Ima li ko br slavka iz zagorica sto popravlja menjace?
Ima li ko br slavka iz zagorica sto popravlja menjace?
Pitanje, kako da sherujem nalog sa igricom na ps4? Imam mail, ali nemam pass
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Kako se to vidi na prvi pogled da je dobra kuvarica?
Nikad nisam volio grilovane nokte.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Odgledah upravo jedan film na temu Ai ostavih koment na tu temu na forumu onda se sjetih još jednog crtanog iz djetinjstva jel ovo tražiš:
https://www.theverge.com/2024/4/19/2...art-home-robot
E zamisli kad ti Boston Dynamic ispuni sve želje samo da iskeširaš.![]()
A ne da kuva svaki dan ali eto svaki drugi, treci...da ima za 2-3 dana.
Jel ima kod nas da se uzme nešto na ovu foru.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ima li ko iskustva sa ovim novčanikom (moj kolega ga hvali više no išta) :
https://cube4u.me/product/cube4u-premium/
Koja je razlika sa nečim sličnim ka što je sacred osim u cijenama.
https://robertobaressi.rs/secrid-novcanici/
Last edited by Bluemoon; 18-10-24 at 11:08.
ja i vecina mi drustva (ispoklanjali jedni drugima za rodjendane)
odlican, ali bas odlican
2-3 mane ako ih tako mogu nazvati koje mu ja imam su:
1. pregrada za sitan novac je neki plasticni materijal i onda "zvone" kovanice u nju - rijeseno drugi dan sa parcetom koze, makazama i sintelanom za cca 12 minuta
2. neki od 2 spoljna dzepa za kartice je, mozda, mogao biti sa sirokim otvorom da se vidi slika na ID kartici/licnoj kako ne bi morala da se vadi za pokazivanje - ovo se evo jos nijesam nakanio da izrezem koliko mi "smeta"![]()
3. ako si neko ko nosi previse kesa onda kad imas 15+ novcanica se malo teze zatvori - ali iskreno to mi se desilo svega nekolika puta kad mi je bankomat izbacio 100e u apoenima po 10
staje u njega lagano 7 kartica, od cega su ti 2 dostupne bez otvaranja
ali generalno nakon skoro 2 godine koristenja moram priznati da se odlicno drzi u pogledu habanja, sto ranije nije bio slucaj, a uvijek sam vodio racuna da ima kvalitetan/skuplji novcanik od prave koze (manual co i slicno)
tako da mislim da vrijedi te pare, iako su mu podigli cijenu
p.s. bullet proof je fora i conversation starter - ne ocekujem da ce me neko pogodit u guzicu ili kuk i da ce me novcanik spasit![]()
Znači najbolji novčanik pravi se u Pljevlja.
E hvala,a iscrpnom odgovoru.
Ja imam (moja supruga prodaje novčanike na tu foru) opciju u koji staje pet kartica/vozačke/saobraćajne/lične... Praktično, nikada ne stavljati preko broja kartica koje je propisao proizvođač (iako može stati) jer se brzo pokvari mehanizam. Dvije najveće mane su: nepraktično za kovanice i nije za veliku količinu papirnih novčanica. Prednost je metalni oklop jer se novčanik često stavlja u zadnji đep, pa se kod klasičnih novčanika dešava da kartice/dokumenti puknu, ovdje se to ne dešava. Najveća prednost je što se ne mora otvarati novčanik da bi se uzele kartice/dokumenti.
Edit: nisam mislio na konkretni model, već novčanike ,,na tu foru".
Sent from my Motorola 8400
Last edited by wulfy; 18-10-24 at 14:02.
Vjerovatno si mislio na Recrid jer osim što ima mehizam na tu foru je još i minijaturniji od Cube-a.
I mehanizam mu nije na foru magneta (kod Cube-a je inače baš jak magnet) nego ovako ili na kopču.Praktična su oba u svakom slučaju.
P.S. ako ima tvoja žena stranicu postavi ili pošalji na pp.Da joj bustujemo biznis.
Last edited by Bluemoon; 18-10-24 at 14:24.
Neka preporuka za pouzdanu/fer osobu/firmu koja uslužno uvozi automobile iz Njemačke?
Hvala.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Nema veze, kapiram prepoznah logo.![]()
Ja imam secrid koji je penzionisao manualov novčanik. Prvenstveno sam mislio ljeti da ga nosim ali sam se toliko navikao na njega da ga ne mijenjam. Mana u startu jeste bila da nema pregradu za siću ali sam se brzo navikao da istu nosim u malom džepu od farmerki. Godinu i po dana ga nosim ni sem što se koža, ako je zaista koža, malo uglačala spolja i to je to.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
https://serqetleather.com/
Ovo pa ostali....
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks