Zar misliš da će Df dozvoliti kidanje 1 mandata?
A u Kotoru dps pokušava da ponovi izbore đe god samo da namaknu još 8 glasova koliko im fali za mandat više.
Не ложи најниже слојеве, зато што им то није ни циљна група, њих гласају разочарани и контраши.
А колко је дебилно нека просуде други, човјек за сад потврђује оно што је рекао у предизборној кампањи што је већ боље од свих осталих учесника избора који су већ прекршили све што су рекли да не кажем изасрали.
Није страшно рећи "погријешио сам".
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Last edited by Sidewinder; 02-10-24 at 08:57.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
U slučaju ponovljenih izbora preuzvišeni Preokret bi mogao da bude gubitnik.
Kad dođe do opšte mobilizacije, bojim im se da ga ne izduvaju.
Наравно да хоће, али када ће доћи до опште мобилизације када видимо да је управо обрнуто случај последње двије године.
Што је веома добро, ма колико био задовољан 30.08. надам се да никад више неће бити потребе да се тако поларизујемо као друштво.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Po ovome bi i IKGG go*** da pojede, što da ne dio su ovog nakaradnog sistema
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
![]()
Last edited by isnogood; 02-10-24 at 11:37.
Tačno sam znao da se trebam ošišat prije izbora, kakvih priča se naslušah juče kod frizera i kombinacija ao, glava mi je prokuvala, pominje se i PES sad sa DPS-om, luda kuća...
Čitam sve gore redom i vidim ljude koji generalno hoće da PES nestane. Ok.
Da bi ko došao na vlast?
Dps kriminalna mašina?
Df kriminalno/nacionalistička mašina?
Jer nema trećeg.
A za sve koji ce reci da je Df i sad vlast vi onda pojma nemate kako bi to izgledalo da su oni u većini i da se za sve pitaju. Ovako je to kompromis (truli) sa kojim Ipak imamo narativ da se nešto radi u nekim ministarstvima.
Imali smo priliku da napravimo vladu bez Df i Dps. Protracena i sad trpimo posledice i izglsavamo rezolucije svaki mjesec.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Dps treba da se vrati na vlast i ovaj put jos jace da upre, diktatura na max i da se konacno zaokruzi ta drzavna prica. Previse je demokratije bilo dok su oni vrsili vlast, svakakva susa i marusa je protestovala (s razlogom, ali vidimo da je to samo zbog toga da bi oni jahali), bilo je dosta opozicionih medija... Vidis da druga strana ceka rezultate popisa da krene u mijenjanje Ustava, uvoz glasaca, jes da bi to tebi odgovaralo ali vecini ne bi.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Last edited by Fidel Castro; 02-10-24 at 18:31.
--------------------------
Do Not Disturb.
Naravno da nije bilo više protesta u ove 4 godine. Osim ako ne računamo ove grupice od po 30 ljudi koji svako malo blokiraju tunele i puteve. Sa druge strane, u ove 4 godine nvo sektor skoro pa ne postoji.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Racunam sve proteste, pa i te koji su se aktivirali u zadnje 4 godine a 30 godina se "mu" nije culo od njih.
A od ovih 30 godina protesta je bilo u posljednje 2-3, prije toga sve sjajno i bajno.
Nisam primjetio znacajno (ne)postojanje NVO sektora u zadnje 4 godine i prije toga. Ovi koje ja pratim rade u istom ritmu.
Last edited by Fidel Castro; 02-10-24 at 20:02.
Do Not Disturb.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Инжењеринг.
Pokret Naprijed podnio prigovore na 15 biračkih mjesta Izbornoj komisiji Glavnog grada
https://www.cdm.me/politika/pokret-n...glavnog-grada/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kakav inžinjering kad imaš BIA inžinjering evo par godina...
Umetnuti početnici tj. Demokrate
Pa umetnuti zelembaći URA
Pa umetnuti pomjerači brda
Pa umetnuti lažovi i kockari
Pa će onda da umetnu ove preokretače ponovo lažni gejmčejndžeri.
I tako dalje... sve je to dio iste SNS ekipe koja kroji vlast u CG.
Ali Crna Gora se budi, otpor naroda će pobijediti.
Love, peace and respect.
Abazović: Neću sa DPS-om, da Mujović neće nazad kod njih; Uopšte me ne zanima što pričaju iz DF-a
https://www.cdm.me/politika/abazovic...icaju-iz-df-a/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks