Mogu mislit kolko je sada, makar 70€
Ugradnja bojlera, Ariston Velis, prije 2 godine trazio nam 50eur. Te muž sam lagano.
Mogu mislit kolko je sada, makar 70€
Tačno ću promijeniti profesiju.
Haus majstor i veseli bože
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
30€ je postavljanje plafonjerke bilo prije 2 godine. E zamisli tog posla, jos u nove zgrade mozes šilom malo jace ploci probusit.
35 eura (15 min) u stolarsku radionicu da recem da je kabl dobar i da je crkla mrezna kartica na masinu od 100k... malo li je
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zna li ko kako se krecu ruke za postavljanje kamena sa slike na zidove ?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ja radim od danas za 15€/m2![]()
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Ne moras posao mijenjat, ali vecinom ljudma i odgovara pomoc nakon 16h - das oglas, i po malo, koliko iskoci...
Ima ljudi koji su sami htjeli da montiraju lutere pa sagore pola instalacija u stan jer ubodu kabal, a ucini im se mnogo kad neko rece 20-30-100e za to...
Ja se evo razmisljam kako bojler da okacim - da ne bude u cijev da ubodemplasticne su cijevi svudje danas, ne moze ih covjek ni "napipat" instrumentom
nije da ce mi majstor ista pomoci ako on ubode cijev
neki ljudi ce da plate da drugi preuzme odgovornost - ja prvi za neke stvari koje sam X puta odradio
najjeftiniji si u grad i sire... to se 15e naplacivalo prije 10-12 godina
U stan sam stavljao plocice velikog formata 120x60, 150x60 i šokirah se da za njih ima majstora koji naplaćuju 50€ m2 😆😆😆
https://www.instagram.com/reel/C_lQk...hiZHBzZ2pueQ==
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Ljudi kod nas misle da ako je veća pločica on je samo namaže lijepkom i postavi. Izgleda tako ali nije.
Dok je ti obradiš (ako treba đe da se skrati, probuši itd), pa ti treba pola kante lijepka za nju, pa je posle teška barem 20-30kg ako ne i više. I ljudi i dalje misle a samo je staviš.
Zato su veće pločice, veća cijena.
Izgleda li ljepše izgleda, a tek gerovanje (30€ po metru dužnom) ili staviš lajsnu. Pa biraj sam...
Plus toliku ne mozes na masinu za rezanje, no mora rucno, a veca vjerovatnoca da pukne, a skuplje...
struju mogu da nadjem detektorom pa racunam da necuali sve je moguce
nije stvar samo precjenjivanja - nego trzista...
masu majstora je otislo put HR i dalje jer su njihovi majsori otisli put centralne Evrope...
Ovi sto su ostali kontaju da je najbolje dizat cijene jer je narod uslovljen da placa![]()
Ili, ka nasi ocevi sto su, neka nauce makar te sitnije stvari raditi. Doslo da pojedini traze majstora da sijalicu zamijene.
Sve je to ok, da covjek hoce da zaradi, da naplati svoje znanje, rad, trud, ali 400-500 EUR 10-ak m2 rigips zida (bez rusenja postojece konstrukcije, bez odvoza suta, bez elektricara, bez gletovanja, krecenja itd.) koji se montira za nepunih sat vremena. Toliko nije satnica ni brokerima na NY berzi
Nema druge nego da coek nauci sam, mozda ce trebati 2-3 puta vise vremena, ali ce znati za svaki naredni put, barem ga nece 'farbati', kao ovi moleri od 7 EUR/m2![]()
A ne moze to bit za ruke,nego si imao nesrecu da naletis na nekog koji te je "gadjao", pa app.
Ja tražih ponudu jednome za gradnju kuće, znači ima ploča i samo da ozida i stavi stubove i ploču veli lik 180€ m2 sve njegovo.
Odlično rekoh zanima me. Poslah mu projekat veli za sat javlja ponudu
25000€ 100m˛
To je 250€ po m˛ a ne 180€
Ne znam kako mu izađe to da je 180€ m˛
Izgleda ako imaš projekat da je skuplje 🤣
Mozda je mislio da zidas šupu
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Kako 100 kvadrata? Kolika ti jw osnova temelja
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Koliko traze sad za sivu gradnju po m˛ u prosjeku,govorim za HN zna li ko
I tih 250e po m˛ jeftino cini mi se sta sam sve cuo
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks