uniroyal zimulja svaka preporuka takodje
Društvo, vidjeh da u rokšped ima akcija za zimske gume do 30.oktobra za kupovinu tri gume, četvrta gratis... imaju barum polaris 5 i conti ts870p i kad se uporedi sa setom ovih istih guma kod vujačića 100eura su jeftinije...
Ja uzeh continental 17tice 117€ allseason 2, ali da pohvalim Eurogum u city kvart jer su mi dali bas dobru cijenu za goodyear 115€ +zamjenu i balansiranje rade besplatno, tako da eto preporuka ako kome treba.![]()
Ajmo, uzmite kokice...
Uporedjujemo dva razlicita modela cungalunga gume, iz dvije razlicite zemlje, koja je bolja i koja bolje drzi na osnovu izgledaPlus se brisu bilo kakvi jaci komentari
samo gas
![]()
Last edited by Laz; 09-10-24 at 18:55.
Kinez i kvalitet gume kojoj povjeris svoj zivot
isprobao sam ja svojevremeno trayala, tigara, rikena, starfire-a i razno raznih srpskih miselina i savjetovao bi ostale da ne bacaju pare
gume nisu stabilne ni kao saksija, a ne auto da nose.
a tek ova ubitacna saradnja s kinezima, to mora bit bas dobro
Stani sekund.
Ako je Linglong iz Kine, koja je poenta da Srbijanac napravi bolje od Kine
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Koga interesuje, neka procita sta znaci EU Tyre label i kako se dobija, i da ova oznaka A na mokro koju on potencira bas nema veze sa zivotom...
Ne testira se nikakav akvaplaning, bocna trakcija, ni bilo sta drugo...samo jedan osnovni pravolinijski test kocenja sa 80kmh do 5 kmh
Po meni uvoznici su manje krivi od kupaca, oni samo uvoze ono sto se trazi. Daju se pare na telefone, satove, ljetovanja, zimovanja. Ali kada trebaju gume da se kupe onda je sve skupo i kupi se kinez.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ponuda malih dimenzija 185/60/14 skoro da ne postoji. Posebno za allseason ... Posebno za neku kvalitetniju! Nema!
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kako ce da postoji kad sad reno sa 1.2 motorom koji je nekad bio na 14 sad dodje fabricki na 20....
a i 100x prezvakan prica...svako ce da reklamira i da gura ono na sta najvise zaradjuje...ovaj je nasao neku vezu iz srbije... dje tu marzu ne dijeli sa 3-4 ruke dok dodje to kod njega....njemu top...
cijene ima dobre, 90% kupaca i ne gugla sto stavlja vec vjerju prodavcu...
ako ih guma dje izda nece biti do gume nego su oni precerali i to je to
Last edited by E_K_V; 10-10-24 at 09:47.
Zimske semperit, ima li ko iskustva?
Da li ima smisla uzet dvije dobre gume (continental) i stavit ih na pogonske tockove a iza budu zimske isto ali losijeg kvaliteta?
Svakako ima smisla u odnosu da su na sva 4 točka lošije gume i pod uslovom da voziš ostom brzinom kao i da su sve 4 loše.
Isto pitanje imam kao i motobiker,za semperit gume,zimske Imaju ih u Rokšped u dimenziji 175/70/14 za 75€ po komadu pri čemu je 4-ta gratis?
Valja li što ta semperit?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 10-10-24 at 12:45.
Ja ih poručih u Efel, na neviđeno, pa i mene ovo interesujeOriginally Posted by MotobikeR
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Last edited by aleksandar.vusanovic; 10-10-24 at 13:30.
Imam približne ponude za semperit zimske(3+1 akcija) i kumho zimske.
4 kom dođu ~ 230€ i jedne i druge.Da ne gnjavim više,eto ako ko zna koje su bolje?
Last edited by joni; 10-10-24 at 16:01.
Semperit je nekada bila odlicna guma, preskupa ali odlicna.
semperit je dobar, ali kosta taman koliko i kontinental
Onda da se ne dvoumim.U Rokšped su Semperit 75/kom,četvrta gratis.DOT je '24.
Ovaj Kumho imam najniže za 58€/kom,tako da 4kom dođu na isto a eto rekoste da je semperit komat bolja
Inače kontinental je isto u Rokšped 135€/kom i četvrta gratis.Zašto je tolika razlika u Semperit i Conti,ne znam.
Dimenzija je šugava 175/70 14,šugava je i škoda na koju ide ta dimenzija,ali što ću
Last edited by joni; 10-10-24 at 21:53.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks