Quote Originally Posted by Petronas View Post
Obećah malo detaljniju recenziju za 450 SRS kad se izvozamo malo više.

Generalno, ono što sam napisao u prvom postu, motor je opravdao svako očekivanje i svaki cent dat za njega. Baš ga je uživanje voziti. Za prvih 5000 km ni najmanji problem, ni najmanji čudan zvuk a ne nešto drugo.

-----------

Stvari koje mi se sviđaju:

- ciklistika. Pogodili su geometriju u potpunosti, motor je izuzetno al baš izuzetno povozan, stabilan, jednostavno se prelijepo vozi i leži i u brzim i dugim krivinama, u oštrim zavojima, isponu...

- snaga. Definitivno imam utisak da je više od 450cc i 50 konja. Izvukli su iz ove mašine to što je bilo moguće. Potrošnja je smiješna, na otvorenom 4 litra bude plafon a ne štedim ga.

- displej odličan, baš visoka rezolucija i kristalno jasan, nema piksela. Refresh rate je vjerovatno neki brži, kad ubrzavam ili usporavam fino ide ono jedna po jedna brojka, ne da skače za po 10-15 kmh kad odvrnem gas...

- kvalitet izrade je nešto što me najviše oduševilo. S obzirom da nije evropski brend, očekivao sam na pojedinim djelovima i plastikama lošiji kvalitet i slično. Ništa od toga, svi materijali su izuzetnog kvaliteta, završna obrada perfektna, sve pasuje svuda u milimetar, lijepo pod rukom, na oko...

- izgled primamljiv, lijepa i agresivna silueta, ljudi komentarišu i zagledaju đe god stanem...

Stvari koje mi se ne sviđaju:

- standardno prilično bolno iskustvo vozit sportaše. Ne mislim na konkretno ovaj nego na svaki. Bole leđa, bole ruke, boli vrat... Ko ima i najmanjih problema sa kičmom, nemoguća misija. Agresivan položaj tijela, koljena jako savijena, koliko god da se koriste, ima pritiska na ruke, prfebacanje težišta konstantno, spuštanje sa sica... Poslije svake duge vožnje u glavu milina, ali se mišići raspadaju. Juče smo odvozili 500km, danas mi treba uput za Igalo. Kakva god da si gazela i žilav, slomi te.

- Indikator za gorivo. Vjerovatno je to moglo bolje biti odrađeno. Sve je digitalno i ima 6 crtica. Ukupan "distance" motora kad je pun rezervoar je oko 350 km i to je okej, tačno je. Ali kad vozim, ne skida nijednu crticu za rezervoar dok ne opučim do 200 km. Onda se 4 od onih preostalih 5 crtica spušti naglo u svega 50 km, i onda na onoj poslednjoj crtici možeš da voziš 100-150km.
Tj, prva i poslednja crtica indikatora za gorivo traju neuporedivo duže nego sve ostale.

Generalno, izuzetno sam zadovoljan. Ekipa sa foruma u sastavu Dante, Hari i ja vozimo konstantno, nimfa se pridružuje ubrzo, pa ko je voljan neka se pridruži. Prilično smo normalni, ne težinjamo sa pričom samo o motorima i javljamo se svakom

Par sličica...

Sa srecom..Dani su bruka za motor,ne moze bolje....
p.s kad si vec toliko opreme uzeo,uzmi i cizme /patike
Pokvari sve slike i dozivljaj sa bijelim carapama
Hari ga ne gasi,vala kapa mu dolje.
Kuda se vozite ? Steta sto Hari i ti ne mozete malo makadamom i livadom

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk