Vidjeh ovo juce, nego ako ima ko da je slika/snimio sada ako je vodostaj jos veci.. Stvarno izgleda impozantno, koja snaga
Prije uru i po
Sent from my iPhone using Tapatalk
[QUOTE=pauki;6098539]Na ovu sliku meni je uvjek mjerilo bila ova stijena što viri iz vode, dok ne pređe preko nje nije visoka voda[/QUOTE
Mislis na "podgoričku" ispod visećeg mosta.
Ljudi, ja sam prekjuče, znaci u četvrtak popodne prolazila mostom na Morači u GG prije kruznog toka NK-CT i onako bacila pogled dolje na Moraču (guzva je bila pa smo stojali na mostu) i vidim da je Morača baš baš niska i mislim se, onako sama sa sobom, kako je to čudno da je ovih dana kao padalo kiša (ima petnaestak dana da je zahladnilo) a da je Moraca tako niska....i nakon toga cetvrtak na petak nevrijeme i ujutro prvi twit koji čitam kad sam se probudila "Ni da je godinu dana lila kiša kolika j eMorača" posle vidim vidistaj 6 metara porastao....stvarno je zastrasujuce jer snaga vode je nepojmljiva za svakoga ko se sa njenom snagom susreo nije....inače kod Mosta na Matici sa lijeve strane puta ka DG je jezero, Ćafski lug u Komanima kao jezero a ima jedna kuća napravljena na jednoj okuci matičkih meandara i vele da je vlasnik inzenjer koji je kao tačno proracunao i tesko da ce mu kuca biti pod vodom...bojim se da se preracunao.....danas gledam, dvoriste mu je skroz pod vodom i prilaz kuci...jos jedna onakva noc bojim se da bi mu samo krov virio iz vode...
Last edited by zvoncica; 05-10-24 at 21:00.
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
Pero Radulović
A kuća je napravljena prije nego je izgrađen bulevar.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by extravaganca; 05-10-24 at 21:34.
Ono je vazda pod vodom ona kuca tako Pero to vjerovatno samo ljeti koristi
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://youtube.com/playlist?list=PL...B8JWO4clRlk3R9
Nikad ne mai .... redovno pratim najbolja vremenska
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ipak nemojmo zaliti za tim objektom, to je bila prvoklasna ludorija aman-zaman. Nije niko onaj objekat u kojem je kajakaski klub zalud onako pravio nego znajuci Moracu.
kakve su ovo infarkt promjene celzijusa u 15 sati pitam
nothing comes from violence and nothing ever could
Srijeda kiša.. a tačno kad krenem činjet nešto kiša će...
Baš mi ga je eventualno. Kako god oće.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kako potrefise danas vrijeme, svaka im cast.
Sent from my iPhone using Tapatalk
vala bas, ne moze coek ni da se vrati kuci obucen kao za skijanje
nothing comes from violence and nothing ever could
Prije sat pešice gospoCki.
Da se uživa do sjutra veče pa ako pogode opet za vikend fino.
Budva potop.
Vedro fino i odjednom se naoblači i potopi sve
![]()
Jel' ovo ona nova (poplocana) ulica?
Lijepo su je uradili.
Ko im je to radio? Nije valjda BEMAX?
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Nije Bemax gradio one divlje ulice iznad grada. Treba malo dublje uci u suštinu toga. Asfaltirao kopao i opet jovo na novo radio ko je stigao. Ne mozes bas za sve bemax da krivis nego ove sto su dozvolili da se radi to što se radi tamo dolje u tu rupčagu od grada.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks