Pretpostavljam da je docentkinja Đukanović sa judidžija mislila ovako i dok nas je DPS vodio ka Evropi.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ema-crnoj-gori
Docentkinja na Univerzitetu Donja Gorica Nikoleta Đukanović kazala je za “Vijesti” da joj trenutna situacija izgleda tako da vlasti u Beogradu ne mogu da istrpe činjenicu da Crna Gora brže napreduje na putu integracije u evropsku porodicu naroda. Zato, kako je ocijenila, na sve načine, preko svojih eksponenata u crnogorskoj vlasti, ali često i “neposredno pokušava da destabilizuje procese u našoj državi, ne bi li pred svojim građanima mogli da prikažu da su oni lideri u regionu i na taj način održali podršku za dalje upravljanje političkim procesima u svojoj državi”.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pretpostavljam da je docentkinja Đukanović sa judidžija mislila ovako i dok nas je DPS vodio ka Evropi.
možda nije. al to ne mijenja činjenicu da je rečeno u tekstu istina. jednostavno kad god je ova država od promjene vlasti napravila korak naprijed, sns bi je vraćao deset unazad. rezolucija o Jasenovcu, kao najbolji primjer bilo čega
Najverovatnije istina, nego me nerviraju ovakvi partijski poltroni
https://www.cdm.me/politika/zogovic-...znanje-kosova/
dakle znamo idući potez koalicije dfa i es
Ovo Sekulićevo i Lekićevo podnošenje ostavke zbog pijanih udesa ima da se koristi kao plus kad ih budu postavljali na neku drugu funkciju. Biće viđi kako su pošteni i odgovorni, podnijeli su ostavke kad su zasrli, što znači da su idealni za novu funkciju.
Inače, ovaj Zogović je jedna nepismena budaletina. Prije to nisam znao, bilo mi je poznato samo ime. Nisam znao čak ni kako izgleda. Zašto su svi "neg ujmo SrBski" likovi nepismeni?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ala je izjednačeno, svaka im čast!
niko vas ne može u tome spriječit. to je prosta odluka. isto tako kad budete mijenjali Ustav, radićete to u ime nekakvog vašeg višeg cilja. neko bi rekao da je to isto pričao vaš idejni vodja i otac slobo milošević al tjah
E pa dobro onda, čak se i suzdržava u odnosu na realni kretenizam.
Ha, vidi nije ni Evropa sto je bila.
Bila neka festa, muzicari naši, klasa i svjetska takoreci, medju njima Žuti Serhatlić, ko pile sa sisama. Ujutru me pitaju Holanđani da im pronađem čovjeka na yt, kojeg? Žutog, a nemojte me za.... E, veli, tog što je pjevao Montenegro, Montenegro.
Ovako se brane vrijednosti 30. avgusta!!
Još samo da raskrinkamo Danijela Živkovića koji dresira pacove da organizovano napadaju Beranselo.
Tko leti, vrijedi...
Ima li kamera u Željezari da se vidi ko tamo gomila smeće?
Mene ne bi iznenadilo, jer su glasaci dpsa spremni na sve![]()
Umoran sam od svega sto znam
Jes, pošto glasači svih partija bijahu savjesni kad je u pitanju odlaganje smeća, poštovanje saobraćajnih pravila, plaćanje doprinosa radnicima, ponašanje prema ljekarima i prosvjetnim radnicima... Odsustvo kućnog vaspitanja nema partijsku pripadnost.
Pisali su ratnohuskacke grafite po pv, tako da sve je moguce
Jes, pošto oni ne žive u tim istim mjestima u kojima smeće smrdi no oće da podvale Šubari, najboljem predsjedniku svih opština na svijet, osim u Beograd.
Sta te interesuje konkretno?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks