Sent from my iPhone using Tapatalk
E kako su dobri Bruder kamioni (i mašine), al poskupi.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Koliko se presmijah....kakavi komentatori....
A kako na kraju ova gurnu ono dijete
A i neke od ovih misterki znam licno...![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sjetih se naše vaspitačice iz predškolskog,ne vrtić nego predškolsko bio je taj poseban reon u školi đe bilo čuveno predškolsko.Ta godina mi je bila čak nešto najljepše u djetinjstvu (doduše odmah nakon toga je krenuo rat) ali ta žena.Svako jutro smo išli u Trebjesu (škola nam je bila til uz Trebjesu),crtali crteže koje je ocjenjivala.I to od 5-10 ocjenom.Još čuvam tu svesku a slabo što čuvam da me podsjeća na prošlost.
I sjetih se kako smo sa njom obilazili Pivaru,Vojsku,Štampariju ma sve ali najljepše je što smo ali,svaki,svaki dan išli u šumu i pravili ogrlice i narukvice od iglica borova.To nikad neću zaboraviti kako smo pravili smotano narukvice od iglica borova.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Potpuno se pronašao u ovom liku što kupuje sladolede,vodi na more,izlete,žičare...Pitaj ih u januar '25-te đe smo bili u avgust na more,neće se moć sjetit.
Ali,ima caka u tome što je prirodno da je to moja uloga,jer samnom neće da kuca ekser u stolicu,a sa đedom je otkiva kosu,nasađiva alatke...I tako u krug,par-nepar.Ja pamtim kako sam mom đedu savija duvan i kako ih je on stavljao u kutiju i čuvao "za posle" a onda zapaljiva one što su bili u kutiju a koje je on prethodno smotao... jer,realno one pto sam ja motao nisu bili upotrebljivi za pušenje.Otac me uglavnom učio da budem racionalan što je podrazumijevalo da se ne gubi vrijeme na raspale stolice,kucanje eksera u njih... a na koje neće niko sjesti.To je uloga za đedove i babe.Da radiš nešto što ne donosi nikakvu korist odnosno nema praktičnu upotrebu i kroz taj rad učiš....tačnije radiš nešto iz zadovoljstva.E,takve stvari se pamte svjesno.Ovo što te roditelji uče pamti se podsvjesno
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 02-10-24 at 12:04.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Korona i Evropa.
![]()
Fali na mašini da pise Višnja
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Viđeh sa šetališta kako se nazire onaj hotel đe smo kao djeca išli na skijanje i prvi put poslije toliko vremena priđoh mu blizu kakav miks emocija.Gotovo sam mogla vremeplovski da se vratim u to vrijeme i osjetim miris zime,gomila djece,šalevi,rukavice,ona dva Bernardinca.
Bernardinca se dobro sjećam sto put sam mu prilazila iako su mi branili.
A onda gledam ovu ruševinu.Kao film neki kad se vraćaš u prošlost i renoviraš mislima jedan hotel.Stojeći tu ispred njega dok vas dijeli žičana ograda.
Gdje je ovo?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Hotel "Jezera" Žabljak.
Kako ono sedela sam za mašinom šila sam pitali me oficiri čija sam.
Last edited by Bluemoon; 14-10-24 at 11:51.
Vojnički. Uniformisano.
I bezicni telefon...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
AIWA! Ima li ove marke vise!?
P.s. Ima, sada bacih sesrch
Šta kaže search za kamakroun
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks