Aoo ludnice Viljareal:Selta
A čeka se 1
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
juve 2
cluj 3+
jong psv pp3+
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Aoo ludnice Viljareal:Selta
A čeka se 1
Uplatih nocas 50e na svoj nalog u Admiral.
Kad sam otvorio nalog, vidim raspolozivo za isplatu 17,5€.
Nije ni bitno, ali mogao bih se zakleti da se ranije moglo odmah podici 80% uplate... pa samo da provjerim jesam li potpuno posenilio ili su neke nove mjere u pitanju, sprecavanje pranja novca itd
U maxbet mi se cini da je 50%
Ja igram na 1000-3000 uvjek, nije mi problem da mi skinu porez jer ne dobijam vise od 4-5 puta godisnje
Sent from my phone
Ovo nije ,..da svi shvate porez na igrače,...,...ovo je porez na nelegalno monopolsko udruživanje...
Država je uredbom prije 2 mjeseca stopirala i zabranila kompletno uplate na online sajtove ...čime su suportno Poglavlju 14 .Konkurencija
u pristupnim pregovorima EU napravili monopolsko udruživanje za 8-9 domaćih kladionica.
Sad kad su svge " ovce " uveden u Tor,...sad je red i da se podšišaju,,...tj da plate državi ekstra porez ako ko što dobije
Ne pristajem na to nikako , i ni pod razno,...i trenutno igram na crno na nekom inosajtu
O tome ne znam nista, ali pitanje: zasto se kladionice ne oporezuju na dobit? 40+mil Volcano, whats in it for drzava?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Kojom karticom se moze napraviti depozit na bet365 ...nijesam primjetio da moze paypal
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ali bas fukafluk, moze li se ovo kako pobijati, ocjena ustavnosti i zakonitosti, zastita potrosaca?
Evo ja npr uplatim 50-100e na nalog, dobijam, gubim, podizem, vrtim to nekoliko mjeseci.
Sto npr da ulazem svaki mjesec po 100e, gubim, na kraju godine dobijem 1000e i oni mi to oporezuju 15% kao dobit(ak) iako sam te godine u minusu.
Bas nema logike...
I kako se to odbija, kad se podize dobitak isplati se umanjena cifra?
Danas cemo saznati(salim se znam da vazi tek kad izadje u sluzbenom)
1+pp najjace u premierbet... Maxbet katasteofa na 1+pp a bio je do skoro solidan
Je li moguce da ne moze na skrill sa CKB kartice da se deponuje?
Dobro je te nema još poreza
Lion-Marselj 2,kvota oko 2,40
Sreca pa jos uvijek nema poreza
https://ibet2.lobbet.me/lite/externa...83b?lang=sr_ME
Sevilla je bila uf, zadnji min, pa se VaR gledao pakao
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Davno sam rekao da Turke nikad vise na tiket necu stavit. Poceh u zadnje vrijeme da ih igram, stavih danas Galatasaraj, 3:0 su vodili, zavrsi 3:3 tako sto su primili go u 95.minut.
Za baaas fine pare
AZ alkmar-Twente 4+ kvota 2.70
Evo ti Djuka_Pv da uzmeš pare,3+ je 1.70 kvota,mislim da to bas mora doći,a vjerovatno i ovo gore![]()
Ajte neki predlog za LŠ , 4 utakmice npr, kvota ukupna oko 10
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Kakav tiket napamet odigran...jedna odložena i od ostalih utakmica samo sam na jednu pao
Ali nema veze dobio sam 100 €
poslato sa Ultra Galaxy mašine S23
Ovaj zovem "rjesenje stambenog pitanja ako dodje"
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 42 users browsing this thread. (0 members and 42 guests)
Bookmarks