Ada kad god oj!
Ne idemo državno pitanje da rešavamo, nego da jedemo.
Ada kad god oj!
Ne idemo državno pitanje da rešavamo, nego da jedemo.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Objasni mi ovo kako ovi iz glovo rangiraju tebe, ovo 91% jesu li ovo samo brojevi koliko je ljudi dalo palac gore?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Veze s mozgom nemaju te brojke, fingirano sve. Dosta puta i resetuju nekome ako mu procenat pane ispod 90% recimo... Nick's Deli otvorio prije 2 mjeseca, već 500+ poružbina ima i 96% pozitivnih ocjena, kako ne, sve se pretrgoše da uzimaju po 8 EUR sendviče na dostavu ljudi.
Last edited by BiTrAtE; 21-10-24 at 14:32.
Veze to s mozgom nema. Juce sam imao od 24 dostave, 11 pozitivnih, 2 negativne. Danas od 7 - 5 pozitivnih. Nista se ne penje. Koliko para, toliko muzike. Ja im feninga ne dajem. Niti cu.
Sve negativne koje se dobiju je zbog vremena na koje ja ne mogu da uticem. Jer se desi da porudzba ceka dostavljaca po 15/20 min i pola sata.
Samo je prije na stari program bio broj musterije pa nazoves i kazes joj a na novi program nema vise te opcije upravo zbog toga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Pasha; 21-10-24 at 14:45.
Haha još gore
Donesi.com je imao odlično riješen taj model ocjenjivanja gdje si mogao i komentar da ispišeš pa si vazda mogao da vidiš đe što konkretno valja ili ne valja.
Last edited by BiTrAtE; 21-10-24 at 14:48.
Inace se brzo ocekuje da se ugasi glovo u cg i generalno trebaju . Preskupi su, kasne , haos . Odavno sam prekinuo da ih koristim .
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Vratit ce oni na staro ovo. Ovaj novi program je samo kod nas i u Bosnu. Njemci kupili pa eksperimentisu. Mada da ih ne ureknem, evo zadnjih ned dana je sve ok. Cuo sam da ce da ponude masu bolje uslove i za vozace i sve. Ili tako ili gasenje. Trece nema.
Kad vec nece da daju svima da ljudi voze svoje dostave a oni smanje procenat.
Nikakvih kašnjenja kod mene, čak i prije vremena dođu, u zadnje vrijeme nemam zamjerki. Što se cijena tiče ima lokala koji ukalkulišu njihov fee pa to ne bude toliko strašno na dostavu, dok ima i onih koje boli uvo za dostavu pa app podignu cijenu i preko...
Glovo je katastrofa generalno, počev od šefova tamo, poslodavaca (agencija) koji zapošljavaju kurire, itd.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Last edited by mur3633; 21-10-24 at 15:49.
Gurmanska kod Pashe
Iz mrtvih vadi
Prva liga, nema što i bolju dugo nisam pojeo.
Hvala kolega !
Imaš li ti somun?
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Somun pečemo samo za sendviče na licu mjesta, po prijemu porudzbe.
Pizza u Mimi je cheat code...7 i kusur eura je ona najveća što je u gudfelas skoro 18-19e ne znam ni ja koliko bijaše. Možda ne koriste iste sirovine, ali svakako prije bih pojeo ovu iz mimija vazda no iz gudfelasa odvratnog.
Sa kulenom mala i rečete da vam stave jaje na oko, ako je sprema neka od stare garniture đevojka - nema greške, jednom nedeljnom nam je pod must
Nije nešto izgledna ali bude odlična, bez nuspojava
![]()
Mimi čuveni, bio mi je pored ulaza đe sam stanovao u studentske dane.
Koliko me puta u život vratila kombinacija pizza parče + coca cola, sad kad je pomenem śetim se ukusa.
Sent using Tapatalk
#fakenews
a classic na pola sa ruskom nista? eee...
nothing comes from violence and nothing ever could
Apolo, BiTrAtE, Djalac, extravaganca, institucija, joni, MeDo_JE, outline, Shaneman, stefke, Stivi, TAKUMI, the Genius
Vremena kada su milano i venezia bili tajne recepture
Tamo uglavnom đeljem omlet sa slaninom ili proteinsku bombu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Hemendeks sa slaninom i milano od priloga, kad baš prećeram sa alkoholom jedino to mogu ujutru jesti, liječi![]()
Bekendeks pardon, mada ga tako ja mislim niko nikad nije naručio...![]()
Meni je hemendeks s pršutom vrhunski u Mimi preko Morače
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks