Ja juče u prisustvu "proizvodnje" alkohola.
Ozbiljno razmišljam o džinu onaj kazan "igračka" nije za rakiju ali za ekstrakciju bilja definitivno jes da se ne eksperimentiše na veliki kazan jer Davor kojeg pomenuh što je razbio sa džinom u Dalmaciji (čekam @aLaPaCha da potvrdi) ima taj mali đe destilira bilje i kombinuje.Viđeh u Kaliju imaju jedan od litar.Alhemija čista.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Dunje ispod 30e nema i to domaće.100 kila dunje svježe treba za 3 litra pa vi viđite... Sve ove dunje industrijske što se prodaju kod nas su uglavnom baze jabuke pa uz neku hemiju dobijaju dunju...
Tj ove standardne Pevac, Jezdić, Sokolova i slično...
Ja sam zato i batalio da je pijem, neka me neko ispravi ako se može kvalitetna dunja popiti u slobodnoj prodaji a da čašica nije 5-6e![]()
Last edited by BiTrAtE; 29-09-24 at 14:09.
Tako je. Zato i mora biti skupa, ali što se kvaliteta tiče, trebalo bi da bude numero uno rakija. Pila sam na Cetinje neku domaću, baš lijepu, ali je nisu u frižider držali, pa mi je to malo pokvarilo utisak.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Može biti sve najbolja ali pored šljivovice ne može biti numeru UNO JBG.Pri tom je toliko osjetljiva da ne može u bure da odležava.
To što ima najmanji sadržaj šećera pa izbacuje malo nije razlog da joj se nabija cijena.U tom smislu balansiraš cijenu tako što pored nje imaš šljivovicu i jabukovaču a ako samo na njoj insistiraš ulaziš u tekmu đe gubiš na prvu.A od sorti jedino Leskovačka dolazi u obzir sve drugo je prodavanje magle.
Ajde dobro...
Meni je baš zbog ovoga što si navela najbolja, a osim toga, najviše mi se sviđa. Lično. Imam pravo na to, valjda...
...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ljubomoran sam priznajem
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tačno mi je presjelo pivo ova tri paklena mjeseca ljeta,ono dođeš u situaciju da ti konobar veli uobičajeno i to ne samo u jednu kafanu.I pivari su mi preko glave svaki bi nešto novo ne zna im se više ni marke ni broja a svaki bi jedan drugome zabo nož u leđa.
Za pivare mogu reći jedno - ko je njih znava i pakao će mu lako pasti.Kakvih snobova u taj svijet ima to nema niđe na svijet.
@aLaPaCha uveli Hrvatskoj neke direktive bez đavola se ne može onaj džin poslati ka da šalje ne znam što reče mi danas.
A ovaj ti je momak od regulative.
Enivej.
Kako dobra fora:
![]()
Last edited by Bluemoon; 04-10-24 at 20:08.
Ista stvar sa pivom. Evo mi 10 dana stoji 20 piva u frižider. Ali zato džoni crni... mmmm
Viski je pivo u koncetrat u stvari,bukvalno.![]()
A oni su EU. Jbg. Šta da se radi
..
Nije problem što su oni u EU no što mi nismo.Što bi Bajaga reka tako daleko a tako blizu.
Sredićemo nešto nema meni prepreke u životu kad što zamislim.
Last edited by Bluemoon; 04-10-24 at 21:27.
pa to... Razumjele smo se.
Mi smo daleko od njih...ali baš... Uticaji različiti su odigrali ulogu veliku, to su razlike nebo-zemlja..
Ti si kao ja![]()
kad nešto namjerim... A nema toga što ne mogu...ali, molim te, nemoj da se cimaš. Ja cu do Splita izgleda brže nego što sam mislila
![]()
Mačka alkos i ja \o/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakva je ljepotica
Kako se zove?
Pazi sto pricas! Ovuda ima ljudi koji skapavaju bez plazme a ti ih ovako svesrrrdno dijelis, nije lijepo kolega..
Nemojte kolega da ste nemastoviti ili perverznomastoviti... 2 nedestajuca slova su M i A, skracenica za
Montenegro Airlines Čačneš Kurton Assassinante
MAČ ka
Džoni be good, da te zamolim.
Ovi je mačak vidi mu se u pogledu - mačak Azazel.
Ako napravim džin nazvat ću ga tako Azazel a na etiketi Mačak sa čašom u ruci.
"Bolje od votke umrijeti,nego od dosade puke!" što bi reka Majakovski.
Izvinjavam se, bilo je jace od mene, krenuh da pisem Caca<->k, Cacka... Poslije uvidjeh da moze i mac, ali djavo mi ne da mira...
Sviđa mi se ideja. I ja pomislih u prvi mah da je mačak, ali neko reče mačka... I ja povjerovah. Pitaj asasina da napraviš ovu etiketu kao što je on slikao, samo zamijeniš bocu. Umjesto vina, džin.
Stari smo i ti i ja za ove tvoje “wannabe” doskočice i za*eba*cije…
Jes da nismo nikad imali nikakvu komunijaciju, tvoj nick sam poistovjećivao sa nekom “starom” gardom CDM-a i čudno mi je da vidim da si ovako “plitak” s-Mozgom..:
Mada, moguće da sam te pomješao s nekim drugim!
Nisam ni ja nešto previše dobro s-Mozgom, ali, svakako, prevazišao sam ove stvari tipa tvog net “humora” i sl.
Kako god, živio i samo lagano Dž - obrati pažnju na pritisak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by assassinate; 05-10-24 at 14:16.
E vidji, fe no me na lna ideja Blumka, ali fenomenalna!!! Svaka cast!
Imala bi vec strasan marketing, u filmu Fallen, mislim da Azazel prezivljava u tijelu macke. Vec vidim uvod reklame, pjesma Rolling Stonesa Time, tiiiiimee is on my side, yes it iiis, i macka koja uziva u Brskute na skute assassinantea dok se smekerski smjeska sa visine...
I sto mi je sad trebalo da prozivam kolegu, djavo, Azazel, alkohol kojeg nijesam taka ihahaa....
Ali stvarno.mi se svidjela ideja!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks