Americi![]()
Ima spisak potpisnika tog dana da ga ođe ne postavljam ima ga na gugl brata,iako me evo prošle godine jedan napade da je i Dritan na tom spisku.Veli,lažeš da Dritan nije bio za NATO pa đe ga je na spisak.
A kako ovi joni drže pušku:
Ili što lijepo,prosto ne priznaš da ti baš teško pada što je Crna Gora u NATO.
Usrasmo se u temu.
Ne,bluemoon,nije bila ironija.
Nijesi odgovorila.
Ima spisak poslanika ali ako mene lično pitaš ko je tu bio tas na vagi mogu reći Darko Pajović.
Može bit čak i lobista:
https://rtcg.me/vijesti/politika/866...a-za-nato.html
Sorry ako smo u OFF.Ionako ima tema.
Last edited by Bluemoon; 02-10-24 at 19:51.
I treba napomenut ovi što se sad kite sa Nato članstvom i partnerstvom nijesu prisustvovali śednici.
Ali nikako da iščupam od bmunke ko nas je defacto uveo tunake.
Izvinjavam se na off. Neću više.
Oškoš ima prikolicu, a to nigdje nije pominjano (ugovor o kupovini). @BAR da se možda donacija ne odnosi na taj dio opreme?
Izvor fotografije je Ministarstvo Odbrane
Sent from my Motorola 8400
Last edited by wulfy; 03-10-24 at 09:41.
JLTV-UTL je kamionet (pick-up) sa kabinom koja prima vozača i suvozača
JLTV-GP je varijanta koja smo mi naručili, sa prostorom za četri vojnika u kabini i manjim tovarnim prostorom. Ima i podvarijanta sa ojačanjima koja može da nosi teško naoružanje.
JLTV-CCWC je vozilo koje može da učestvuje u bliskim borbenim operacijama.
JLTV-T je prikolica i ona može biti dodak bilo kojoj varijanti gore.
Evo ti jedno nepopularno mišljenje Rusija nas je uvela u NATO tako što su tražili da njihov nosač aviona bude na Jadransko More,ostalo je istorija.
Da li bi ovi koji se sad kunu u NATO a tad protestvovali da su bili na vlast a ne opozicija,reagovali identično,to nek se nagađa.A mene stvarno mrzi da nagađam jer evo gledam kako su sad kad su na vlast glavni promoteri istog.
Lako li je lajat iz opozicionih klupa.
Last edited by Bluemoon; 03-10-24 at 14:37.
Ironija je jos veca kad pojedini misle da je americi za nas stalo. Ali to je bezobrazluk 'šer budale
Nacelnik generstaba zoran lazarevic pokusao vojnim vozilom kombijem da prosvercuje motor yamahu za sina ali su transport zaustavili hrvatski carinici...
E jada od ovih afera i blacenja
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Film je... bljutav (ne mogu da nađem adekvatniju riječ), ali se vide nove bespilotne letelice
Jadovi iz generalstaba
https://www.facebook.com/share/r/9iFMcHcviw8z2qyY/
Ne znam kakve ovo veze ima sa našim general štabom.Inače,sve ti Mitrović izvozi za Izrael,uglavnom.
Najjači komentar na video da li može Džeki da ispali koju granatu na TV Pink.![]()
Last edited by Bluemoon; 20-10-24 at 13:11.
E da je ovakav dzeki kod nas nego su napravili strucnjake da ni kosijer ne mogu napraviti.... nit kovacke nit vojne industrije....niti dzebane...
Pa to nije do general štaba brkaš profesije.A i što će ti robotski ispaljivač granata kog đavola ka Marko Carević što ispaljuje top na božić ili novu godinu što li.
Osim ako nisi mislio na izvoz.A to je već pitanje industrije nije za ovu temu.
Tako je blue pobrkao sam nadleznosti iako stoji Glavni štab (Generalštab) je posebna jedinica Ministarstva obrane Crne Gore i najviše je stručno tijelo za poslove pripreme i upotrebe Vojske Crne Gore u miru i ratu...
Zajedno sa ministarstvom i vojnom industrijom .... jedina vojska u razvoju koja se oslanja na uvoz...
Tara resources drži Švajcarac.
Tara Aerospace and Defence Products pripadaju većinski bukvalno Švajcarskoj preko 70% akcija.
Last edited by Bluemoon; 20-10-24 at 14:51.
Blago nama ako je ovo istina.Sad baš gledam ko su ti Švajcarci.
Najbolje bit u neznanje.
https://www.cin-cg.me/optuzivani-sve...-vlasnik-tare/
Last edited by Bluemoon; 20-10-24 at 15:25.
Kako je simpa pratiti ga na app ka komarac.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks