Povodom 50 godina od premijere Otpisanih, Rts svakog cetvrtka pusta po jednu remasterizovanu epizodu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekoše da će je puštiti 2.novembra dobila je nagrade u Kanu a Trifunović u ulozi Legije.
E moram je odgledati.
Povodom 50 godina od premijere Otpisanih, Rts svakog cetvrtka pusta po jednu remasterizovanu epizodu.
@starwalker Zavrshih Novine maloprije,odlichna sve u svemu,malo treca sezona previshe deshavanja,komplikacija koje te ponekad zbune i pokushash da se sjetish ko je koga chime htio da zajebe u moru podvala i mahinacija,ali glumci odlichni,jaka 9ka od mene.
Osim Branke,odlichni i Despot i Jelčić,Zijad Gračić takodje,ma manje vishe chitava ekipa glumaca bez greshke.
P.S.Tachno sad pizdim shta cu dalje,a da ima makar 20 epizodaa extra mi je pala shto makar nisam čkiljio chitajuci titlove.
...
Danas pocinje 3.sezona mocvare
Odgledah mocvaru, najbolja sezona do sad.
Meni je nikad gora... Katastrofa
Satelitski resiveri/oprema
Ja nastavih da gledam Klan iako sam je batalio posle prve sezone. U principu sam je shvatao ozbiljnije na početku pa mi je zato bila jedva gledljiva, poslije sam promijenio pristup tj. kako je i zamišljena - kao satiričan osvrt na klanove, generalno organizovani kriminal povezan sa državom. I kako takva je ok, dosta ima paralela i sa stvarnim događajima, ličnostima...
Završih je danas na kraju ispade i odlična. Počinje satirično ali kako odmiče bude sve ozbiljnija do zadnje sezone koja je i surova realnost. Ko je pratio crnu hroniku u Srbiji u zadnjih 25 godina jasno može da prepozna sve "bitnije" što se desilo počev od ubistva P.Bulatovića, surovih likvidacija i nepočinstava zemunskog klana, ubistva Đinđića pa do Belivuka i ekipe sa sve čuvenom kućom užasa u Ritopeku.
Sad se bacam na ovu novu sezonu Močvare...
Pocinje sablja od 2.novembra
tačno vidim da će blokirat rts odje dok bude išla ova serija
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
jel moguće da su blokirali rts!? taman mislio da gledam seriju. kakav smo mi raspad.
Svaku seriju i film blokiraju na rts.
Ko kaze da blokiraju
https://ibb.co/0jBXyck
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
ako je ovo mtel onda je logično da ne blokiraju. isti je gazda rtsa i mtela
Odlicna serija Sablja . Barem ove dvije epizode
Micanovic odlican
eo je sablja na hbo max.
Dvije su i emitovane
Nakon odgledane ove dvije epizode,utisak...losh,obzirom da se radi o chovjeku kakvog Srbija nece imati ni za 200 godina,ovo je u najmanju ruku uradjeno loshe,jeftino,cenzurisano,itd.
Paznja je tu,imada vishe iz radoznalosti da vidim kako su to sve predstavili...iako gluma nije neka,Mićanović se previshe trudio da skine skroz pokojnog Djindjića,nisam odushevljen...gorak i losh osjecaj kad se na ekranu pojavio datum,tužno.
Sergej izgledom nigdje veze sa Legijom,morao je to neko drugi da odradi,iako njega smatram jako dobrim glumcem,sve u svemu nekako mi sve djeluje kao shto vec rekoh suvishe jeftino...moglo je to i moralo puuuno bolje.
Last edited by AL no1; 05-11-24 at 01:10.
...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks