Mislim da je to rijetko ko sačuva,barem sam tako mislila.![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Odlice se par procenata iz 2011 na srpsku bandu,vjer nece biti 45-29 nego 42,3 sa 31,2 i to je to.
Bilo sto drugacije nije ni realno za ocekivat.
Last edited by Sidewinder; 02-10-24 at 10:06.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
kako sto smo rekli nije bitan taj dio nego koliko govori srpskim jezikom...
f6
Da da,dobar tek za tu elitu.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Postoji elita među 30-40 aktivnih korisnika na forumu? Više u Crnoj Gori ima registrovanih košarkašica nego aktivnih korisnika foruma.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
kakve su ovo insinuacije na mijenjanje ustava pitam
nothing comes from violence and nothing ever could
Df i svita u formi Rakovića i sličnih tipova ništa ne insinuiraju, direktno pričaju da oće promjenu Ustava. Čak za neke stvari oće da ga mijenjaju zakonima i uredbama vlade.
Možeš li dobiti đe potvrdu da si srbin, crnogorac, pravoslavac, šintoista... Ne možeš. Ovo je najbliže što imamo ovoj potvrdi. Nećete nam to oduzeti. Pitate neko u kafani ko si i ti kažeš i odma za zadnji džep se ufatiš i buc u sekundi produkuješ potvrdu. Ne može niko više da te optuži da ti priča nije srpska ili crnogorska, da si nisi pravi vjernik...A ljepota.
γνῶθι σαὐτόν
A što je konkretan problem ako imaju većinu u skupštini?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Konkretan problem je što bi na nezakonit i neustavan način, prostom većinom, da mijenjaju stvari za čiju je promjenu potrebna 2/3 većina u parlamentu, koju nemaju, ili čak ta većina plus 60% na referendumu, koju tek nemaju.
Svakako je nemaju i pokušavaju da zaobiđu tu blokadu. Lepoglavi i Koljenica bi da uredbom ili tako nekim aktom vlade uređuju dvojno državljanstvo, iako de to pitanje uređuje zakonom za koji nije dovoljna prosta većina.
A mogućnost da oni to urade na taj način je 0 posto.
Naravno da nije nula posto. Nije da bi se prvi put zalećeli da u parlamentu urade nešto neustavno. Opušteno i otvoreno to govore da bi djelovalo što normalnije kad se zalete da to i urade. Zavisiće od reakcije javnosti i opozicije oće li moći da primijene to što će da usvoje, ali sigurno vjerovatnoća da tako nešto pokušaju nije nula posto.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Javnost i opzicija, znaci ti mislis da su svi cinioci vlasti za to? To je van pameti
Umoran sam od svega sto znam
Dje poredite rezoluciju nebitnu sa ustavom
Umoran sam od svega sto znam
Ma mlaćenje
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks