Last edited by Gagarin; 22-10-24 at 12:22.
Tko leti, vrijedi...
Jbg ima mali 2 advokata...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da bi ukapirao prvo moras da razdvojis 4 sektora i pojmove sta koji znaci, fino sam naglasio da su podaci od 55000 i 62000 bez drzavnih preduzeca, znas li sta to znaci? Evo ti dokaz Višak u javnoj upravi 14,4 hiljade radnika. Sto znaci da kada bi se na 55000 dodala javna preduzeca taj broj bi bio blizu 70000 u 2020. god za vrijeme dpsa.
Zaposljavanje nije ugovor o djelu, jer ne potpisujes ugovor o radu nego o djelu. Ugovor o djelu je rad van radnog odnosa, i ne ulazi u statistiku zaposlenih.
Opet, ako je Markoviceva Vlada za 3 mjeseca zaposlila 3200 ljudi znaci da su dobili ugovore o radu, a javna preduzeca kao sto smo vidjeli oko 2200, sta je vece po tebi?
Dje je 25000 hiljada zaposlenih za koje si cuo iz dps propagande? Podaci od juce kazu 5000 za javnu upravu i javna preduzeca i 3500 za lokalnu upravu i lokalna preduzeca (od 2017.), je li to 25000?
Inace podaci mju ne obuhvataju lokalna i drzavna preduzeca ako znas sta to znaci, zato su cifre razlicite.
Umoran sam od svega sto znam
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-rudnika-uglja
kakvi su ovi iz BIRNa. protiv vlade da pišu ovako
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Meni je srce puno jer ukapirah na ovaj forum kako su osvježivači smanjili broj uhljeba.
I kako nikoga stranački nisu zaposlili.
Saznao sam da kad ljudi radi po ugovoru o djelu, oni u stvari ne rade.
I primaju neki fiktivni novac, a ne stvarni.
Kad uposliš tako, oni u stvati plaćaju poslodavcu da rade.
Nadam se da ću i ja upanut u Solar i biti ovako pametan.
Tko leti, vrijedi...
Eto vidiš da je gdp po stalnim cijenama, iako si u početku tvrdio da ae računa po tekućim.
Vidiš kako može da se nauči od botine samo kad se potrudiš.
Ako budeš uporan i marljiv mogao bi od tebe da se napravi sasvim solidan opštinski sekretar za privredu npr…
Tko leti, vrijedi...
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-svoje-stranke
samo ekonomske teme
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Glasali ste URA iako ste znali da nece sa dps-om nego sa df-om, tako da sad trpite. Zato na sljedecim izborima pametno i samo dps-sdp.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ma kakav Solar, ja garantujem da momak ovo radi volonterski, sjecam ga se pod starim nickom Donjeck, i tad je srbovao masu. Njemu je samo bitno da ne dodje procrnogorska opcija na vlast i da se naravno postepeno utopimo u Srb jer mu je nacionalno najbitnije.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Sto bi rekla jedna moja “saborkinja” protivu DPSa na moje čudjenje “A sad malo mi” pravdajući ovo sad. Znao sam da ce lopovi ponovo zajahati, srpski ili crnogorski nebitno, al nekako sam malo razocaran sto u lopovluku imamo svoje nacionalne favorite. Nacionalne boje iznad ljuckosti. Nekako previše tragično za ovako malu zemlju. Al ok, nek ide život.
γνῶθι σαὐτόν
Bravo sve si pogodio. Srbuje veli masu, tako ste ranije dok je bio dps ako bi neko ukazao na lopovluk kao odgovoran gradjanin, istog etiketirali kao drzavnog neprijatelja i plus srbina. Ja pisem o statistici i zakonima i eto ispade srbovanje. Mada donekle te razumijem jer svi znamo da ti nije bilo ovih sto su po pritvorima, sad bi cuvao ovce nedje po Plavu i svirao u frulu.
A on ne zna da sam ja iz Gusinja i da me vrijedja kad kaze da sam Plavljanin
Isto je to, dvije mahale od dva brata
ovdje se vidi da nema nikakvog konflikta interesa.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-rudnika-uglja
Novi direktor je pravo rešenje. Stručan, ozbiljan i prije svega temeljan i studiozan.
Temeljno je studirao političke nauke 14 godina. Nije žalio vremena da uđe u meritum.
Iz beogradskog Fakulteta političkih nauka BIRN-u su kazali da je Laković upisao fakultet u školskoj 1998/99. godini, a da ga je završio 12. jula 2012
Tko leti, vrijedi...
Kako je ledno jutros
![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks