Da da, probao, vjesalicu, plakar i sunce. Sunce bi trebalo da bude najjace. Doduse i ne stavljas ni u plakar mokro
Procitao sam uputstvo vise puta, mislim da ga bolje znam nego onaj koji ga je pisao
Sa druge strane, ako ostavim manje vesa (posto izvucemo ono sto je suvo) i upalim ponovo program, zasto onda radi sat/sat ipo ako ima senzor vlage i ako je ovo suvo po.njegovom i ugasio prvi put
99% je nesto felericna tj problem do senzora vlage.
Zakonski imaju 8 dana da dodju, prijavljeno, cekam, ako ne dodju jos lakse, odmah cu im rec da je vrate i meni pare.
Kako ide vec taj varijanta, posto bih najradije doplatio za neku drugu i da preskocim Candy.
Last edited by GaD; 11-10-24 at 05:17.
I ja imam candy mašinu , prvu sam kupio 2021, pokvarila se u julu ove godine , nisu uspjeli da naprave , dali mi novu candy od 11 kg , e sad ona stvarno dobro suši osim čaršava , to se smota i uvijek mokro , stavljao sam i one loptice za guzvanje i opet nista. Problem sada ove mašine sto se pozadi osjeca kao da gori kabl i to prilicno. Sve sam gledao , pipao i nista nema. Prijavio sam prije 2 dana pa čekam da dodju da pogledaju svakako.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Ima li iko da posjeduje mesoreznicu doma?
Nije da mi je nesto pretjerano potrebna ali nekad mi bas zatreba i to ne uvijek za meso vec kad susim neko voce pa mi trebaju 'kriske' odredjene debljine i sl.
Vidim da ima prakticno od nekih 30 eura pa do 100-150e u kucnoj varijanti (ove profi od 2-3 'iljade i ne gledam svakako).
Snaga je od 100W do 150W a velicina je manje-vise slicna... svakako bi volio da je sto manja ali vidim da tu nema neke velike razlike.
Ima i neko kakva pozitivna/negativna iskustva i eventualno neke preporuke?
Danke.
--------------------------
Do Not Disturb.
ja ti, o mesoreznici, mogu reci da smo je za 10-2 godina koliko je imamo iskoristili jedno 7 puta...
21 vijek, poceli svi marketi da rezu
cak mi se dosta puta desilo da ponesem svoje meso u "nas" market i castim ih da mi to izrezu jer me mrzi da rezem i cistim je poslije toga
a dobra je neka, gorenje cini mi se, prdje i kroz veci komad prsuta kao nista
mislim cak u oglase tu na forumu neko og kolega prodaje slicnu/istu
dodano - koje voce susis? mozda umjesto mesoreznice da kupis neki onaj "sjecko" oni obicno imaju po 2-3 noza na razlicite debljine kriskih i prilicno su brzi?? +imas prikladniji drzac za voce nego sto biimao na mesoreznici
mi smo to nekad koristili, dok smo svi bili kod majke i tate na pinjat.
koliko je praktična i korisna kad se javi potreba za njom, toliko je 10 puta mrznija jer se mora čistit svako malo, a nije baš pristupačna za te rabote jer se mrve i mast zavuče oko noža i raznih rupica.
ako preskočiš da je očistiš poslije korišćenja - računaj da si napravio žurku za bakterije i ostale gadluke.
you get the picture.
nađi neki ručni sjecko i prederi to voće, ne kolji vola (na mesoreznicu) radi kila mesa
Koristi li neko od vas odvlazivac vazduha da preporuci. Ne one male sa vrecicama vec pravi uredjaj sa kompresorom.
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Pa dje ste vi kada sam je uzimao
Evo vidjecemo, izboricemo se.
Inace carsavi su problem ja mislim kod vecine masina, tek oni za jorgan. Kako se ibaci sve i njih zivo me interesuje. To je isto tako bilo i kod Beko/a. To je najmjanji problem![]()
Da, manje-vise je isto iskustvo svih. Medjutim ja vjerujem da bi je vise koristio i to najmanje za meso.
Nisam vidio nikakav sjecko niti kakvu drugu spravu koja bi recimo mogla da mi kida 'kriske' na tacno zeljenu debljinu koja je zavisno od veca negdje oko 1mm.
Od "sprava" koje sam ja imao po kuci i moji ukucani po svojima... nista ne odgovara a obicno sve reze tanje od onoga sto meni treba a nema nacina da se podesi ili to podesavanja nije adekvatno za moje potrebe.
Posalao sam ja kolegi odma poruku, jos rano jutros... nije jos odgovarao.
Gorenje inace izbjegavam, smatram da je postao najgori krs u nasoj ponudi ali nema veze.. samo da vidim model pa mozda i to pazarim. A ima i Gorenje modela od po 40-50e. Definitivno cijena nije problem vec vise skladisni prostor i realna potreba za tim a ja je trenutno imam. Koliko dugo, ne znam.
Da, koga god sam pitao isto kaze... par puta koriscena i sklonjena da kupi prasinu ili bacena u smece ako je mjesto bitnije od tih potencijalnih 30e.
Rado bi ja uzeo nesto drugo ali vec (nesto duze) vrijeme gledam alternative ali ne nalazim nista sto bi mi 'zavrsilo posao'.
Do Not Disturb.
Za rezanje trapista majka
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Izbacio mesoreznicu uzeo ovo i pocinuo sa prostorom ... nedje narucio sa neta davno
Prilikom susenja jorganska navlaka se obavezno zakopca, u suprotnom s edesava sto kazete jer sve upane unutra i nij erastresito.
Nikad mi s enije desilo da mi carsavi ostanu vlazni.
Kad smo vec kod savjeta, patente na farmerice prilikom pranja obavezno zatvarati jer stete drugu garderobu, cijepaju.
Zapratite me za još savjeta hahaha
Za navlake jorgana znao, a ovo drugo mi ne ni palo na pamet![]()
Nego kakva su mi prava da vratim pare?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kakva su iskustva sa Candy ugradnom tehnikom (indukciona ploca, masina za pranje sudja i rerna) . Vidim neka akcija u Tehnoplusu a i 5 godina garancije, pa mi zvuci primamljivo . A i moram da kupujem sve uredjaje za kuhinju .
Kakva su iskustva?
Makni se od Candy, dje god udje ljudi po 2x reklamiraju uredjaje. Prosta ti garancija ako znas da ce crknut pa kutarat oko toga.
ima li neko AEG uredjaje? Kakva su iskustva sa njima ?
Mislis na plocu tj sporet? Prezadovoljan, bas sam zadovoljan.
Ovo sam kupio
https://www.electrolux.rs/kitchen/co...-hob/eiv6340x/
Radi bas dobro, i ovaj touch radi fino bez bagovanja.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks