Nece meni ni Temu bez zveka
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Meni je 19tog ujutro na aerodromu bio i stoji da je na carini, bice da je vec zacepilo![]()
Za ove iz poste sto je neko gore pisao, ne znam sto se prave ludi. Meni vec godinu dana postar uredno ne dolazi, samo napise da nije bilo nikog kuci i posalje porukicu, ili ni to.
mozda bi valjalo da ko kog je bas zadovoljan sa proizvodom da ostavi link. Bilo tel, majca, igracka itd.
21 Oct 202414:00Customs declaration completedMontenegro
EC-Firstclass 21 Oct 202413:00Turned over to last mile facilityMontenegro
EC-Firstclass 21 Oct 202411:30Arrived in destination country (warehouse/logistic center)
EC-Firstclass 21 Oct 202408:00Parcel arrived at bonded warehouse
EC-Firstclass 18 Oct 202418:48Transport to next facilityMontenegro
EC-Firstclass 18 Oct 202414:11Handover on the truck
EC-Firstclass 18 Oct 202412:48Accepted by the shipper
EC-Firstclass 16 Oct 202423:17Arrived at Airport of destinationMontenegro
EC-Firstclass 16 Oct 202409:05Departed from Airport of OriginChina
EC-Firstclass 14 Oct 202422:40Arrived at Airport of OriginChina
EC-Firstclass 14 Oct 202410:00Transfer to Airport of OriginChina
EC-Firstclass 14 Oct 202405:15Item was sent out from Logistics CentreChina
EC-Firstclass 13 Oct 202423:01Item received by Logistics Centre
China
OVO STVARNO NIJE NORMALNO KOLIKO JE SPORO, OD16TOG U CG...
Naručih nešto sitno bratu s Aliexpressa, navodno bez praćenja, i iznenadi me Pošta CG - Kinezi standardno prestanu da prate kad uđe u Mađarsku, a Pošta CG ima detaljne statuse. Format broja UBxxxxxxxxxHU. Nego nisam par godina u toku, u kom momentu može da se ode po pošiljku? Posljednji status je "Pošiljka otpremljena ka pošti 80000".
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Čekaš da se smiluju i donesu na adresu ili prati redovno znaju da čekiraju kao da nikoga nije bilo na adresi, pa je vrate u poštu.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ja sam prošle nedelje preuzeo paket dan pošto su stavili status da je vraćen pošiljaocu. Naravno da nije bilo pokušaja dostave jer je stalno neko kući
Trebalo bi da ti uruce u narednih par dana.
Cekas jos status da je 'prispjela u posti' a onda i 'dostavljena na adresi', ako nema komplikacija.
Za ostale gradove je to obicno dan/dva nakon 'otpremljenja', za PG zna da potraje i duze.
Nemas sto da zoves/odlazis u postu osim ako se taj status zadrzi recimo duze od nedeljuj dana.
Do Not Disturb.
25.9 poruceno preko AliExpress, Mora li da se ceka 60 dana za refund ili kad prodje ovaj datum?
Poslato sa ELS-NX9 pomoću Tapatoka
Oborio sam rekord na Aliexpresu, porudžbina poslata 9. oktobra, a uručena mi 18. oktobra. Free shipping.
Last edited by stevann; 23-10-24 at 06:28.
to je vise rekord nase poste nego ali-a![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ja poručio sa temu prije 10 dana , pise mi juce stiglo u nasu poštu . Očekujem u ova dva dana .
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Iskustva sa FEDex-om za porudzbine is USA? Shipping je oko 30 dolara, koliko brzo dodje?
Meni jednom, Texas -> PG - 7dana, a onda dok su mi odje isporucili jos 7.....
Sent from my S23+ using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks