Tako je.
Veli da se insistiranjem na "nacistima" i "nacističkoj Njemačkoj" diže magla i apstrahuje krivica.
Hoće da kaže da im ništa nije bilo nametnuto, nego da su ti režimi i njihovi zločini autentični rezultati naaaaarodne volje.
Dakle, krivi i odgovorni su Njemačka i njemački narod.
Za zločine NDH, Hrvatska i hrvatski narod.
Ali da iskoristimo njegovu logiku protiv njega.
I da dodamo ipak jednu razliku. Dok su obožavatelji austrijskog slikara u Njemačkoj marginalizovani, i zakonski odstranjeni iz političkog života, a prosječan Njemac kroz obrazovni sistem upoznat sa antiljudskim dometima nacističkog režima, u Srbiji polovina nacije Ratka Mladića i dalje smatra za heroja.Ne stide se potomci zločinaca ratova iz 90-ih zločina svojih očeva, nego njihovog poraza i zato traže istorijski revanš, novu podjelu Balkana, novo crtanje mapa.
Zato revizija istorije, zato morate pokazati da su Hrvati, Albanci i zapadni Evropljani narodi ubica, zločinaca, narodi koji nikome nisu mogli donijeti slobodu jer je i sami ne osjećaju, da biste mogli da krenete u istorijski obračun sa njima", rekao je potpredsjednik Vlade Srbije.
A ovo g*ovno vodi državu:
Svetlana Mandić
Novinarki Vijesti prva nagrada na Internacionalnom festivalu reportaže i medija
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...rtaze-i-medija
Kad neko radi ono što zaista voli, nije teško. Reklo bi se.
![]()
Last edited by Mylene; 20-10-24 at 16:33.
Tek na snimku viđeh da ovu ploču pri tom lijepi nekim jeftinim selotejp trakama kakav klošar i kakvo dno od čoeka bio i ostao.
Predstavljam da se i Srbi sa foruma slažu sa Kneževićem da je Vučić zvijezda vodilja i najjači u pjacu.
https://x.com/KonteZanovic/status/18...DTrZZ-vrw&s=19
samo jedan kolega uredno piše protiv Vučića. ostali muk, što znači da ga podržavaju
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jadni Lepoglavi. Šta će on kad mu se Psihopata sutura. Čovjek koji je toliko gadan da je prvo što je uradio kad je dobio dijete preko đetetovih leđa uzeo da se igra politike. Iako je mogao da bira koje će državljanstvo da mu dijete ima, on je izabrao srbijansko i sad kukumavči kako mu dijete nema crnogorsko državljanstvo i da zbog toga treba da se mijenja zakon. Kakav odron od čoeka. Odnosno ne od čoeka, nego od osobe. Ono čoeka gledalo nije.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jel se njemu dijete rodilo u Beograd
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sve fabrike na sjeveru do temelja pokradene :: Ekonomija :: RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servis
Evo odgovornog odnosa bivse vlasti pema svojoj drzavi
Umoran sam od svega sto znam
Kad pane Psho, Pipun će se samo uvuć u naredno vladajuće prkno.
Srbi iz metropole vole da imaju dupeuvlakače diljem srpskog sveta.
Dupeuvlakači samo mijenjaju čmarove boravka.
Evo Dodik izmjenja 5-6 čmarova. Onolili čoek.
Pipun sa njegovim gabaritima gotovo je neosjetan kad udje u prkno.
I da čestita kuća Kneževića nastavi sa čestitim davanjem na kamatu.
Last edited by Gagarin; 20-10-24 at 18:28.
Tko leti, vrijedi...
Je li ovo svaki poslanik ima sluzbeno auto?
Nedović u nedelju službenim vozilom na Trebjesu
https://www.cdm.me/politika/nedovic-...m-na-trebjesu/
ćutalo se dok su dpsovci radili ovo
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Crnogorski glumac Mišo Obradović u novoj seriji Martina Skorsezea
https://www.cdm.me/zabava/muzika-film-tv/crnogorski-glumac-miso-obradovic-u-novoj-seriji-martina-skorsezea/
Malo bajata vijest, ali nek' ide ovđe.
![]()
A i Scorsese je omatufio skroz
...
dobar je Miso glumac...glumi nekog sveca koliko sam shvatila radi seriju o svecima i Miso je u jednoj epizodi glavna uloga
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Au. Kakav faul. Razočarao si me. Meni brojevi idu odlično. Nije ovo nikakva komplikovana matematika.
Osnovana je firma Solar, i ona sa svojih računa isplaćuje zuarade. Ne isplaćuje EPCG sa svog računa zaposlenima u Solar zarade. CEDIS sa svoga računa, osim tone popeka, isplaćuje zarade takođe.
EPCG za svoje zaposlsne, i tu neku investicijicu od 20 miliona u EPCG željezara ostalo laganini na 4 zaposlena da mjere temepraturu itako dalje.
To za vrijeme DPS se samo gađeš brojakama, uzaludno. Davno su pretekli DPS po zapošljavanju u godišnjem prosjeku.
Ne diskutuj o nečemu o čemu blage veze nemaš. Evo i Vijesti danas pišu da su za 3 godine troškovi zaradea u javnom sektoru porasli za 150 miliona. Brat bratu 10km autoputa.
Srećno ti poskupljenje struje u narednim godinama.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Vijesti su protiv Srba to znamo i necemo ni da citamo. MANS ne valja vise to takodje znamo od prije 2 nedelje.
Sjetite se “ko je pušio o trošku države?”.
I desetina naslova o tome. Raonikija napanu samo kad se mijenja zakon da mogu reklame na RTCG.
Osvježilo, advokati koštaju…
Tko leti, vrijedi...
Znas kad ce ovi da odu s vlasti mirno, nikad. Tek su osjetili cari vlasti, ugradjuvanja, zaposljavanja...
Zlatio se dps, gospodski. Izgubili smo? Nikakav problem, evo izvolite, vladajte.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A to su gospoda bila,nema sto.
Kako su predali vlast sa skupovima počevši od 6 septembra 2020e godine pa posle i sa onim autima sto su cinjeli,dok se nisu uvjerili da će i dalje moći da parazitiraju i da neće bit revanšizma kako reče Zdralje.
Malo im je Vesna Bratić bila trn u okO,ali počinuše i od nje.
Sad može da se nastavi slobodno,oko 30% gradjana radi u javni sektor,ja mislim da to nema u svijet ili je rijetkost.
A sto se tiče te partije,da su se kao sto je trebalo hapsili milo djukanovic i mnogi drugi oko njega prilično sam siguran da ne bi to bas moglo da se završi mirnim putem ili bi šmugnuli nedje ka marovic sto je našao “skloniste”
Ubiše se od pokušavanja da osude Mila. Jedino što su krenuli oko one nelegalne kuće u Kočane pa i za to bijaše poveli pa stali.
Uostalom, osvježivači su se u svim drugim oblastima pokazali kao potpuno nesposobni, možda je previše očekivat od retarda Šaranovića i njemu sličnim da odrade nešto po pitanju gonjenja prve familije i viših ešalona dps kriminalaca.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Dobar primjer,a šta bi tek bilo kad bi krenuli da ga hapse?
Od ovih idiota na vlasti nema ljeba,sve je ovo posle 30og avgusta jedna velika farsa.
@Gagarin,vlast su predali jer nisu imali više kud,jasno je bilo da moraju predati,a pretpostavljam da su tu doprinjeli naši partneri sa zapada.
Last edited by AdO_pG; 21-10-24 at 12:21.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks