LOVAC NA ZMAJEVE
Nikad s DPS-om, vazda sa Vučićem
https://www.vijesti.me/kolumne/72744...zda-sa-vucicem
Ili da parafraziram srpskog vožda - koliko je Milo opsjednut Srbijom, toliko Mandić i aktuelna većina mrze građansku i sekularnu Crnu Goru
![]()
Last edited by mneonly; 08-10-24 at 10:30.
Love, peace and respect.
Last edited by outline; 08-10-24 at 10:36.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Usnija misli da ako gazduje ovim pizdicama da moze pushtat jaja ovdje ha ha a shto je ovo
...
ispravno misli. on je gazda ove države, za sve se on pita. svidjalo se to nekome il ne. a to su mu omogućili abazović i spajić
Sent from my iPhone using Tapatalk
A šta je to neko njemu rekao? Hahahaha
Ne smiju da mu pisnu ni Micki, ni Jakov, ni Dritan, ni Pipun, ni Mandalo... ne da ne smiju da pisnu nego moraju da sprovode njegovu politiku jer su to njegove sluge a sve za cilj nestanka ove naše lijepe države, građanskog i multietničkog duha i sklada, uništavanje crnogorske kulture, istorije i identiteta. Sve rade planski i smišljeno. To se ne ostvaruje za dan kako neko misli, niti će CG ponijeti u Čačak, to su glupe fore i idiotske fore koje pričaju oni koji za cilj imaju ovo gore da kamufliraju i obesmisle svakoga ko vidi šta se radi na duže staze i ko nam preuzima državu.
Ali neće moći jer oni stvarno ne znaju koliko je jak CG identitet i ponos kod ljudi, poješće ih kad misle da su pobijedili jer lav je najopasniji kad je ranjen.
Mrak.
Love, peace and respect.
za crvenu liniju zna kad su u pitanju ameri il rusi. kod ove plemenske zajednice nema potrebe za tim. jednostavno, kao što rekoh on zna da svi rade za njega i da ga 30% naroda odje smatra za svog predsjednika
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo što Psihopata kaže da će Crnoj Gori da odgovori kako zaslužujemo i to na našem terenu i da se ne boji da dođe, zna li se kome će da odgovori? Ko mu se to obratio od državnog rukovodstva da on ima nešto da odgovara? Ili je država i dalje Milo pa će da odgovori njemu na to što mu je ovaj rekao da neće da mu komentariše izjave?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Aha dolazi vucko po koverat...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Neka odgovori gradjanima crne gore zašto se ne izručuje marovic,kad je toliko pošten i pravedan.
Nevjerovatno kako im prolaze igrice njihove,ovaj narod je preglup.
Uzalud bi i odgovarao đe je Marović, evo zvanično ovi naši domaći organi ne mogu da nađu ni Bratićku malokrvnu da je dovedu na sud, iako im se kreće uobičajenim rutama, a ne tamo nekog milionera Marovića koji plaća dobar reket da ga niko ne dira.
https://www.b92.net/info/politika/65...icu-mesta/vest
hahahah kako je pukao mučenik što je ovo....Vidim da je Srbija glavna tema svih napada u Crnoj Gori, opet je Srbija kriva, i manje-više ja, ali to je uobičajeno. Neki koji misle da mogu da se iživljavaju nad Srbijom svakodnevno, dobiće odgovor kakav zaslužuju, na licu mesta, ne bih to činio odavde, iz Hamburga. To ću uraditi baš tamo gde to najmanje očekuju, gde su mislili da ih se plašim te da neću smeti da dođem, evo me dolazim i u lice ću im saopštiti sve što mislim", kazao je Vučić.
Jedva čekam da čujem taj strašni odgovor ove sline ljudske
Ma zeznuo ga Knezevic za one lubenice nije mu dao procenat od prodaje pa sad dolazi u Zetu sa Karleusom da se namire... a koga ce to Milance da kara..
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako to misli "gde najmanje očekuju" kad je eto najavio tačno kad će i đe da "odgovori"?
Vučić dolazi po reket.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Четници домаћи на аеродром треба да организују circle jerk у част предсједнику матичне им државе.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Je li realno da je na pitanje o marovicu ovako odgovorio
Što se tiče Marovića, ja bih vas zamolio da nam manje šaljete Kavčana i Škaljaraca, pa ćemo lakše da se dogovorimo oko pravnih procedura i svega drugog…Da im ne bude Beograd glavno mjesto djelovanja. Jer ćemo imati manje mrtvih, a što se ovog drugog tiče ne znam, pravnička su to pitanja…”, rekao je.
Bezobrazluk
Neka ovo ovđe pošto sam zaboravio da vam postavim atomskog mrava i njegovo folirantstvo
https://x.com/katunskiserdar/status/1843231801617314277
Love, peace and respect.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks