Srbi -> srpski jezik pa da nas bude na 0.4% nećemo se mijenjati za pare i interese.![]()
Prelilo se na bosnjake isto.
Ljudi pri vlaaaasti vole bit. Djilasovo klatno.
Monstat odradio sve profi, a koliko su ih cerecili razni.
Slazem se da su i CG i Srbima najglasniji najgori i najgluplji.
A nije to slucajno, ipak smo isti.
Nije slucajno sto DPS i DF imaju najstabilnije glasacko tijelo, a modus operandi isti.
Spajić je temu oko popisa dobro odradio, tu mu stvarno niko zamjerku ne može naći. momak se dogovorio sa opozicijom, zahtjevi i sve lagano. abazović je grajao, histerisa, ta njegova bulumenta izdajnička iz partije gostovala po televizija i pričala kako im nije jasno zašto su ti zahtjevi. tako da, nadam se da je ovo još jedan korak ka gašenju uraša
kako će sad vojvoda, veprina, lepoglavi i ekipa izdajnika svome vodji da objasne kako srpski jezik nije na preko 50% ili još ponešto, to je već njihov problem. al možemo opet očekivati frontalne napade iz BGa, jer posle lošeg rezultata izbora u PG, još jedan poraz sns/df/es/dcg/snp/ura i bs politike u CG
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Milačić: Odmah krenuti u proceduru normiranja srpskog jezika kao službenog
Nasa lijepa Crna Gora
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ajde pa da bude ovo potonji popis đe se spominje nacionalna pripadnost i jezik. Da počinemo
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Ovo je u stvari po crnogorski jezik dobar i da kažem solidan procenat ako se pogleda vremenski period kad je uveden i međunarodno priznat.
A sve su prilike sa tendencijom rasta jer dolaze generacije stalasale nakon devedesetih.Kul.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Bukvalno ce da furaju narativ koji su bili spremili za 50% koje su ocekivali.
Sam Knezevic j govorio 'ako srpski jezik bude preko 50%...'
Fejlovali zestoko. Na kraju pali na procente s proslog popisa.
Sto ima smisla, jer je na kraju uz registar MUPa procisceno nesto padobranaca sto su stanovnici CG ka sto su i Aboridzini.
Ima li đe objavljeno koliko građana govori strani jezik?
I koje strane jezike govorimo?
Jes, posto nama nisu glavne vijesti iz Srbije skoro svaki dan![]()
Pa šta ćemo, ide li se $utra na posao?
#fakenews
U Zetu više Crnogoraca no Srba, wtf...
U bg sam, troje je doslo da mi cestita rezultate popisa
Ja rekoh nisam u toku i sad gledam
Propaganda daje rezultate, ovamo se slavi opasno, kazu brzo ce opet imat more pod svojom zastavom
Rekoh ocete ocete, kako necete
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ada cus, eo i ja sam u bg i sad mi dodje par nepoznatih momaka vele ocemo li brate dolje u spartu malo![]()
Ma sve je to iluzija.
Ljudi izgleda ne kapiraju koliko SNS mašinerija se tamo bavi time.
@outline da,nije se Crna Gora nikad bavila popisom u Srbiji ali jeste HDZ obavezno izlijeću sa panikom sve manje Hrvata u Srbiji to je ta sprega.
Crna Gora ne treba da dozvoli da postane dio toga.
P.S. ne sviđa mi se što su Bošnjaci krenuli u radikalizaciju toga prije nije bilo pa su se prelili tamo u taj nacion a do sad bili Crnogorci.
Samo da ne dobijemo drugu BiH zbog ovih nacionalističkih tenzija.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 15-10-24 at 11:39.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks