Kmica 19![]()
Prema tome, šta da ti kažem?
Mislim da će i biti 11, na krivini 1 je najveća gužva
Btw McLaren ima ubedljivo najgori zvuk uživo bukvalno neki tjunerski stil sa gintaša ono probušen auspuh i to
Visa Rb ima možda i najbolji zvuk od svih iskreno
Ko zeli da gleda trku na britanskom sky sport f1 kanalu u uhd (4k) neka se posalje PM.
Trkački vikend f1 ima dobar zvuk ali ako gledaš porše kup
https://streamable.com/sabdqu
Dva dobra vozača i neki likovi u crvenim majicama
https://streamable.com/dz0re3
S kim si tamo?
Svecice,turbina,aerodinamika........
FORZA FERRARI!
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Maksova odbrambena klinika - kakva preciznost sa gumama i bolidom koji nisu nizašta. +5 za njega iz ovog vikenda, ali ne mora ništa da znači s obzirom da su i Ferari i Mercedes sve konkurentniji.
Nevjerovatna odluka Meklarenovog pit walla da ne vrati poziciju. Možda su još i dobro prošli sa 5 sekundi, Lando je b&w odavno trebalo da dobije.
Ferari moćan.
In vino veritas
Samo zamišljam Alonsa ili Hamiltona u ovom McLarenu, kako bi pomeli konkurenciju.
Norris jako loš, iskreno mislio sam da je mnogo bolji vozač...
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Onaj truba vozac iz sprinta danas P1.
Mora da mu je bolid strojjj, pa se ovo podrazumijeva![]()
to ti je ova umjetnost sto pisu gore...odbrane sa nikakvim bolidom...
da nije takav umjetnik dobio bi kaznu kao dzordz...
da ne pominjemo prvu krivinu dje ga je isto izbacio....
Last edited by E_K_V; 21-10-24 at 08:34.
E srećan sam sinoć bio kao malo dijete.
Treća la dopietta za Ferrari u sastavu Lecler-Sainz.
Konačno malo sreće i taktika da se poklope u jednoj trci.
Uz Monaco mislim da je ovo jedna od boljih Leclerovih trka. Vožnja bez greške, kontrola tokom cijele trke. Podsjeća na neke slavne dane Ferraria.
Ovo mijenjanje sudija na svaku trku, i dvostruki aršini baš ubijaju sport. Kazna za Norissa je smiješna ako se uporedi sa situacijom i prvog kruga, a naročito ako se uporedi sa kaznom koju je dobio Russell.
Kako god Norris propušta prilike, danas mu je kao i u prthodnim trkama odmogao tim kasnim odlaskom u pit stop i bespotrebnim gubljenjem vremena. A i nedostatak flexi zadnjeg krila je malo korigovao max speed.
Max koristi prilike za razliku od prvog rivala.
Odličnu trku su imali Russell i Colapinto. Russell preteče ove godine očajnog Pereza, ono je bruka kako je loš.
Colapinto djeluje kao dobar potencijal, a bio je strašan i u mlađim kategorijama. SJjno vozi momak.
Tsunoda bi u Red Bull a obrće se sam sa sobom na stazu. Kompleksaš nekulturni i nevaspitani će teško tako napredovat.
Sljedeća stanica Meksiko. Visoka nadmorska visina, raruđenost vazduha, dugačak pravac. Dako bude zanimljivo.
Ostaje žal za Azerbejdžanom i svime što se desilo - Oskarovim preticanjem sa flexi krilom i prosutim bodovima Sainza. Mnogo bi drugačije izgledala borba timova.
Last edited by hercules; 21-10-24 at 08:47.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Rekao bih da je Max zasluzio kaznu ali mislim da mu je ovo poklon od FIA zato sto dozvolili McLarenu da se trka sa nelegalnim bolidom 5-6 trka.
Ada je li izbačio Hamiltona u MonCu popeo mu se točkovima na glavu i rekao da će uvijek ovako da prodje...
Od 2021 više ništa nije isto u F1 -> para vrti...
Neka sledecu Noris bude prvi a 33 ne zavrsi trku pa da vidite što će da se dešava.
https://www.instagram.com/reel/DBGxO...UyZ20wcnE3Z2Zj
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Nemogudaverujem….
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks