pruža li neko uslugu izvlačenja podataka sa starih pokvarenih mobilnih telefona?
Probaj u GSM house u Ulicu Slobode, ne vjerujem da inaju tu uslugu u cjenovniku ali mozda budu voljni. Inace te usluge nisu jeftine.
Sto se tice Bg-a imas ih, npr
https://helpdisc.rs/spasavanje-podat...lnog-telefona/
Oce li mi reci ko sta tacno rade nasi carinici pa je uvjek guzva samo na nasoj granici? Svaki put kad idem na Dobrakovo bude ogromna guzva kod nas(sa obije strane) a na srpsku granicu nidje nikoga.
Ono što sam primijetio je da su im skeneri spori, može li biti da je zbog toga ne znam.
To i ja primjetih + vazda nesto rucno kucaju. Takodje nikad ne radi salter za kamione pa vozaci moraju da izadju i izmedju auta daju pasos/dokumenta praveci samo jos vecu guzvu.
sta je ovo pitam
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
A takva prasica može bit samo smuk![]()
Tacno vidim da je nekog misa klepio i sunca se
Edit: nadam se da ga necete skratit za glavu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
ja necu no pitam zbog psa, a ovaj je beba mala no ispalo na slici malo drugacije.
nadam se da mrki nece zalutat i pojes kakvog mausa koji je doruckovao prosuti misomor.
ako moze takvog mausa da pojede uopste
Ja sam mislio da smukovi ne mogu bit ovako šareni!?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
ima ih dosta šarenih, i to šarenijih nego ovaj iznad
Sto su cetinjski portali od jutros na udaru?
Evo i Cetinjski list Rtv Cetinje na fb ima problema..
Radi li kome insta profil
centar_za_kulturu__cetinje
?
Ima li neko da pozajmi ili iznajmi vertikukator na jedan dan?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gdje ima vode kupit u bidone od 5l preko Morace?
Ima li gdje da se uzmu u pg male bocice providne sa cepom, tu oko 15-20ml? Za tablete...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Koleginici za ćerku treba violončelo (jedna polovina), upisala osnovnu muzičku. E sad, ima li se gdje iznajmiti na godinu dana ili negdje neka polovna varijanta naći jer je novo 500 EUR a ne bi ni to bio problem da ga sledeće godine neće morati mijenjati?
Od škole na korišćenje dobijaju samo "podobna" djeca (čitaj preko veze, ka i sva naša posla).
Dje ima da se kupi staklena koka kola uz kauciju, dje god sam pitao treba ambalaža. A meni treba jedno desetak da imam pa da uzimam s vremena na vrijeme a nemam boca
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Kvaka 22 - ne možeš da imaš boce za kauciju ako prethodno nisi kupio koka kolu koju neće da ti prodaju ako nemaš kauciju.
Možda neki dragstor pića? Meni su nekad davno za pivo od pola litra i prodavnice prodavale. Čini mi se da i dan-danas imam pet praznih boca zidarskog upravo za kaucijske potrebe. Dobro, možda je malo čudno što ne pijem pivo, ali vazda može da naleti neki gost koji voli da nagne iz staklenika od pola litra.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
U City možeš uzet pivo od 0.5l iako nemaš ambalažu.Doplatiš nešto tipa 20-30-40c i nosiš.Vjerov. je tako i sa coca colom
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks