је зло. Па неки кажу да је смртна казна нехумано.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne znam ko je, ali sve ovo je aktuelno kod nas
https://x.com/budvacg/status/1850111020515160381
Love, peace and respect.
U to ime, minimum je postao novi maksimum. Kako se ovoga niko ranije nije sjetio, propises da je minimum nekog procesa 100% njegovog izvrsenja.
https://www.vijesti.me/v/730013?utm_..._share_counter
Sta li fali ovoj gospodi zna li se, male im plate? Podrzavam ovo za minimum iako nije pravno
Umoran sam od svega sto znam
Nije valjda u pitanju visina zarada nego odredba o povecanju radnicima za 6 a managementu za 25% pa ljudi misle da nije pravedno da oni sto vuku posao dobiju toliko manje od ovoh sa vecim zaradama. A management postavljaju vlasti CG i SR pa im rekli da moraju da minimalno rade 100%.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks