U julu nije bilo...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
U julu nije bilo...
mojsije puglia ili sicilija za njegoseve dane u novembar?
Bas lagano iz tirane i tamo renta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Da se ne zna oce li biti sta od novih destinacija za Ryan i Wizz ? Ovo je tragedija sta je ostalo...
Kakva smo nesrecna zemlja
Ko zadnji izadje nek zakljuca vrata ...
Sve nam je blizu mozemo kolima
f6
Nema nikakve logike da otvaraju nove linije kad Tirana razbija (a i blizu nam je realno).
Sent using Tapatalk
#fakenews
i kad smo mi nesrecno trziste
nothing comes from violence and nothing ever could
Prije bih rekao da treba da se stidimo ovoga. Bez ikakvih pretenzija prema Albaniji, ali ako ne mozemo organizovati ovo sto oni rade taman i bolje je onda da letimo od tamo.
Ne moze logicno biti da turiste vodimo na Bozaj i Sukobin da bi dosli do nas.
Nego nema i naroda da se pobuni.
Ima logike itekako, to sto smo mi politicarima dali da vode ekonomiju, to je druga stvar.
Lowcostere zabolje dupe za gradjane CG. Nema leba od nas 100k sto putujemo.
Ono dje je profit za njih, je dolazak zapadnjaka mod nas. Tu su desetine miliona profita, jer je CG interesantna destinacija.
Da umijemo, bilo bi 100+ linija iz CG. Ali posto neumijemo, dosta nam je ovih 5.
Ada Dubrovnik dvije linije nema od kraja oktobra a ne mi sijepo crijevo čovječanstva.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Crnu Goru kao destinaciju posjeti veliki broj ljudi preko cijele godine. Ne samo jug.
Dubrovnik se orjentisao strogo na ljetnju sezonu, jeste razbijaju, nemaju konkurenciju. Ali turisti koji hoce da posjete Hrvatsku generalno nemaju potrebe da lete za Dubrovnik jer je daleko od ostalih gradova. Zagreb je uzeo te goste.
Itekako nam trebaju novi letovi i itekako je isplativo.
Ne samo da smo dali politicarima da vode ekonomiju, nego idiotima.
Ma kako isplativo kad nas ima saka jada - ko ce da leti od oktobra do aprila?
Kako se ljudi zanose to je nevjerovatno.
Kao da se stvari odvijaju onako kako mi pozelimo.
Ako se ikada spoji taj autoput Podgorica Beograd prepolovice se broj putnika u aviosaobracaju,ja mislim da te linije Tivat Beograd i Podgorica Beograd prave polovinu putnika na godisnjem nivou.
Jes da otvaraju linije izvan sezone za Prag Lisabon Madrid Stokholm kako da ne za koga za koga,ko ce da leti tamo i nazad?
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
imate li neki predlog za novu godinu?
nothing comes from violence and nothing ever could
A zasto i dalje postoji monopol na linijama Podgorica-Beograd i Tivat-Beograd? Dokle vise?
jel imao ko situaciju da cekira karte al da mu WizzAir izbaci obavjestenje da passos mora biti validan duze od 3m (istice pasos u Decembar) . I sad kad sam cekirao karte nemam onaj QR kod nego kaze da trebam na provjeru na salter da se javim
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Sve znam , ali vjeruj mi da sam zaboravio totalno na to
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Nece te pustiti da letis, pod hitno vadi novi
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
A bgm ako je Wizz i radi regularni check in, let mu je sjutra.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Pravo u MUP, pa mozda bude brzo
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks