Ne mogu da vidim to jer je u pitanju neinteligentna osoba koja me blokirala zbog sirenja zdravog razuma.
Ovaj put je struktura takva da nema sanse da bi Srba bilo nesto znacajno manje.
Mozda i vise.
Eto podatak da je 13K s drzavljanstvom iz Srbije samo, 5k iz BiH i 667 koji nisu se izjasnili.
Sve da ih saberes i reces da su Srbi, oduzmi od 205K, podijeli sa 576K koji zive ovdje a drzavljani su, i dobices opet 32+ procenta.
E zamisli da u stvari Crnogorcima su se mnogi izjasnjavali.
Tipa oni Romi koji nemaju drzavljansrvo i sl.
Smijemo li se zaklet da svi nedrzavljani nisu se izjasnili kao CG?
Ako je tako onda bi CG bili nesto preko 44% medju drzavljanima.
Sad opet kreće borba za narednii popis i stravljaivanje normalnog svijeta brojem Srbah i Crnogoracah....i tako u nedogled...ko kaze da Srbiju boli uvo malo je bezobrazan, iako mi nije jasno što su uprli? Ionako im nijesu omiljeni pripdnici srpskoga naroda iz CG...ali neka crkne Vučko sa svojom klikom, odje je propustio priliku da nas "ponese"...iako se vi sprdate sa tim, nije da nema namjeru i nije da mu ne bi mnogo značilo....zašto? Nemam pojma a i ne zanima me što on čini u svojoj državi...žao mi naroda koji trpi, koji se stidi njegovih dramskih egzibicija na dnevnome nivou.
Ono što znam je da je sramno tvrditi (ko god je to ikad rekao) da su Srbi, zato što su Srbi, u Crnoj Gori građani drugoga reda! Svi su ovdje jednako tretirani! AKo su poslušnici (ovo je bitno- ne glasači, nego poslušnici) DPS-a imali su malo prečija prava pa priopadali kojem god narodu, a ako nijesu, onda su im prava malčice bila drugačija...ist stvar danas, sjahao Milo, uzjahao Mile i promijenjene uloge, scenario isti, namjere iste, želje iste, potrebe iste, nebrig za državne interese i za boljitak naroda na istom nivou....idemo dalje, da vidimo koji Mili će sad da uzjaše <3
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Nije istina
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Radi zato što je loš komšija njemu treba nefunkcionalna Crna Gora i BiH da bi mogao da radi tamo što mu volja,a i da veli evo vidite kakvi su ovi oko nas mi smo još i dobri.Tako se on i drži na vlast destabilizuje region i vojla.
Nedobog da Crna Gora uđe prva u EU za njega objesio bi se garant.Naravno,preko medija.
Last edited by Bluemoon; 15-10-24 at 15:37.
Ni tebi nije stalo, jel?RUku na srce da se ne lažemo, koncept gradjanske države ne podrazumijeva i ne trpi razglbanje koga je više koga je manje...ali ako tvrdiš da u CG u poslednje 4 godine nije glavni narativ kako osloboditi ugnjetavane Srbe iz ralja manjine Crnogoraca koji ih mrze i ne priznaju im identitet i srpsko porijeklo pa su se sve snage usmjerile na jacanje srpskog pravoslavnog duha, onda si nerealan, da ne kažem neku težu riječ!
S tim u vezi, bilo mi je stalo da se zna, a ja sam čvrsto u to vjerovala, jer ne živim u Tunguziji no u Crnoj Gori, da je većinski narod u Crnoj Gori Crnogorski! U svakom slučaju, upravo ovaj popis pokazuje, da ovo jeste multinacionalna država u kojoj da nema ove baš ogromne manjine ekstrema i sa jedne i sa druge strane koji bukaju i maltretiraju narod, moglo bi se baš održati jedno lijepo građansko društvo.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
A šta ćemo sa narativom u zadnjih 14-18 godina? Ili ste to mili moji zaboravili. Ili vam je bilo dobro pa vam je pucalo? I to sve sa pozicije vlasti gdje je zapošljeno bar četvrtina stanovništva. Nemojte, baš nemojte sa ovim kako je neko upro da popis bude ovakav. Jeate, sve se ođe čita Informer i gleda Pink i ljudi se opreduljuju po nacionalnosti zbog toga. Smiješno je. I još predstavljanje kao nekog neuspjeha debila iz DFa jer bije 50 posto. Neću dalje,evo me u kafanu i ima veselijih tema
Ne znam je li bilo ali je vrlo interesantno, bravo Srbi!
Šta kažu koljenica & pipunče na ovo da mi je znati, mislim kao glavni predstavnici svog naroda?
![]()
Last edited by BiTrAtE; 15-10-24 at 15:49.
Ne glasaju ni svi Crnogorci okg, tek sada su jasne neke stvari
Umoran sam od svega sto znam
Pipune, Pipune... viruviru
![]()
Love, peace and respect.
Kako niste pokoreni kad cijela nacija gleda Farmu i Parove.![]()
Ajmo sad ovo da zatvorimo. Popis se nece ponavljat i rezultati su ti sto jesu
Nemojte da citate portale i naslove jer cete se samo puniti safre ma sa koje god bande gledate
Jebe mi se za popis da ponovim
Dajte da se sredi ova dezava i da se naprave saobracajnuce, da se baci smece jebeno
Ajmo sad da je zajednicki uredimo
P.S
78% svajcaraca prica njemacki, nek su zdravo i oni. Volio bih da se ne pitam sa sobom kao svajcarci
Ako srpski jezik neće biti službeni što je onda bitna bilo kakva priča oko jezika.
Nebitna je.
Bitno je da se krene nešto da se čini što veli i @kaemse.
Ali mrka kapa.
Zamlaćuju nas pričama o popisu, jeziku, crnogorstvu, srpstvu a ovamo bogataši (kriminalci) i dalje na slobodi i ne odgovaraju ni za što, partijski se zapošljava, skube se od državne sise, grad i država raspad, neznalice na funkcijama, nekultura i neznanje naroda na nivou, teško pomodarstvo i sve je "super".
Blago nama!
I što veli premijer, pobjednik popisa je....
Znaci 27 000 preletaca iz crnogorstva u df zbog funkcija.... ili odliv mozgova...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks