Delegacija neka iz Albanije bila ili ambasada. Kroz centar napravili haos
Cuo sam dobra kocenja uz sirene, moguce da je to bilo jer su leceli. A Bar danas bio propisno blokiran radi tih auta
Sve je to zlatno, sinoć na "autoput" između Tirane i Skadra, neko je na sred brze trake bacio punu kesu smeća od 60l+.
100km/h+ sam naletio na nju, a kako nisam mogao u trenutku znati šta je unutra, mislio sam nagrdiću komplet auto. Srećom na kraju izgleda samo dio plastične zaštite se slomio.
Sent using Tapatalk
#fakenews
E kakav pakao kroz grad pogotovo oko stadiona od kad su ulicu zatvorili.
Na kruzni kola na zebre na trotoare.
Znači dje je ko stigao da ostavi auto.
Ovaj pakao se ne pamti.
I ovdje u Japanu ista prica.
Prema tome, šta da ti kažem?
Koliko ja znam, juče je bio Dan vojske i posto je ovdje bilo i vojnih vozila i policije i civilne i vojne a juče je na Tudjemilima obiljezen dan vojske i morao je predsjednik biti tamo....to je ipak bila ta kolona....vrtali se sa Tudjemila oko 4 sata
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Samo imat' obzira prema drugima, pogotovo onima sa invaliditetom.
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
A baš se čudio što niko nije parkiran i kako je mjesto slobodno. A mjesto tako fino i široko.
Bas me interesuje kakvo je vozilo ovog covjeka sa invaliditetom u pg su vecinom preko 20k....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dash cam izgleda da vrijedi kupiti
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Članovi šalju: Pješak polomio prednje stako na vozilu koje je blokiralo trotoar, da ne mogu proći ni sa kolicima ni sa malom djecom...
Tako je, parkirat se kao nesoj i upalit dash cam pa neka ga neko pipne!
E za zdravlje mu bilo, ruke mu se pozlatile.
Sent from my iPad using Tapatalk
Neka mi je javi coek da mu platim pice.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ovo mi je od druga auto. Vozio dostavu za radnju njegovu. Nije mu slomio nista. Bilo slomljeno vec. On samo kviticu stavio i slikao da vjer mangup ispadne.![]()
Svakako uzas kako je parkirao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Divan mladic. Za primjer. Dizanje na zadnji kotac neprocjenjivo.
Samo da ga neko ne nosi na dusu a za ostalo je lako. Znam znam, nece niko on to radi bezbjedno sve i ne ugrozava nikoga.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Vozio brzo i poginuo momak zbog njegove brze voznje.
Imaju slike na portale -> pola auta nije bilo.
https://www.vijesti.me/amp/112836/bi...ginula-u-udesu
E ne mogu vjerovat.Juce mi iskocio klip dje pokazuje srednji prst muriji. I komentarisem sam sa sobom dok gledam sta odgovara ljudima na instagram.Rekoh kako mu nece murija pokucat i naucit pameti..Evo sad usmrti druga,sebe unakazi..Bokje da murija reagovala na vrijeme..
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks