A taman je sinoc rekao da treba ustav zanemariti
Podgorica Podgoricanima!
Prosto sam zatečen. Pa kad si lagao oli nam objasnit, prvi put ili sad?
Da je to ovako kako ti pričaš, onda bi broj nezapošljenih u CG bio mnogo veći a samim tim i stopa nezapolsenosti. Nego viđi da ova saznanja poneseš u osvježeni Monstat i ukažeš im da svjetska metodologija ima problem.
25,000 nisam čuo iz DPS propaganda, nego oduzeo dva broja tvoj i ovaj što je poreska dala. Nemoj mi reć da je tvoj broj pogrešan?![]()
Last edited by hercules; 23-10-24 at 08:15.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Uhapšen Podgoričanin: U tužilaštvu rekao da žali što nije donio pušku da ih "sve pobije"?
Vala ako ga ne pušte da se brani sa slobode ne valja rabota. Nema nikakve opasnosti da ponovi djelo, tačnije nije ni ostvario naum.Podgoričanin Č.V. uhapšen je po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, zbog sumnje da je prijetio službenicima tog tužilaštva i policiji.
Određeno mu je zadržavanje do 72 sata, nakon saslušanja u cetinjskom Osnovnom državnom tužilaštvu.
Sumnjiči se da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na štetu tri osobe i krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, na štetu dvije osobe.
"Osumnjičeni Č.V. je osnovano sumnjiv da je po dolasku u službene prostorije Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici uputio više uvreda i ozbiljnih prijetnji da će napasti na život i tijelo službenika Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, kao i prisutnih policijskih službenika, riječima da žali što nije ponio automatsku pušku da ih sve pobije, da je trebao doći sa ratnim opasačem i automatskom puškom, da u tužilaštvo ne treba dolaziti bez naoružanja i da ovo treba sve raznijeti", saopštio je ODT Cetinje.
Ah da, guzice sudija i tužilaštva su u pitanju. Neće biti dvostrukih aršina.
Last edited by hercules; 23-10-24 at 09:16.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Puštite ovaj kriminal. Posvetimo se ekonomskim temama. Od njih se živi!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Đe su skajovci, nešto ih ne čujem?
https://x.com/ZidMarjan/status/1848986117019672788
![]()
Love, peace and respect.
Evo je smislio odgovor
Dragović: Nisam skrivao ničiju imovinu
Meni privuklo pažnju ovo:
Sa počivšim Jovanom Vukotićem nisam bio u prijateljskim odnosima, niti sam s njim ikada imao bilo kakav dogovor.
Ovako napisano zvuči kao da su se poznavali.
Onda pazi ovo:
Stoga sam i postigao dogovr sa M. L. da mi njegova firma proda dva stana u Kotoru i Budvi, a da ja njemu isplatim kupoprodajnu cijenu nakon prodaje zemljišta ili da mu naknadno prenesem pravo svojine na zemljištu.
Ovakav dogovor je moguće postići samo sa bliskim rođakom, sa kojim ste u jako dobrim odnosima a on iz nekog razloga hoće da vam pomogne.
Apsolutno je nemoguće naći nekoga koga kao površno poznajete i on pristaje na ovakvu prodaju.
Druga opcija je ono što se vjerovatno i dešavalo.... pokušao je da sakrije tu imovinu za njih.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Verzija 1: M.L. odnosno njegov brat duguju novac vođi kriminalnog klana i umjesto novca daju mu stanove.
Verzija 2: M.L. odnosno njegov brat duguju novac vođi kriminalnog klana.
Kako bi vratio novac M.L. odlučuje da uruči stanove Dragoviću a on će mu ih platiti kad proda livadu u Danilovgradu.
Potpuno je logično da je M.L. otišao kod Vukotića i saopštio mu da će vratiti pare kad se proda neka livada u Danilovgradu, tako da ja vjerujem u verziju 2.
Ovaj kupovao stanove od livada iz Danilovgrada?
Vulinova tetka likes it.
U čitavoj priči je nejasno plavi li ta livada kad su velike kiše, to je Vukotiću sigurno bilo bitno.
Da se nece pokrenuti kakav izvidjaj, uvidjaj ili nesto slicno za ovog crnogorskog Vulina sto prodaje poljane i od toga kupuje stanove po primorju.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
samo da livada nije ustupljena za novo groblje
nothing comes from violence and nothing ever could
Mora li livada? Imam ja neke zemlje na brdima
A možda, možda se ugledao na V. Medenicu I njeno trgovanje nekretnina? Original (DPS) je Ipak original, kopija (DF) je, Ipak, samo to, kopija.
Sent from my Motorola 8400
Ne zaboravimo ni Brajovićeve danilovgradske trgovine sa Dikejovim vozačima...
Nebitno je da li je kopija, bitno je da funkcioniše.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Za Škaljarce industrijska zona, takoreći.
Dvojna državljanstva, ukidanje crnogorskog jezika, kriminalni štek stanovi poslanika PES-a, planovi za asimilaciju Crnogoraca na srbijanskim televizijama, obračuni kriminalnih klanova u Budvi, taksiranje mrtvih krava po Nikšiću...Ubiše nas ekonomske teme
Tko leti, vrijedi...
Ništa oni šovinistički nastupu u skupštini?
Umoran sam od svega sto znam
Po drzavi nam se setaju politicari i razni drugi mamlazi sa dvojnim drzavljanstvom, ali jedino se Vucevic provjerava.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-drzavljanstva
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A Vučević se baš naśekirao što će mu uzet CG državljanstvo pored Američkog...
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks