Dobar!
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Dobar!
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
On inace obozava da radi Golfove i VW grupaciju, cisto da znas.![]()
Remenica alternatora - SNR ili INA ?
Ina.....
Prema tome, šta da ti kažem?
Zato sto sa Inom imam odlicna iskustva. SNR nisam koristio ali sam cuo od kolega da je bilo poteskoca.
Opet, ovo je samo moje i njihovo iskustvo. Ne mora da znaci da sam u pravu. Dalje, lezaji im mogu biti kvalitetni ali ovo je remenica, totalno drugi princip rada.
Last edited by TAKUMI; 23-10-24 at 10:14.
Kadjar 1.33 Tce EDC, pri kretanju ima blage vibracije (najvise se osjeti pri kretanju uzbrdo i ne desava se uvijek, dok je auto hladan i visok ler gas najcesce ne), pri voznji kasnije i mijenjanju brzina sve normalno. Sta moze biti? Svjecice su nove, mislio sam da je to ali izgleda da nije. Stope?
Ista situacija kod mene, zadnjih 40kkm, malo preko godinu dana voznje. Auto trenutno ima blizu 270kkm, Scenic IV je u pitanju, 1.5 dci motor. Meni je vise majstora reklo da je u pitanju korpa kvacila i da ne diram nista dok ne postane svakodnevno i dok ne utice na voznju. Meni se uglavnom javlja poslije akanja kroz pg. Ja sam to rijesio tako sto prakticno krecem bez dodavanja gasa, samo na kvacilo i to kad sam smiren. Kad mi se neko vec usrao u dan, onda malo jaci gas. I jedno i drugo smanji vibracije, pa kako ti odgovara
Poslano z mojega POCOPHONE F1 z uporabo Tapatalk
Ima li neko da moze provjerit istoriju vozila Reno je u pitanju,mozda u Pg ovlasceni reno alliance neko kakvu vezu? Carvertical probo dobio 0 podataka.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Jel normalno da poslje dpf vadjenja iz auta na nizim obrtajima cujem kao neko zvizdanje,kao da turbo cujem. Dolazi ispod auta zvuk,ispod vozaca. Golf 7 u pitanju. Ili mozda lose zavaren dpf pa pusta nedje?
Mislim da je normalno da promjeni zvuk tako jer nema vise dpfa al da vidim zna li ko sta
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Zoves Aliance, zakazes i to je to, ja sam tako u Skodu, 30e je komplet provjera, ne znam koliko je u Aliance ali ne vjerujem da je preko 50-100e
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
kakvih majmuna na kruzni ovo je haos, sigurno 70% posto vozaca ne umije da vozi na kruzni ili ih ne zanima.
Sad htio da izadjem sa kruzni i ulazi kamion briga ga pun gas, da nisam napravio jos jedan krug pokupi me..
Kruzni tok na stari aerodrom je jedino vjersko mjesto dje se muslimani krste a hriscani klanjaju...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Trebaš da naučiš 'pravilo' da vozači autobusa i kamiona imaju prednost iako nemaju. Inače te pregaziše
Juče vozač gradskog autobusa silom na sramotu hoće da skrene lijevo sa semafora od Blažovog mosta u ulicu Ivana Milutinovića, a ja iz pravca Maše na puno zeleno prolazim
Za malo sam po sred njega, nego uhvatih skroz desno i eskivirah nekako
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Pozz ljudi
Ko bi mogao da mi odradi instalaciju za kuku u PG? Đe bi mogao da kupim instalaciju pa da se samo poveze?
Je li komplikovano?
Sent from my iPad using Tapatalk
Jeste.
Preporuka za H7 led sijalice bez ventilatora, tacnije da je dimenzijama kao obicna H7 sijalica...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Taman sam cu to odradit, nasao sam nesto i na net. A đe mogu uzet instalaciju sa onom kutijom sto ide na kuku(uticnicom)? Ima li to novo da se uzme?
Sent from my iPad using Tapatalk
https://www.pg-garage.me/prodajaPrik...ikolicu%207pin
Sve odje imas imas i telefon zovi ih , al isto valja elektricar zamori se covjek pobrka zicu moze uzdit nesto ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks