Čuš viteški kralj hahahhaa. O majko sveta,čuješ ovog dijabolika. A on je bio obična pominjažina koju je umlatio makedonski komita,i to ka' bizzu.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Čuš viteški kralj hahahhaa. O majko sveta,čuješ ovog dijabolika. A on je bio obična pominjažina koju je umlatio makedonski komita,i to ka' bizzu.
A što je sve to bitno ima li iko da objasni bitnost svih ovih avetluka?Mislim na izjave Dačića.
Dakle,politika na nivou močvare ko je šta kome rekao,jel se izviNUo.Šta sve Milanović/Vučić relacija jedni drugima poručuju a eno ih odlično sarađuju.Welkam u igre te vrste.Nije ni čudo što mediji nabijaju na glupost tiraž vide ide ka alva.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
da li su i ovo avetluci?
https://www.slobodnaevropa.org/a/gra.../32490228.html
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-prema-turcima
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Od kad su DPS i DF ispod 50% i od kad ih nema u vlasti, priča se samo o ekonomiji i nema više podjela.
Svim retardima želim ugodnu noć i lijep san.
Tko leti, vrijedi...
Da niste glasali dps…
f6
@outline To nema veze sa ovim relacijama Srbija/Crna Gora nego je unutrašnja stvar Crne Gore koju treba da rješava prema nekom činovniku koji ne poštuje državne simbole i tome služe institucije.
Znaš odlično što mislim o takvim stvarima,suvišno je.
Ali,zabogamiloga cilj Srbije i jeste da diže tenzije odavno tako se vlast u Beogradu i održava,prvo su ajkule na crnogorskom primorju sad su babe sa automatskim puškama po selima ne znam kako ulaziti u taj rijaliti a ne spustiti se na taj nivo idiotizma.
EDIT:
Jel znate vi što je Beograd još odavno sve sručio ono vreću g*vana na Mila kroz medije od Mire Marković nikad nisam viđela da se upušta u kontru na taj nivo bar je tu imao nekog stila.
Last edited by Bluemoon; 09-10-24 at 20:44.
..i da dodam da je mnogo gora stvar da neko ode iz svoje države u goste drugoj državi u ulozi predsjednika i ogovara premijera svoje države,ali ne to vi je ono baš nekako promaklo.
To vi je kao da odete u goste neđe i pljujete po svojim ukućanima.Ono kući rješavaj stvari našao si da odeš u Hrvatsku i da blatiš kolegu.
Vele da je Dačić vas pretrnuo kad mu je Saranovic poručio da je neoprezan. Ka da nije gleda lijevo i desno dok je prelazio ulicu a ne se popiškio na CG ka mu i gazda prije njega. Nego dobro, to nam je što nam je, moramo se pomiriti sa time da nam visoki državni funkcioneri imaju integritet saksije za cvijeće, i to one male plastične.
Saksija je korisna.
Opet brkaš unutrašnju i spoljašnju politiku.Srbija je druga država.Dačić je činovnik druge države.
Mandić je stvar unutrašnje politike Crne Gore on treba da odgovara za sve odavno,od one prijetnje da će da otkopava oružje DPS je mlako odgovorio.Tad im je odgovara ka savršena opozicija.
Sad je predsjednik skupštine sadašnja vlast opet mlako reaguje na njegove ispade.
Mandić je predsjednik skupštine svih građana Crne Gore i treba da odgovara na ispade institucijama Crne Gore.
Dačić je nebitan lik može da s*re da izviniš koliko oće i laje preko ograde,kapiraš sad ovako plastično objašnjeno?
Dakle,gora stvar od Dačićevog lajanja preko ograde je da predsjednik naše države olajava premijera naše države u komšiluk pred medije.Da,jeste.
Last edited by Bluemoon; 09-10-24 at 21:00.
Lako je što se olajavaju,no će izgleda i vlast sastavit nanovo
https://www.cdm.me/politika/spajic-m...m-nije-opcija/
Kakva autoimuna bolest od drustva
Građani u bankama drže preko dvije milijarde (vijesti.me)
Crnogorski građani u bankama drže dvije milijarde i 16 miliona, što je takođe novi istorijski rekord i za 216 miliona više nego u avgustu prošle godina. Ovaj iznos je i za 730 miliona veći nego u istom mjesecu 2019. godine.
Interesantno
Umoran sam od svega sto znam
Pa bila olimpijada kladioničari razbili.
E'o vidite okle dobijaju ideje.
Znači GSP se raspada on će da ga farba u plavo.To je najbitnije.Svuđe isto.
Čisto zamajavanje javnosti ka sa onim logom skupštine.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 09-10-24 at 21:39.
Filip Karadjordjevic:
(isjecak)
📍Пре 90 година, хицима удружених фашиста, нациста и комуниста, усмрћен је њихов највећи непријатељ, мој прадеда, Краљ Александар Први.
Преко 15 година мрсио је конце мрачним идеологијама желећи да спасе своју државу и друштво од њихове сенке, која је полако али сигурно гутала цео континент.
Kakav je bio kad je udruzio fasiste naciste i komuniste![]()
Je li Aca ili Aco palikuća zadnje slovo me vazda bunilo?
Aca. Aco bi bilo za piroman.
Logo je uzasan, preruzan. I ne smeta mi plava, samo bih vise volio crvenu ili crnu. Ili cak bijelu sa crvenim konturama. Ali stilski da izgleda lijepo. Font je bljak.
Ja majkemi nisam znala ni koji je dosadašnji logo koliko mi je to bilo bitno.
Nek stave crvenu pozadinu i bijela slova ka Coca Cola.Nije Coca Cola paglu to je najjača korporacija na svijet ka naša skupština.
Nemamo ga?
Svaka institucija sve isti grb, totalno nemastovito
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks