Ceca cunami
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Večeras otvorena Akademija 2 u centru, odličan im je novi lager mada meni ide svako ko alva...
![]()
Last edited by BiTrAtE; 24-10-24 at 20:12.
Moćna im je čaša za taj nju lager.
I da hvala ti što si se sjetio da sam te lijepo pitala kakav je jer si ga najavljiva.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 24-10-24 at 20:15.
Rekao bih nešto između lagera i vajsa a ubjeđuju me da je između lagera i oktobra što je bar po meni niđe veze. Jačina 5.4%
Ubjeđuju oni svašta ali mi je između lagera o vajsa tvoj utisak bolji od ove njihove.Mislim ne znam vidjeću i dogledno vrijeme.
No đe im je taj tamni vilajetna gugl kad ukucam izbaci mi samo najave.Poput ove.
Nema ih na gugl map.
https://www.instagram.com/reel/DBEns..._web_copy_link
Đe je bio Buda bar, pa Vanila, Stanka Dragojevića.
Dobro su se ugnjezdili ali neka su bolje no ovi te si ih nabroja.Ovi su bili pakao i dno pakla.
Buda Bar je bio ozbiljan lokal, do jednog momenta
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Davno, davno.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ukrali franšizu Buddha Bara stavili Budu na sred lokala u puštali narodnjake.Furali seljaniju pod franšizom koja na cijeli svijet se prepoznaje kako se prepoznaje.
Ne spradajte se.
Više mi je drago što se ugasio tzv Buda Bar u Podgorici no što se tamo uselila Akademija Piva ali dobro neka je odlično je to.
Nije baš tako bilo kad sam ja izlazila. Tamo sam, recimo, slušala uživo Massima.
Massimo nema veze sa franšizom Buddha Bar-a.
To je kompilacija muzike koja se isključivo pušta u lokalima te franšize.Otvoren je u Tivtu.Mislim,mnogo je fensi i to ali JBG to je ta franšiza.Čudom se načuditi ne mogu da ih još odavno u sred Podgorice lijepo i propisno nisu ugasili.
Last edited by Bluemoon; 24-10-24 at 20:47.
Pa znam da nema, samo ti želim reći da nisu tada puštani narodnjaci.
Ne znam je li po franšizi, ali nekad je bilo pristojno mjesto.
kako misliš ukrali? tamo se slušalo sve i svašta. nije mogao ući baš svako (ka recimo u one lokale ka ex porto đe se dolazilo u trik majicu i šorts, i tuča svako veče bila). seljanija je bila možda poslednjih godinu. ali jedno vrijeme jedan od najozbiljnih lokal u PG. to potpisujem
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zato što je to zaštićena franšiza ka i McDonald iako je meni sam McDonald smeće najveće na svijet ne možeš otvoriti lokal bez kupovine licence ka što ne možeš otvoriti McDonald bez kupovine (plaćanja) licence i da furaš njihova pravila.
Pravo da ti rečem meni je Buddha Bar u Tivat jeziv i rezervisan za extra snobove ali toEto.
https://www.instagram.com/reel/DAI1cI6olhn/
Ali još mi je crnje od toga kad neki lokalni kauboj stavi na svoj lokal nešto što nije da bi bio ka ona čavka sa paunovim perom.
Pa dobro. Tebi se ne sviđa i to je legitimno isto kao i to da se nekome sviđa.
Eto vas ka na sportske teme kad se politike dofate
Zamisli ukradeš nečije ime daj ne zajebavajte ne mogu da vjerujem da ne kapirate da su ukrali ime franšize čiju licencu nisu platili.
Pakao.
Kapiramo, što se nerviraš?
Dobar je točeni Paun u Itaku
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
‘Real’ brands in Bangkok #shorts - YouTube https://m.youtube.com/shorts/A7Wd1WZscD4
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks