Siguran sam da sve veće partije imaju rezultate odavno. Pri čemu ne mislim da im je bila potrebna bilo kakva tehnološka skalamerija za to.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
A eto ja više volim da budem naivan nego ciničan, pa se sve nešto nadam da je možda i ostao koji ozbiljan čovjek u ovoj državi koji ozbiljno shvata i radi svoj posao, pa da zaista nisu dozvolili da curne ništa.
Ali se ni malo ne bih šokirao i da si u potpunosti u pravu.
Partija Lepoglavog ne spada u veće partije. U stvari, nikad nije samostalno ni izašao na izbore tako da niko ne zna koliku podršku stvarno ima.
Eno se i Boljevic prosipa sve. Do sad bi mu doturili nesto.
Jedino ga Lucketu priznajem. Ako on dodje i napise nesto, onda je to to.
Od početka rada aplikacije, pomoću koje se mogu provjeriti podaci o nacionalnoj ili etničkoj i vjerskoj pripadnosti i jeziku stanovnika Crne Gore, koji su prikupljeni na popisu u decembru prošle godine, svoje podatke je juče do 13 sati uspješno provjerilo 12.925 građana
https://www.cdm.me/politika/monstat-...ultata-popisa/
E koliko priče o čuvenom softveru i provjeri podataka itd a na kraju samo 20k gradjana provjerilo podatke...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
To su te teme koje dovedu do usijanja raznorazni drustveni djelatnici i zaborave ih istog sekunda kad se rečena stvar završi a ne sruši se nebo niti se desi bilo kakva katastrofa koja se najavljivala mjesecima.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Provjeru podataka uspješno je izvršilo 20.684 građana, od čega je 14,6 hiljada građana provjerilo svoje podatke putem mobilnog telefona, nešto više od šest hiljada putem računara, dok je 253 građanina podatke provjerilo putem tableta.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja sam po pet puta provjerio za članove famelje. Kako to računau?
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Nadje li sta bogoti
Umoran sam od svega sto znam
O tome vam pričam, to e to
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
.....
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Neđo Dižen veli ima informacije da je popis pokraden )
Kako li je ovim nesrećnicima kad život provedoše u okruženju koje mrze svim srcem...
Last edited by outline; 11-10-24 at 12:23.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bilo kako bilo propao im naum da preko popisa prave srbski svet.
Ne sumnjam da ce znat da rasto od par procenata predstave nekim napretkom.
Ali zamisli da 10 godina pricas da si se pod prinudom izjasnio kao CG, a onda tvoji na vlast, crkva upre, naaaarod se prodaje za radno mjesto, po koji padobranac sa strane, i sve to za koji procenat vise![]()
jbg, eo 4 godine su sve uradili da CG vrate u 27 izbornu jedinicu. u tome im pomogli abaz, spajke, bs i ekipa. kandidati snsa - mujović i jbb i ovaj iz bsa nisu imali većinu sami u pg, al su tu rezervni igrači luka rakčević i prezidente, pa će oni donijet vlast snsu u PG. ako sad bude ispod 50% Srba u CG to je ozbiljan poraz za njih
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
50%?
Ako je ovo tačno što se vrte ovi rezultati "nezvanični" oko 20% ih je.
Zato ih i ne objavljuju.
Ne znam kako bi isli i do 40, sto im je i bila zelja, da ne kazem i plan.
40% bi znacilo prevaru velikih razmjera, to statistika ne bi mogla da objasni.
3-4% vise je realnost, sto ce i bit na kraju.
Kod nas se frljaju ni da smo 5x veca drzava.
Sjecam se '100k Rusa i Ukrajinaca', a ono ako je i 30k...
To su gluposti nevidjene. Sa 28.5 da se u 10 godina padne toliko, a jos od 2018. krece snazna kampanja srbljenja.
Nisu objavljivani zbog softvera, zbog traznje registra MUPa, zbog toga sto su politicari htjeli da politicare... Zakon je da se objavi do kraja godine, neka ga taman sad kad sve izbore oposlismo.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks