Čekam wulfijev post realno da vidim kako stoje stvari.![]()
Pisah li ja skoro za demokrate kako su postali odvratni. Ja koji sam 30og avgust tog istog becica htio da glasam i na kraju ga ne zaokruzih.E nije mi zao više nimalo.
Jel ovo sad da bi mogli ipak pes/demokrate+preokret+Bs+zbPg da formiraju vlast,tj imaju li tih 30 odbornika zna li se?
Pošto preokret neće sa nikim, ispada da se moraju dogovorit URA/Jakov sa pes dcg zbcg ili će se na nove izbore, a tu je vazda rizik za onog ko zateže u pregovorima tj za uru i jakova....
Ali kakav podatak da Jakov u Pg ima oko 4% snage, presjednik CG jbt kakav brodolom...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Čestitke Jakovu na pobjedi.
jel Peruc rekao.da nece sa nikim? Prekinuse ga pa ne ispratih.... i jel BS ima 1 mandat ili nema?
Jadov bi imao mnogo veću podršku da je predsjednik kao Filip što je bio - neprimjetan. Ja prvi nisam obraćao pažnju na njega dok je bio ministar, to malo gostovanja nije ostavio ni dobar ni loš utisak, nisam imao nikakav stav o njemu. Čim su se završili predsjednički izbori, čak i prije nego što je zvanično postao predsjednik, počeo je da seere i kako je vrijeme odmicalo, proseeravanje je bilo sve gore i gore. Mali je u kampanji eskalirao.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kakva stoka sa RTCG prekidaju prenos iz štaba Rakčevića da bi uključili Lažojka. Pi
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Pa ja sam nesto siguran da ce to da se desi
Dps je vracen, skromno misljenje i sluti na tako nesto
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
I porez gagarinu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Veli Jonica da nije istina da zamaraju gradjane sa izborima jer gradjani Crne Gore vole da glasaju![]()
A šta mislite o ovome?
Boris Mugoša da bude novi gradonačelnik Podgorice.
Dobiće podršku DPSa, Sepa, Dritana i Jakova i to je to
Nije loše a?
P.S. Što se mene tiče Abdić je gradonačelnik, omunjili izbore, PES i Demokrate se raspali, prepolovila im se podrška u odnosu na prošle izbore i to je to.
Love, peace and respect.
Slusam ovog na Vijesti sto se javlja iz Kotora i nabraja rezultate i kaze braca Kumburovic bivsi dpsovci 3 mandata zacijenih seKao buksovci
![]()
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Al nikako da se taj DPS svede na 20% neka to no SDP opet poletio, Markovic odma uskocio, Peric upao, Milatovic i URA takodje a ekipa sa druge strane proglasava pobjede , to je taj rad pucanja u koljeno na duge staze
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ne bih da ti kvarim vlažne snove, ali oni koji su glasali za Rakčevića / Milatovića, glasali su protiv Lažova, Crvenih Kmera, Vojvode i Pipuna.
Tako da bi formiranje lokalne vlasti koju vi, sad ipak, priželjkujete bila izdaja onoga što su očekivanja ljudi koji su glasali za Rakčevića.
Ura jakov onda izlaze sa zahtjevom za manjinsku podršku uz obećanje dubine.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks