Ovako neki realan komentar... obije strane guraju pricu koja veze s' mozgom nema al' izgleda kod nas vise nema objektivnog komentarisanja, samo polarizovani pogledi na svaku temu...
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Чувари, вели кокаина.Мило Божовић лајкс дис.
Црна Гора
Црногорце је одржало црногорско срце.
.Bole, acs, ASC, crane_operator, Gagarin, HENKEL, institucija, outline
Ja bih mu dao trecu sansu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam kako da se izborimo protiv ovoga, jedino rješenje su gradjanski nemiri zbog pljačke države od strane partija. Makar ovaj drugi dio gradjana koji eto imaju imalo ponosa i casti. Da se organizujemo nekako
Treba nam jedna Laura Kovesi da se ocisti drzava od fukara
Ne brate no normalni ljudi koje ne interesuju partije.
idemo dalje. vaske čarapić, elitni član koalicije dfa. čoek koji je htio da se donese zakon kojim bi zemlja u vlasništvu države Crne Gore bila data na korišćenje od 90 godina
https://mportal.me/drustvo/vasilije-...-tokom-vikenda
Prema skupštinskom spisku, Čarapić je zadužio vozilo Reno Megan crne boje, registarskih oznaka PG CG N86, star svega godinu dana
Službeno vozilo Skupštine Crne Gore, koje je zadužio poslanik vladajućeg Pokreta Evropa Sad Vasilije Čarapić, snimljeno je danas, tokom vikenda, kako prenosi namještaj, tačnije krevet.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Predlažu dupliranje broja zaposlenih: Sprema se nova sistematizacija u Agenciji za civilno vazduhoplovstvo
Direktor Ivan Šćekić planirao povećanje broja zaposlenih sa 49 na 92, novoj sistematizaciji navodno protivi se predsjednik Savjeta Dženan Kolić, dok Agencija navodi da predlog još nije razmatran na sjednici Savjeta.
Jedna Hrvatska koja ima osam aerodroma, neuporedivo obimniji avio-saobraćaj od našeg, te četiri veće avio-kompanije i niz drugih manjih pružalaca usluga u vazdušnom saobraćaju, u svojoj Agenciji ima 80 zaposlenih...i novi radni prostori...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Niko da pita kako je mijo.
f6
Ikovic na aparate ...
U poslednjih 20 godina ovo je 4. intenzivnije prisustvo Q groznice na crnogorskim farmama (2007. 2013. 2018. i 2024. godine). Razlika između ovogodišnje i prethodne tri epidemije jeste u činjenici da one nijesu doživjele medijsku “promociju” kao ovogodišnja.
Uzročnik Q groznice je bakterija Coxiella burnetii, koja je širom rasprostranjena na mljekarskim farmama u Evropi i širom svijeta.
Francuski mikrobiolog Luj Paster je u 19. vijeku pronašao metodu za zaštitu namirnica poznatu kao pasterizacija.
Naučna istraživanja dokazuju da se pomenuta bakterija uništava pasterizacijom mlijeka na temperaturi 63⁰C (30 minuta), odnosno na temperaturi 72⁰C u trajanju od 15 minuta.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jutros bijah do kamionske u PG.
Jedno ću samo reć
JE*ALA VAS EVROPA SAD1, 2,3,4,5,6
Kilo bijelog kupusa 1euro,crvena paprika od 2 pa put gore.
Plata mi sigurno nije otišla x3.
Jada crnoga ovoga
Nije za ovu temu al ajde
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Reko ja gore, prije se nije smjelo pisat, od 30.08 svi mogu da pisu. Doduse naprasno Mans postade nevaljao i agent ali to su neke druge podmetacine.
Hahahahahahahaha
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Kilo bijeloga luka u Aromu 5 eura...da ga na mjesec sade ni po jada
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Linda proslavila 6 godina rada u Srbiju. Kad dodju kod nas ima da krenemo u 5 do 5 iz Pecenjevce da kupimo pile za 2e i cevape za euro.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks