Ja ga noćas roknuh 60c sa RainX (2x ga predjoh) i 20c ispiranje posle voska.
Prije korone znam da je bio bidon oko 500€ dok na istu kod kiki vai je bio bidon oko 25/30e...
Mogu misliti sad koliko je bidon RaiX-a baš ću da pitam.
To objasnjava onda. Jednom sam se zajebao i zavrsio sa voskom (kao sto zavrsavaju one automatske perionice sto ti uvuku auto), cio auto u osta bijele fleke dzaba voznja
Sad uvjek tempiram pranje za kad krenem put Pg ili nazad za Bd, osusi se svaka kap i top izgleda.
Sent from my phone
Svaki put kad se sjetim da nanesem se zaprepastim koliko je dobar ovaj Sonax BSD...
Na daciju sam ga koristio jedno vrijeme pa sam ga bacio nedje u spajiz i zaboravio na njega...
Kako bmw nije poliran ni voskiran a crn je, svaka musica i svako govance se zalijepi na njega da se ne moze oprat bez zveka...Prije 15 dana sam ga oprao bas dobro, i onako na mokro auto dok sam ga susio nanio Sonax BSD...(nemam nesto ziota da ga ispoliram i zastitim kako treba)
Sad pada kisa, bjezi voda s njega kao keramika neka bijesna da je...Svaka preporuka, za odrzavanje preko keramike neke ili voska ili ovako na suvo...Za 10tak eura ova boca meni traje ja mislim 2.5 godine...A nanosi se za 30 sekundi
![]()
Je li probao neko?
Sent from my iPad using Tapatalk
Jesam ja.
Dobra stvar ali jedino ako farovi nisu nagrdjeni.
Prema tome, šta da ti kažem?
Je li ovo za poliranje? Ili posle poliranja zastita?
Sent from my iPad using Tapatalk
Poliranje i zastita.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ima li đe da se kupi dobar anti fog sprej (protiv magljrnja unutar kabine) i koji?
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
uzeo ja, odradio 4 pikapa, tj 8 povecih farova
ispalo je bolje nego sto sam mislio.
smirgle jesu male,nikakve, ali valjda ima toga u rolni da se kupi ko voli.
one zastite na kraju isto dodje malo ali za 15€ odraditi 4 auta nije mala usteda
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
been there, done that !!!
ne jebite covjeka, mozda mu ne radi klima....imaju da se kupe sprejevi protiv magljenja, bilo je i u okov, obicno se nanese na skoro sva stakla, ali se mora ostavit jedno staklo na koje ce se skupljat kondenzacija...
ali glavno je da ti je auto suvo unutra, ako ti dje voda uliva ne pomaze ni klima
Ima li ko preporucit dobar brusni papir?Kovax i mirka nema kod nas pa tra
zim nesto slicno za smirdlanje farova,laka....
Kovax papir kod nas nema,a za mirku pogledaj u mebu na stari aerodrom i kod denija bibezica u karabusko polje 069 066 857
Sto prije preporučujete od ova dva proizvoda? Cini mi se kao otprilike isti cilj da imaju.
https://www.okov.me/mn/proizvodi/spr...jaj-automobila
https://www.okov.me/mn/proizvodi/spr...jem-turtle-wax
Sent from my S23+
I ja sam nekako blize Sonaxu, nego vidim ogromna razlika u cijeni pa rekoh ako je kornjača stvarno toliko bolja onda cu uzeti nju.. Zato cekam komentare iskusnijih![]()
Sent from my S23+
ovo nisu ista 2 proizvoda
sonax je u ovom slucaju mnogo laksi za koriscenje i imas manje mjesta za gresku pogotovo ako je tamna boja
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Uh, ovaj Sonax BSD je strašna stvar, skroz sam zaboravio za njega
Taman odoh sjutra da ga uzmem
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks