Šta ti misliš? Ima li smisla da se traži pristup informacijama za koje je istekao zakonski rok za čuvanje i da je neregularan odgovor da ih nemaju jer je istekao zakonski rok za njihovo čuvanje?
Šta ti misliš? Ima li smisla da se traži pristup informacijama za koje je istekao zakonski rok za čuvanje i da je neregularan odgovor da ih nemaju jer je istekao zakonski rok za njihovo čuvanje?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa ko je zadužen za odgovare zadnje 4 godine?
čuvari kokaina i dps. jer oni su vlast
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Ne znam da li je bila ova debilčina na forum oko ove budalaštine.
Da neko reče kreenu da se podaci sa popisa ni za što ne smiju koristiti u vezi bilo čega drugog.
Čak ni kad Koljenica naredi njegovim šefovima i priprijeti im puštanjem uradaka.
Tko leti, vrijedi...
Mislio sam da je Šaranović nesposoban za ovu funkciju zbog toga što od radnog iskustva ima odrađen pripravnički u tetkinu firmu, ali ispade da je i ovaj retardiran. Nije ni čudo što se šokirao kad je saznao da kao zamjenik gradonačelnika mora nešto da radi, izgleda da ni kao ministar nije imao očekivanja da će nešto morati da pročita. Ne može se iz glave sve završavat, pogotovo kad se u glavi nema ništa.
Demokrate su izreda retardirane. Makar ovi istaknuti funkcioneri.
Zanimljivi stavovi funkcionera matice koljeničara. Laljašima i pesovčadima puno sreće sa partnerima.
Tko leti, vrijedi...
https://www.mminstitute.org/blog/202...12663098930390
Novinari u Crnoj Gori: Na ivici siromaštva
Mukice nase novinarske grota...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ljaljaši omoodatili.
Tko leti, vrijedi...
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vicu-i-zdanovu
vrlo je tužna činjenica da čoek koji zagovara ideologiju četništva ujedno izdajnik svoje države slavi ovako bitan datum
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bukvalno u prvoj rečenici stoji da oće da koristi svaki pojedinačni podatak o biraču, a dolje ti piše da se ne smiju koristit ni za šta drugo osim za statističku svrhu za koju su prikupljeni.
Neodoljivo me podsjećaš na lucke-a, koji je u svoje pero pisao o svemu i svačemu, potpuno nesvjestan koliko mu priča veze nije imala s mozgom.
Last edited by NHM; 20-10-24 at 14:01.
Jesu li ovo oni iz Luksemburga, Njemacke i Amerika sto su besplatno leceli na izbore dok su plate bile 200e?
U devet opština više birača nego stanovnika :: Politika :: RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servis
Analizirajući nedavno objavljene rezultate popisa i upoređujući ih sa podacima državne izborne komisije sa posljednjih parlamentarnih izbora održanh prošle godine, došli smo do rezulata da je u čak 9 od 25 crnogorskih opština više birača nego ukupno stanovnika.Na prvom mjestu je Petnjica, slijede Bijelo Polje, Gusinje, Plav, Pljevlja...Uporedni podaci Monstata i državne izborne komisije pokazuju da u čak 22 od 25 crnogorskih opština ima drastično više birača nego punoljetnih stanovnika, odnosno građana s pravom glasa.Ta razlika najizraženija u opštnama Podgorica, Bijelo Polje, Rožaje, Nikšić, Berane...U samo tri opštine nijesu registrovane ovakve pojave u biračkim spiskovima, a to su Danilovgrad, Budva i Tivat.
Umoran sam od svega sto znam
Hm, zanimljiv (ozbiljno mislim) govor (bio sam dovoljno mazohista da ga odslušam). Poenta čitavog prdoklačenja (da, primjeren opis govora) je da ne postoji individualna krivica, Hitler je isto što i njemački narod, Ratko Mladić je isto što i srpski narod, ...
Sent from my Motorola 8400
Izgleda da baš svim silama pokušavaju da obezbijede da se za srpski narod i formalno može reći da je genocidan. Biće da im daje materijala za kukumavčenje o ugroženosti i nepravdi.
Sa druge strane, to je Vulin. Da su kukom tražili leševe po kanalizaciji, mogli su naći boljeg i normalnijeg čoeka od njega.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks