Mićo dobri i hoće da poveća struju od naredne godine. Mislim ne povećava on nego agencija za energetiku ali on voli da se ističe pa njemu to lijepim. Jer smo tako u mogućnosti.
Nećemo sad o onom plusu od 30 miliona kad su Željezaru kupili za 20 a vrijedjela je 50 u tom trenutku i to iskazali kao dobit. O tome drugi put.
Ne možeš se ni sjećati jer si od 2016 na forumu, što da se radi.
Ako ovu tvoju cifru od 55,000 zapošljenih uzmemo kao tačnu, ni ta matematika ti ne ide na ruku. Tvojom logikom DPS je za 30 godina zapošljavao 1830 ljudi godišnje.
Po skorijim izvještajima od 240,000 zaposlenih u Crnoj Gori, trećina radi u javnom sektoru dakle 80,000.
80,000 sadašnjih - 55,000 DPSovih = 25,000 koliko su osvježivači zaposlili za 3ipo godine.
25,000 : 3.5 (tri ipo godine od kad vrše preporod CG) = 7,140 novozaposlenih godišnje.
Djeluje nevjerovatno, razum govori i da je to nemoguće, ali matematika je prosta. Osvježeni zapošljavaju 5 jače nego DPS u svoj vakat.
Vaistinu zapošljavaju.
Opet ti spinovanje ne radi, rekoh već moraš mnogo jače i više da se trudiš. Ni do članaka nisi doktoru spina na forumu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Dok je DPS zaposljavao po elektroprivredi nije bilo stolice za sve te ljude a sad kad su drugu krenuli nemaju mjesta ni za stajanje bez da osposobe one stare lokalne trafostanice i tu ih smjeste...
Salu na stranu jadno je da samo elektroprivreda nekoga.moze zaposliti ... moze i u ziks...uskoro mup i trt to.je to...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pazite ovo, državljana CG na popis je bilo 565.000 gradjana, kad se odbije 134.000 sa 17 ili manje godina ostaje 431.000 gradjana.
Na zadnje parlamentarne izbore 2023 godine pravo glasa je imalo 542.000 glasača, što znači da imamo 111.000 glasača više nego punoljetnih gradjana.
P A K A O ! ! !
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Dobre i poštene demoNkrate. Časti mi, ni email ne umiju potrefiti.
Pješčić dostavio dokaze: Slali smo izvještaje Opštini, problem je predsjednika što zaposleni ne čitaju mejlove (vijesti.me)
Opština Bar: Luka Bar izvještaje slala na pogrešnu, nepostojeću mejl adresu (vijesti.me)"Godišnji izvještaj rezultata monitoringa kvaliteta vazduha za 2022. godinu kao i rezultati četiri pojedinačna mjerenja od po 14 dana mejlom dostavljeni 28. februara 2023. u 12:53:00 sekretaru Sektertarijata za komunalne poslove i saobraćaj Opštine Bar Andru Drecunu. Godišnji izvještaj rezultata monitoringa kvaliteta vazduha za 2023. godinu kao i rezultati četiri pojedinačna mjerenja od po 14 dana, je dostavljen mailom 8. februara 2024. godine u 09:45 sekretaru Sektertarijata za komunalne poslove i saobraćaj Opštine Bar Milu Markoču", naveo je Pješčić.
KPS i KSP isto je to. Ima tri slova kako Bog zapovijeda."Razlog je više nego očigledan, Luka Bar je sve mejlove sve vrijeme slala na očito pogrešne, nepostojeće mail adrese. Naime adresa resornog Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj koja je dostupna i na sajtu Opštine Bar je: [email protected], dok su, kako vidimo iz Pješčićevih priloga, mejlovi upućivani na pogrešnu adresu: [email protected]. Pametnome dosta", piše u saopštenju.
Nije ti tacan taj podatak, dzabe si racunao. Zaposlenih na oba niva je 62500, tu spadaju sva drzavna preduzeca i lokalne uprave, a 2020 je bilo 55000. Tu treba uzeti u obzir da se i dalje zaposljavaju i glasaci dpsa jer nema diskriminacije kao ranije. Nema ni pluseva i minusa u firmama i niko ne uslovljava kako da glasas. To je veliki iskorak u demokratiji
Umoran sam od svega sto znam
ol ovo da prospeš priču da su tri Vlade od 2020. godine zaposlili samo 7 iljada svojih?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Cim si Mica dobroga preskocio to smo dakle zakljucili.
Opet je to lose. Mora mnogo bolje. DemoNkrate sigurno samo DPS glasace zaposljavaju i slicne bajke ne prolaze. Da si rekao da ne umiju email poslat to bih povjerovao, a ovo ne.
Tacan mi je podatak. Objavili ga svi mediji ukljucujuci i Dan. Dobili su podatke od drzavne institucije.
https://www.dan.co.me/vijesti/ekonom...ektoru-5208297
Dalje. Na sajtu Vlade se kaze da imamo i ovo:- Ukupan broj zaposlenih lica u javnom sektoru je 77.801, uključujući Vladu, ministarstva, uprave, agencije, institucije, lokalnu samupravu, organe lokalne samouprave, preduzeća čiji je vlasnik Vlada i lokalna samouprvava. Ukupan broj zaposlenih lica u privatnom sektoru je 162.972, navode u Upravi prhoda i carina.
https://www.gov.me/clanak/vizuelizac...-javnoj-upravi
I tu pise da iha ima 53,788 uz napomenu. A ona glasi:
"Napomena: U ovaj obuhvat ne spadaju privredna društva u većinskom vlasništvu države i opština."
A tu se isto lopata solidno. Rekoh vec 5x jace nego u doba DPS-a.
Last edited by hercules; 18-10-24 at 16:49.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
62,500 zapošljenih? Veselo veselo,pravo pomiriteljski i patriotski.
Sad nadjoh podatak da posao ima oko 250 hiljada u državi,znaci nama je 25% u državna preduzeća i lokalne uprave?
Nije ni čudo sto se zaduzujemo svaki mjesec
značu laže uprava prihoda i carina al MJU ne, hahahhahahhahahah. SKOJ brt vrni se, ovi su svi amateri za tebe. ovako dpsovci nisu branili svoje
brale samo se u cedis i epcg zaposlili tolko da je to za smiješno. no, tješi sebe pa možda ubijediš nekoga neđe. raspitaj se samo kolko je evropa sad pred izbore zaposlila ljudi
Odje se ne racunaju ugovori o djelu...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
koliko ih je na ugovore na po 3 mjeseca koji im se stalno produžavaju? te ne računaš u lopatanje jel?
Jasno ti je da trpanje nepotrebnih i nesposobnih zaposlenih i bacanje miliona na njihove plate nije problem zbog toga što su iz df-a ili iz dps-a, nego zbog toga što su nepotrebni i/ili nesposobni? Zbog toga ste vi dfovci isto što i dpsovci. Naziv partije je potpuno nebitan kad djeluju štetočinski.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Vladavina prava stigla je sa osvježivačima 2020.
Oće li pravit RTCG neku svečanost za ove dvije splačine Raonikija i Drljevića kad sw jubilarni deseti put popišaju na sud?
Valjalo bi. I zovnu sponzora vojvodu Koljenicu za počasnog gosta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 18-10-24 at 20:16.
Tko leti, vrijedi...
Čemu služi sud uopšte ako njihova presuda ne može da se primijeni? Kako nema nikavih posljedica po direktora i one koji ga biraju.
Mujović za CdM: Odbor direktora Solar gradnje nadležan da odluči da li treba krivično procesuirati Valeriju Saveljić - CdM
E profesore.... ako se namrštiš, a nisi ozbiljan.....onda si klovn.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks