Tacnije godinu i 6 mj. jer se Vukovic rastavio od fotelje tek u aprilu prosle godine.
Inace mislio sam na lokalnu dps vlast koja se predstavljala kao odgovorna a eto sta se radilo...
Tacnije godinu i 6 mj. jer se Vukovic rastavio od fotelje tek u aprilu prosle godine.
Inace mislio sam na lokalnu dps vlast koja se predstavljala kao odgovorna a eto sta se radilo...
Umoran sam od svega sto znam
Meh, osvježivači su dali Dajku funkciju a da lik ne ispunjava nijedan uslov za nju. Još uvijek ne ispunjava uslove. Sasvim dovoljan primjer načina na koji su funkcionisali.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Dajko ne ispunjava uslov ni za prodavca kokica ali to sto su mu dali da sefuje bilo cime dovoljno govori o ozbiljnosti onoga ko mu je to omogucio
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ponavljaju izbore u na par mjesta u doljane, zagorič, zlaticu...
Kadiću fali 203 glasa za cenzus, sep moze da ode ispod
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
E što čine sErbi, odani tradicionalnim vrijednostima litijaH.
Bi nekakvu prevaru da naprave![]()
Како не одлучише да броје поново и на Коник, али зато Загорич и Златица. Еееее
Да нема ко листу назива ових бирачких мјеста?
https://docs.google.com/spreadsheets...M7GFQ/htmlview
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://m.cdm.me/politika/pokret-nap...svim-izborima/
Konacno se otkrise ko su, odje spada i "pokradeni" Referendum.Mada je meni sve bilo jasno kad sam vidio sina Kadica jer mu oca pamtim kao velikog nacionalistu i bio je protiv nezavisnosti CG. Nikako mu sin ne moze biti druge ideoloske profilacije
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Valjda oni koji su vezani za svete tradicionalne vrijednosti, ne bi trebalo ni da pomišljaju na tako nešto.
Evo ti je Kadić odgovorio
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ево по бирачким мјестима..
https://www.in4s.net/preliminarni-re...a-u-podgorici/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pa sto velite pokrali Kadica bas u Zagoricu i na Zlatici?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Da je srece da se na ovaj broj stanovnika ukinu lokalne samouprave i lijepo sprovedu jedni izbori za cijelu Crnu Goru, nema ovih sekretarijata i sekretara i lokalnih subjekata, jedan server na Sinjajevini da se instalira i sve online papiri da se izdaju narodu na mobilne telefone.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bivsa vlast je imala 24 odbornika u gradskom parlamentu a i sad ima 24 s tim sto ako prodje Kadic imace 23.
Imaju razlog da slave nema sto.
Drugi veci problem je sto ako prodje Kadiceva lists onda DPS ne moze vlast da sastavi u Podgorici ni sa Jakovom i Abazovicem tako da ce dogovor vjerujem lakse ici ove druge strane![]()
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Lijepo je vidjeti forumske “borce za demokratiju” kako se nadaju poništavanju i lažiranju izbora kako bi bio povoljniji rezultat za one za koje navijaju.
Ajde od lucke91 mi je realno.
Ali od nekih koji dovijeka palamude o izbornim krađama DPS…
Ništa neočekivano. Sav žal na DPS bio je jer oni nisu imali privilegije nego neko drugi.
I pomalo što DPS nije srpska partija.
Principi?
Hahahahahahahahahaha
Ne sumnjam da bi pesovčad i koljeničari to lagano napravili. Samo što ne znam baš kako to treba da prođe u izbornim komisijama i ko sve da glasa.
Takođe, ne znam baš koliko im je to pametno.
Ako ne naprave deal i ponove se izbori bojim se da bi prošli ka bos po trnju.
Mada, zinuta goozica ubija svaki racio.
Gledaćemo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 02-10-24 at 06:42.
Tko leti, vrijedi...
U novom sazivu podgoričkog parlamenta 15 političkih subjekata: Pet partija više mandata, tri manje, četiri na istom (vijesti.me)
Изгледа да је Ивана Машковић на листи НСД, што би значило да НСД има 6 а не 5 али ево да сачекамо да се заврше избори и формирају скупштински клубови па ће се лакше пребројати.
Kadić: Podnijećemo prigovor Izbornoj komisiji (vijesti.me)
Naprijed u izborni inženjering? (vijesti.me)
Dva sagovornika “Vijesti” objasnila su da, ako bi izbori u Doljanima bili ponovljeni, ako bi izlaznost na njima bila ista ili približna, te ako bi dvije velike vladajuće koalicije (PES-Demokrate i “Za budućnost Podgorice”) “pozajmili” Pokretu “Naprijed” nedostajuće glasove, uz uslov da za ostale aktere glasa približno isti broj birača - lista koju predvodi Kadić mogla bi da uđe u podgorički parlament. U tom slučaju, Markovićeva partija izgubila bi jedan od dva osvojena mandata, a “Za budućnost Podgorice” jedan od 13. To iz razloga što, shodno Dontovom sistemu, ta dva subjekta imaju najmanji količnik.
Sagovornici navode da bi, u slučaju povećane izlaznosti od dvadesetak procenata, Kadić mogao da “uzme” Markoviću oba mandata, jer bi cenzus od tri odsto bio veći od broja glasova koji je u nedjelju osvojio SEP - 2.436. Međutim, jedan od sagovornika napominje da je malo izvjesno da bi ostali akteri mirno posmatrali taj “inženjering”, i da bi i oni vjerovatno “namještali” glasove.
Дакле не скидају ДПС-у већ или Душку 2 или Душку и ЗБПГ по 1.
Да видимо хоће ли се десити Ђуђевина 2014 или Јасеново поље 2021.
Sprema li se ponavljanje ,,operacije Đuđevina” u Podgorici? (portalanalitika.me)
ДПС се још не оглаша поводом овог питања, вјероватно зато јер они исто хоће да ураде у Котору :
Kotor: DPS traži poništavanje izbora na dva birališta (portalanalitika.me)
Vukadinović: Neće biti ponavljanja izbora, jedan mandat odlučuje (portalanalitika.me)
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ипак није успјела кампања противу Перића, "четник" поздравља свезнајуће форумаше Мнефоревера, Хенкела и Триплету :
Perić: Nećemo ni sa kim od četiri političke korporacije
Perić: Nećemo ni sa kim od četiri političke korporacije (portalanalitika.me)
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Polakote Đuro.
Svašta može bit dok se sastavi vlas'
Црта се власт иста као и досадашња, још ако добију два нова одборника тек онда им неће требат Перић.
Сад је јасније зашто се не удварају Јакову дпс медији, виде да ипак није све само до његовог избора.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks