Pocivaj u miru legendo tvoja odbrana i blokade su mi ostale urezane u sjecanje kao nekom koji se u tom vremenu tek poceo upoznavati sa NBA svijetom kosarke
https://www.mozzartsport.com/kosarka...mutombo/493032
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
legendarni Žan Žak.
R.I.P.
not in my house!
vec negdje pisah da mi je ta generacija nuggetsa (92-96 otprilike - mutombo, chris jackson, packman, laphonso ellis, stith, rodney rogers, razni williamsi... i naravno rastko cvetkovic) jedna od najdrazih ekipa otkad pratim NBA.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Treba biti ozbiljan doktor da budeš 4 puta najbolji defanzivac godine u eri Hakeema, Shaqa, Ewinga, Admirala i Zoa Mourninga. Višestruki All-Star, tu i tamo neki All-NBA tim, a bogami je bilo tu i zapaženih playoff ekskurzija.
U vrijeme kad nije bilo lokalnih prenosa, a ja tek počinjao da pratim i snalazio se ovako i onako, uspio sam da kupim neke kasete NBA Entertainmenta koje su se bavile ligom - na jednoj je bio segment posvećen Nuggetsima iz 1994. i njihovoj istorijskoj pobjedi nad Sonicsima. Legendarna scena u kojoj na kraju pete utakmice Mutombo hvata loptu, pada na teren i onda drži loptu iznad glave sa osmijehom koji je dijelom radost, a dijelom nevjerica zbog toga što su uspjeli da naprave, i sve to traje par sekundi, a on tako nepomičan - tako ću ga nekako i pamtiti, a i dan danas umijem da zamašem prstom u njegovom stilu kad me žena i dijete nešto moljakaju... Samo jbg nisam veličina kao on, kod mene na kraju bude "yes, in my house".
Last edited by To Madeira; 01-10-24 at 09:30.
kakva je kayla mcbride kao donte divincenzo.
courtney williams kao zoran sretenovic, nazdravlje njojzi. brejk vracen, peske.
Kako se potrefi da dvije igracice opalise sa centra i upade kap. Jang odocnila za desetinku.
Da su usle tad s vodjstvom u 4/4 mislim da bi izvukli pobjedu.
Broni ko nekog od nas da su ubacili u igru.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
na kraju nije bilo 7-0 protiv sun(s)a, ali ni ovo nije lose. strasna serija, sa po 7-8 odlicnih igracica na obije strane i trenerima koje znaju sta rade. odbrana lynxa u prvom poluvremenu senzacionalna. pomalo steta sto ce izostati finale protiv a'je. ove sezone 3-1 u regularnom dijelu + kupu za lynx.
protiv NY imaju 3-1 i to su ih sredile u finalu kupa. poslednji meč im je bio prije mjesec dana u jednom momentu je bilo i preko dvaes razlike za Collier i drugarice. biće to zanimljivi mečevi, volio bih da Minnesota uzme titulu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa ovima bi se i LeBron ladno složio.
![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
lebron bi stavio sebe i na 60-e.
Фали нам бекап центар али боже мој. Макар активно траже да ријеше проблем.
https://heavy.com/sports/nba/new-yor...hell-robinson/
Велика су очекивања ове године. Али и има разлога за оптимизам.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
basketball. bloody hell.
Nafisa on her average and they won.
Zamisli sto je Moon docekao.
Da napokon neki njegov tim osvoji titulu.
U zenskoj konkurenciji.
ima da tetovira napheesu
ps. - znači Napheesa može u par mjeseci da veže EL, zlato na OI i prsten (uz onaj kup)
Od svih njih, samo su Twinsi osvojili World Series, da ja znam, a ne znam godinu napamet. Vikingsi su čuveni po tome što su izgubili čak 4 Super Bowla u 70im, što su nekako uspjeli da nadmaše Buffalo Billsi koji su početkom 90ih izgubili isto 4, ali uzastopno.
Wolvesi i Wild nikad nisu ni stizali do finala NBA i NHL. Čini mi se da ni NHL franšiza koja je bila prije Wild, a preselila se u Dallas (i naravno brzo osvojila Stanley Cup po preseljenju) nije osvajala.
Ne računa se ženska košarka u četiri američka sporta...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Од женских тимских спортова са уживањем гледам одбојку (посебно на пијеску) и рукомет. Кошарку, фудбал и хокеј стварно не могу.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
ja sam baseball pokušao al ne idečitao o pravilima, gledao na areni al džaba. nhl sam pratio jedno vrijeme, sad finalnu seriju. nfl i nba se prati naravno
NBA, NFL, WNBA i ... koji je cetvrti americki sport? ni golf vise nije.
bruda, ne budi na kraj srceta, onakvo trpanje u dzep u finalu basketa se ne gleda redovno. iako je ispala na ubacivanju iz auta, stewie je bila sigurna da postoje jos 2 napheese koje je cekaju u reketu.
Last edited by moon safari; 11-10-24 at 14:12.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks